ClipShot Postat Septembrie 9, 2009 Autor Share Postat Septembrie 9, 2009 Daca vin ma poate lua si pe mine cineva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristiyzf01 Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 (editat) rudele lui sunt de acord deci nu va faceti probleme ca nu va accepta la inmormantare.eu am inteles ca inmormantarea va fi la ora 11.va rog confirmati ora Editat Septembrie 9, 2009 de cristiyzf01 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ClipShot Postat Septembrie 9, 2009 Autor Share Postat Septembrie 9, 2009 mmm... nimeni ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grimzzz Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 cine pleaca din bacau?? de unde si la ce ora se pleaca maine Mesaj completat Am vorbit acum 2 minute cu Vlad la telefon, deci cine vrea sa vina maine (joi 10.09.2009) la ora 10 in parcarea din fata bsericii Sf.Neculai Stima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EvO! Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 (editat) La ora 10:00 in parcare la MOLDOVA sa avem timp ca sa cumparam coroana si flori..Inmormantare e in jurul orei 12 Pentru cei care nu se pot uni grupului pot ajunge acasa la ALIN in comuna GARLENI facand stanga imediat dupa podul in reparatii iar la prima strada tot stanga,intrand pe drumul neasfaltat aproximativ 500m... Editat Septembrie 9, 2009 de EvO! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 Acelasi lucru se intampla si in "tarile civilizate"......crede-ma pe cuvant.......ai prioritate pe banda ta pana schimbi directia de mers... Nu are nimeni de ce sa te creada pe tine pe cuvant; locuiesc intr-o "tara civilizata" si ma plimb in multe "tari civilizate" si nu ai deloc dreptate. Ca si in cazul masinilor, halul in care merg "motociclistii" (nu ma refer la toti, d-aia am pus ghilimele, dar sunt din pacate prea multi) in Romania este sub orice critica. Nu zice nimeni ca in "tarile civilizate" sunt niste sfinti, dar majoritatea merg corect si mai ales destul de prudent. De exemplu, daca urmeaza o intersectie cu restrictie de 70km/h (fiind pe drum normal unde limita e 100), poate nu reduce chiar la 70 dar macar la 90 reduce si important este ca REDUCE, ca semnul ala nu este degeaba acolo si nu vine ca boul cum tot sustin unii aici pe forum ca poti veni cu 200 ca tot ai prioritate. Si cel mai bun exemplu este cazul foarte similar (dezbatut si aici pe forum) din Germania unde unul cu masina a facut stanga si tampitul de biker care a venit cu viteza foarte mare l-a lovit in plin. Cum este si normal si de bun-simt, bikerul a fost gasit vinovat din cauza vitezei mari si chiar a devenit exemplu de "asa NU". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 Legal orice sofer poate sa spuna ca el s-a asigurat. Daca vine un MIG21, evident ca el nu il vede. De aia poate sa scape nevinovat pina la urma... ca in cazul descris mai sus din Germania. La asta se adauga faptul ca soferii nu sint deloc obisnuiti cu "aparenta" unei motociclete in viteza... Ce vreau sa zic este ca odata depasita viteza legala (OK, toti facem asta mai mult sau mai putin)... cam esti... pe barba ta. Nu exista nicaieri specificat o alta viteza "nelegala" pina la care se acorda prioritate... asa ca se poate exagera numai ca sa se vada problema... o hayabusa la 340 la ora... ce pretentie de prioritate mai poate avea? Ca nu ai cum sa o vezi. Nimeni nu poate sa spuna... da' dar la 180 (150, 220, etc) poti sa o vezi... probabil... dar depinde de multi factori... (sosea, culoare, timp al zilei, vreme, etc) si tocmai de aia e pusa limitarea de viteza... ca sa creeze cadrul in care legea se poate aplica fara comentarii. Imi pare rau ca tinarul a murit dar cu toate frustrarile pe care le resimtim fata de "conservari" (multi dintre motociclisti sint si asa ceva) trebuie sa ne muscam limba uneori si sa acceptam... accidentul. Accidentele de multe ori nu au vinovati carora sa li se poata imputa totul... sint cauzate de ghinion cum se zice. Intimplari nefericite si atit. Iti vine sa te zgarii pe ochi dar trebuie sa mergi mai departe. Condoleante familiei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ClipShot Postat Septembrie 10, 2009 Autor Share Postat Septembrie 10, 2009 De apreciat solidaritatea si efortul facut de toti care au venit la inmormantare! r.i.p. Alin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rip.alin Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 va multumim tuturor celor care au fost azi la inmormantarea celui ce ne-a fost prieten si frate in acelasi timp...ultima dorinta i-a fost indeplinita...pe deplin..acum se poate odihni in pace....subliniez faptul ca toata "parada"a fost de neuitat...mi-a placut foarte mult mesajul scris p tricoul unui biker..."AVETI GRIJA SI DE NOI MOTOCICLISTII" si chiar...de ce nu???1 secunda de atentie in plus...si totul ar fi mai bine...in fine...dumnezeu a luat un inger,....R.I.P ALIN... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Badabing Postat Septembrie 11, 2009 Share Postat Septembrie 11, 2009 Bravo tuturor celor ce au venit la inmormantare.Sunteti de apreciat.R.I.P Alin! Sa auzim de bine!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SEBYK Postat Septembrie 11, 2009 Share Postat Septembrie 11, 2009 Imi pare rau ca nu am putut sa vin si eu.... dar ce sa fac..restante... R.I.P Alin... Pacat ca ai plecat dintre noi ata de devreme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Septembrie 12, 2009 Share Postat Septembrie 12, 2009 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alinutz Postat Septembrie 16, 2009 Share Postat Septembrie 16, 2009 POZE Mesaj completat ALTE POZE Mesaj completat . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-Sir Daniel- Postat Septembrie 16, 2009 Share Postat Septembrie 16, 2009 Trist, dar parca tot nu pot sa remarc ca fiind putin fortat mesajul de pe tricoul meseriasului cu XX. DE CE ar avea ALTCINEVA grija de tine cand tu insuti nu dai doua cepe degerate pe viata ta? Iar atunci cand mergi kamikaze si astepti sa aiba altii grija de tine, ori esti tembel ori esti tembel! Si ca atare, riscul de a-ti impodobi craniu' cu un stalp/pom/mercedes/baba in trafic creste! RIP copilului, admiratie pentru echipa de motoretisti prezenti la inmnormantare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate