aronbmw Postat Februarie 11, 2010 Share Postat Februarie 11, 2010 Da' pe mine ma primiti?...ca am revenit pe meleaguri natale... Astia "sezonierii", sa va pregatitzi pt diseara k vetzi da cate o proba de joc,sa vedem dak mai reusitzi sa prindetzi din urma echipa MARE... ps: ne vedem la 19,3o la TEREN... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Februarie 11, 2010 Autor Share Postat Februarie 11, 2010 rezultatul de azi echipa albastra s-a razbunat cocopak te-am razbunat ...ne-ai lipsit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SspBike Postat Februarie 11, 2010 Share Postat Februarie 11, 2010 A fost cel mai interesant meci de cand vin sa joc cu voi. imi cer scuze pentru unele afirmatii si nervii mei de idiot Ne revedem luni, sper sa apara si Cocopack. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Februarie 11, 2010 Autor Share Postat Februarie 11, 2010 A fost cel mai interesant meci de cand vin sa joc cu voi.imi cer scuze pentru unele afirmatii si nervii mei de idiot Ne revedem luni, sper sa apara si Cocopack. intradevar interesant cu rastunarile de scor ,si nu cred ca o luat nimeni in seama serios afirmatiile la nervi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedics Postat Februarie 11, 2010 Share Postat Februarie 11, 2010 (editat) E adevarata afirmatia lui "fairplaybiker" Ce e pe teren, e joc, ai un adversar, la care de multe ori pui si osul un pic pe langa suflet si ambitie dar cand meciul e gata atunci din nou suntem toti prieteni langa o bere! Astfel eu cred ca nu trb sa isi ceara nimeni scuze din cauza faptului ca "i s-a rostogolit medicamentul" din cauza cuiva sau a ceva... Shit happens. Ne vedem saptamana urmatoare! Mersi de joc! ps. lasati voi razbunatorilor ca roata tot roata se intoarce.... mai vorbim Editat Februarie 11, 2010 de dedics Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Februarie 12, 2010 Share Postat Februarie 12, 2010 rezultatul de azi echipa albastra s-a razbunat cocopak te-am razbunat ...ne-ai lipsit A fost un meci pe cinste aseara!!! Cu daruire, cu sacrificiu , cu dorintza de VICTORIE..., exact asa cum trebe sa fie o partida de fotbal. Imi place k a crescut mult nivelul/calitatea jocului fatza de primele meciuri jucate impreuna, si imi mai place, k incet-incet se nasc orgolii, ambitzii ascunse si o dorintza oarba de razbunare. Ok, dar nu uitatzi k totzi nervii si toate frustrarile care se acumuleaza intr-un meci, trebuiesc lasate acolo pe teren. Pt k in fond si la urma urmei e un JOC si noi suntem niste prieteni/amici, care mergem acolo sa ne simtzim bine IMPREUNA si la final, sa ne dam mana si sa bem o bere tot IMPEUNA. Asa k, eu va doresc in continuare multe SUCCESURI, si astept cu sufletul la gura urmatoarea partida... ps: aaaaa, si imi place f tare tricoul PORTOCALIU a lui Cuki..., (prietenii stiu de ce) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Februarie 14, 2010 Autor Share Postat Februarie 14, 2010 luni ora 8-15 la teren io,loza si ema suntem prezenti..... abia astept un noi meci de orgolii ....oare cine castiga? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SspBike Postat Februarie 15, 2010 Share Postat Februarie 15, 2010 Prezent si eu azi. Cocopack e pierdut prin treburi. Nu cred ca apare. Daca mai lipseste mult, va trebui ca varfurile sa-si regleze iar suturile spre mutra lui... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Februarie 15, 2010 Share Postat Februarie 15, 2010 Incerc si eu sa ajung azi....dar nu promit nimic, ca nu sunt intr-o forma generala prea buna. Vedem mai incolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bujor Postat Februarie 15, 2010 Share Postat Februarie 15, 2010 Ajung si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedics Postat Februarie 15, 2010 Share Postat Februarie 15, 2010 Eu lucrez pana tarziu azi, asa ca nu prind echipa galacticilor, dar poate totusi ne vedem ca merg dupa cu alta echipa. Spor la joc. Mesaj completat Eu lucrez pana tarziu azi, asa ca nu prind echipa galacticilor, dar poate totusi ne vedem ca merg dupa cu alta echipa. Spor la joc. LOLS... nu am fost atent la ora... deci am un joc inaintea voastra daca mai am energie suficienta mi-ar placea sa stau!!! Prin urmare prezent daca imi aduce cineva un set de de schimb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Februarie 15, 2010 Share Postat Februarie 15, 2010 Eu lucrez pana tarziu azi, asa ca nu prind echipa galacticilor, dar poate totusi ne vedem ca merg dupa cu alta echipa. Spor la joc. Mesaj completat LOLS... nu am fost atent la ora... deci am un joc inaintea voastra daca mai am energie suficienta mi-ar placea sa stau!!! Prin urmare prezent daca imi aduce cineva un set de de schimb Am un redresor bun la cabana si te reincarcam..., deci ramai si cu noi un meci Prezent si eu + Cristi de la restaurant. Va prezint mai jos o imagine unde l-am surprins pe Cuki facand un "tackling" in stilu-i caracteristic de cocos, rasa "urban" . PS: ne vedem la 2o.3o la TEREN... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Februarie 15, 2010 Share Postat Februarie 15, 2010 Ajung si eu pana la urma .... ca am invoire pana la ora 22:00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Februarie 15, 2010 Share Postat Februarie 15, 2010 mai bine cocos decat gaina...nu aron? ...asta numa' tu potzi sa stii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Februarie 15, 2010 Autor Share Postat Februarie 15, 2010 cea mai categorica invrangere de pana acum ....rusinos (7-8) goluri diferenta pana joi ma uit la fotbal non stop si dau la perete cocopak din cauza ta am pierdut numa tu esti de vine ......sa vezi ce te asteapta numa sa viii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bujor Postat Februarie 15, 2010 Share Postat Februarie 15, 2010 (editat) cea mai categorica invrangere de pana acum ....rusinos (7-8) goluri diferenta pana joi ma uit la fotbal non stop si dau la perete cocopak din cauza ta am pierdut numa tu esti de vine ......sa vezi ce te asteapta numa sa viii Cum se vede si din poza am jucat 4 la 6...... Mesaj completat Cum se vede si din poza am jucat 4 la 6...... Loaza era cazut poza 2 Editat Februarie 15, 2010 de bujor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabibyte Postat Februarie 17, 2010 Share Postat Februarie 17, 2010 (editat) Pe maine, Gabi e prezent (Si-a luat examenele cu mai mult sau mai putin brio..da le-a luat) cu frateso cu tot, ca de obicei in echipa castigatoare EDIT: Am vazut si eu ce i-ati facut la cocopack data trecuta. Apoi meritati sa va bata pe toti! (Mai ales pe ala care o sutat) Editat Februarie 17, 2010 de gabibyte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Februarie 17, 2010 Autor Share Postat Februarie 17, 2010 io prezent cu loza si ema cu o sete de razbunare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SspBike Postat Februarie 18, 2010 Share Postat Februarie 18, 2010 Prezent si eu. Dar fara dezertorul Cocopack. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellx Postat Februarie 18, 2010 Share Postat Februarie 18, 2010 Prezent!!! Am reusit in final sa imi fac cont. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedics Postat Februarie 18, 2010 Share Postat Februarie 18, 2010 Prezent si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bujor Postat Februarie 18, 2010 Share Postat Februarie 18, 2010 ajung si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floralp Postat Februarie 18, 2010 Share Postat Februarie 18, 2010 Va salut pe toti, din Cannes. Absolut superb aici, insa mi-e dor de un fotbal cu voi. Luni voi reveni cu siguranta. Distractie faina deseara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Februarie 18, 2010 Share Postat Februarie 18, 2010 (editat) Prezent!!! Am reusit in final sa imi fac cont. Ioooiiiiiiiiii Loaza ce pofta imi faci cu poza ta din avatar, k imi vine sa-mi iau sculele si sa trag o fuga pana la Lesu' Ursului, pe coada lacului..., si sa iau un pic pastravii la controlat. Da niste carlige tat ma duc sa-mi leg..., ia amu'ni !!! Prezent si eu diseara + Cristi + cainele de Cipri... ps: ne vedem diseara la 19.3o la teren... EDIT: ...nu m-am rabdat sa nu pun poza asta... Editat Februarie 18, 2010 de aronbmw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellx Postat Februarie 18, 2010 Share Postat Februarie 18, 2010 Lasa ca eu am fost azi la magazinul de pescuit...am iesit bolnav de acolo. Oricum, Delta tot Delta ramane. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate