adrianbercea Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 inca NU pot garanta ca vin, insa daca voi reusi, cu siguranta voi fi la locul de intalnire, la ora stabilita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius '95 Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 75% sanse sa vin si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Septembrie 18, 2009 Share Postat Septembrie 18, 2009 vreme se anunta a fi buna ptr plimbareala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George GSX Postat Septembrie 18, 2009 Share Postat Septembrie 18, 2009 vin 100% Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius '95 Postat Septembrie 18, 2009 Share Postat Septembrie 18, 2009 Pana la urma care este traseul? Spre Hunedoara sau il stabilim maine dimineata la locul de intalnire? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
firewing Postat Septembrie 18, 2009 Share Postat Septembrie 18, 2009 Am avut accident cu moto Imi pare rau, dar nu mai pot veni maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Septembrie 18, 2009 Autor Share Postat Septembrie 18, 2009 Pana la urma care este traseul? Spre Hunedoara sau il stabilim maine dimineata la locul de intalnire? dus : Bucuresti - brasov - sibiu - sebes - calan - hunedoara intors: Hunedoara - hateg - petrosani - targu jiu - horezu - rm valcea - pitesti - bucuresti Mesaj completat Am avut accident cu moto Imi pare rau, dar nu mai pot veni maine imi pare rau, tu esti bine ? maini , picioare rupte ? sper ca nu ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihneaRatte Postat Septembrie 18, 2009 Share Postat Septembrie 18, 2009 vad ca lumea nu e prea hotarata, ma gasiti pe Ranca in weekend. Plimbare faina daca iese! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
firewing Postat Septembrie 18, 2009 Share Postat Septembrie 18, 2009 imi pare rau, tu esti bine ? maini , picioare rupte ? sper ca nu ! Eu sunt ok, am venit pe jos pana acasa, deci n-am patit mai nimic. Moto in schimb... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Septembrie 18, 2009 Autor Share Postat Septembrie 18, 2009 salutare, rog comfirmati prezenta pt excursia de maine, intalnire petrom miorita, ora 06 00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PingyXP Postat Septembrie 18, 2009 Share Postat Septembrie 18, 2009 (editat) eu m-as inscrie la drum , pare un traseu dragut, drum bun, multe de vazut.... cine mai e pentru drum ..?!? 95% eu vin Alex ma anunta si pe mine cineva daca se schimba planurile Editat Septembrie 18, 2009 de PingyXP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Septembrie 18, 2009 Autor Share Postat Septembrie 18, 2009 pana acum merg sigur urmatorii : - georgeGSX - marius95 - tu, alex - eu, marius mai sunt si altii poate nedecisi inca,,, Mesaj completat ora 06 00 plecarea, deci 05 45 adunarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihneaRatte Postat Septembrie 18, 2009 Share Postat Septembrie 18, 2009 poate ne intalnim la intoarcere in rm valcea sa o luam impreuna spre casa ai nr meu daca e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Septembrie 18, 2009 Autor Share Postat Septembrie 18, 2009 poate ne intalnim la intoarcere in rm valcea sa o luam impreuna spre casa ai nr meu daca e sigur, te sun cand ajung in rm valcea, tu pe unde esti ? Mesaj completat sigur, te sun cand ajung in rm valcea, tu pe unde esti ? salut adam, te bagi maine ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihneaRatte Postat Septembrie 18, 2009 Share Postat Septembrie 18, 2009 (editat) voi fi la baile olanesti cazat nush exact pe unde ma voi mai plimba duminica, dar in principiu cam asta imi este drumul sambata merg pe la ranca si duminica relax si acasa Editat Septembrie 18, 2009 de MihneaRatte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Septembrie 18, 2009 Autor Share Postat Septembrie 18, 2009 te sun cand plec din horezu, ca sa ai timp sa impachetezi tu oricum ajungi inaintea noastra, ca-i distanta mai mica, ok ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Septembrie 19, 2009 Share Postat Septembrie 19, 2009 ne vedem la miorita'n benzinarie;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skrillex Postat Septembrie 19, 2009 Share Postat Septembrie 19, 2009 salut adam, te bagi maine ? N-am inteles unde v-ati grabit asa, castelul are acelasi program de vizitare si maine deci putea fi vizitat inainte de plecare spre Bucuresti. Daca nu era cu trezire la 5 dimineata desi soarele rasare la 7, as fi venit. Poate alta data. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zircon Postat Septembrie 19, 2009 Share Postat Septembrie 19, 2009 Sunt doar 400km pana acolo, iti trebuie o doza de nebunie sa pleci la 5 dimineata pentru un asemenea drum ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius '95 Postat Septembrie 19, 2009 Share Postat Septembrie 19, 2009 Am plecat 5 nebuni: eu, Marius, GeorgeGSX, Mih, Alex; pe drum ne-am strans 6 si in final am ramas 2. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skrillex Postat Septembrie 19, 2009 Share Postat Septembrie 19, 2009 Am plecat 5 nebuni: eu, Marius, GeorgeGSX, Mih, Alex; pe drum ne-am strans 6 si in final am ramas 2. Suna a excursie tipica Motociclism.ro. Ati ajuns pana la urma la castel sa-l vedeti in timpul programului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PingyXP Postat Septembrie 19, 2009 Share Postat Septembrie 19, 2009 (editat) uni s-au si intors.... Faina tura... si la mai multe ... 900 de km in total, putina ploaie, mult soare, .... O PLIMBARE REUSITA Editat Septembrie 19, 2009 de PingyXP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
firewing Postat Septembrie 20, 2009 Share Postat Septembrie 20, 2009 Super, mi-ar fi placut sa vin. Pacat ca am facut accident. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat Septembrie 20, 2009 Share Postat Septembrie 20, 2009 V-a placut castelul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Septembrie 20, 2009 Autor Share Postat Septembrie 20, 2009 salutare tuturor, pe la 17 15 am ajuns si eu,,, tura a fost cam asa : dusul : pe unde am stabilit Ne-am strans 5, am mers impreuna pana la hunedoara, vazut castelul,apoi ne-am intalnit cu inca un tip din tg mures, am mancat la o terasa,,, Apoi alex(pingyXP), Mih si GeorgeGSX au "dezertat" , au ales varianta de intoarcere , in aceeasi zi Marius95 zicea initial ca vrea si el acasa. In gandul meu : am belit-o, s-a ales praful de tura mea ,,,iar o iau singur, de nebun Pana la urma marius95 a decis sa ramana, am stat la o pensiune din hateg , somn pana la 08 30 si am plecat spre buc. pe ruta hateg - petrosani - brezoi - rm valcea - pitesti - bucuresti. Bucata petrosani - brezoi ,,, de vis, o recomand o sa bag si ceva poze mai tarziu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate