FanFane Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 Acuma pun si Slide-ul Partea a 2-a ...Ai putea sa pui pe transfer.ro si slide-urile ? Sunt mai misto sa le arati cuiva decat sa povestesti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Septembrie 15, 2009 Autor Share Postat Septembrie 15, 2009 (editat) Ai putea sa pui pe transfer.ro si slide-urile ? Sunt mai misto sa le arati cuiva decat sa povestesti... Da, binenteles ca pot. Acuma le-am si upload`at rapid. Daca le mai doreste si altcineva le poate descarca de aici: SlideShow Part 1 - Download ! SlideShow Part 2 - Download ! Si mai pun odata si linkul cu toate pozele facute cu aparatul meu. Download Poze! Si linkul cu pozele facute de FanFane Download AICI! Linkurile sunt valabile aproximativ 9-10 zile. Asta inseamna pana pe data de 25.sept.09 undeva. Nu stiu ce a patit site-u My Pictures , dar deocamdata nu merge. Sper sa isi revina cat mai repede sa apara pozele pe forum. Si ca sa pot posta si altele. Mesaj completat Poze ... 121. 122. 123. 124. 125. 126. 127. 128. 129. 130. 131. 132. 133. 134. 135. 136. 137. 138. 139. 140. Editat Septembrie 15, 2009 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan R Postat Septembrie 16, 2009 Share Postat Septembrie 16, 2009 salutare! ce lungime are drumul forestier si pana la ce altitudine urca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Septembrie 16, 2009 Autor Share Postat Septembrie 16, 2009 (editat) salutare!ce lungime are drumul forestier si pana la ce altitudine urca? Salutare ! Cand iesi din Nucsoara mai ai cam 2 km de asfalt dupa care incepe drum forestier, prafuit. Total de km pana in capatul vaii , Valea Rea ... is 38-40 km. Din care 25-30 km is lejeri pentru masina, deci pentru moto nu se pune problema orice tip ar fi el. Ultimii 10 km is mai cu problema pentru masina ca dai de noroaie si daca nu are garda sus atinge jos. In rest ii ok drumu. Cu orice motor ai fi se poate face acest traseu. In capatul vaii chiar langa cascada ii 1460 m. Ca sa ajungi pe varf bagi aprox 1000 m diferenta de nivel. Acuma mai pun un link unde se pot vedea Pozele facute de Paul ( care a fost cu Fordul ) Si aici se poate citi povestea din punctul lui de vedere. Accesare Blog! Cateva poze facute cu aparatul lui Paul ... Editat Septembrie 16, 2009 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lee_e Postat Septembrie 21, 2009 Share Postat Septembrie 21, 2009 Foarte frumos coleg Transalpist !! Dar spre tristetea mea, sa stii ca abtibildul tau cu transalp a cazut, eu nu l-am vazut.. Am urcat si eu weekendul asta pe Moldoveanu' dar nu pe valea rea ci pe valea Sambetei.. am avut de mers peste 20 de ore, am venit destul de indoiti de oboseala..am mers ieri 3 ore pe timp de noapte.. am ajuns la masini pe la ora 11 si ceva asta e viata Daca stiam si noi... probabil ne-am fi grupat cu voi si am fi urcat cu totii pe varf.. Data viitoate ! Frumoasa iesire, multa bafta Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Septembrie 21, 2009 Autor Share Postat Septembrie 21, 2009 (editat) Foarte frumos coleg Transalpist !! Dar spre tristetea mea, sa stii ca abtibildul tau cu transalp a cazut, eu nu l-am vazut.. Am urcat si eu weekendul asta pe Moldoveanu' dar nu pe valea rea ci pe valea Sambetei.. am avut de mers peste 20 de ore, am venit destul de indoiti de oboseala..am mers ieri 3 ore pe timp de noapte.. am ajuns la masini pe la ora 11 si ceva asta e viata Daca stiam si noi... probabil ne-am fi grupat cu voi si am fi urcat cu totii pe varf.. Data viitoate ! Frumoasa iesire, multa bafta Lutzifer Pacat ca nu ai atzi vazut anuntul meu. Ca am postat pe forum ca vrem sa mergem, uita Aici!. Trebuie sa sti ca nu noi am pus abtibildul cu sigla de la Intalnirea TransALPistilor 2009 , ci au fost baietii din Cluj TransALPisti cu vreo 3 sapt inaintea noastra, Aici! Ati bagat inseamna de numa ... 20 de ore ii foarte mult. Felicitari! Sa imi lasi un link cu poze si povestire , daca inca nu ai deschis ... cand o fi. Felicitari inca odata . Si mersi ! Mai am cateva poze ... Editat Septembrie 21, 2009 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adris Postat Septembrie 8, 2012 Share Postat Septembrie 8, 2012 (editat) . Editat Septembrie 8, 2012 de adris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marook Postat Septembrie 8, 2012 Share Postat Septembrie 8, 2012 ASTA E BESTIALA!!! Felicitari! Eu nu am reusit anul asta sa urc (tot prin Valea Rea) decat pana deasupra cascadei, dupa care am facut un test de coborare (am meniscurile interne rupte la ambii genunchi) si am renuntat; poate la anu'... Inca o data, FELICITARI!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate