dragos_lz Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 nu inteleg de ce cei de la husaberg nu iau dat aia in 4t Pai Jarvis nu e sponsorizat de Husaberg, el a ales 2t-ul. Sunt tare curios cum ar arata un erzberg pe ploaie, mai ales zona Dinamyte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 Pentru aia primii nu cred sa fie o diferenta semnificativa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Octombrie 22, 2010 Autor Share Postat Octombrie 22, 2010 imagini de la Extreme Lagares - cursa din weekendul trecut castigata de Jarvis. Aici il vedeti pe Birch la munca si inca unu si aici e si Jarvis - la minutul 1 si ceva urca pe piatra uda - incredibil ce grip! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENDUROSTORE Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 uite si un antrenament pe cinste.... dupa casca, cred ca e mark ..... Mesaj completat Il cam arde si pe polonez Mesaj completat Pacat de letty ca merge cu mizeria aia, ca sigur am fi vazut ceva extrem de spectaculos si acolo. deci declar oficial ca jarvis il arde pe taddy anul asta...cu husabergu' ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 Nu sunt eu, ca eu merg pe 2T Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefan_bz Postat Octombrie 23, 2010 Share Postat Octombrie 23, 2010 (editat) ce cursa de extrem enduro au generat si portughezii astia (Extreme Lagares). m-am uitat la ceva filmulete de la editiile trecute, nimeni nu stia de ei si aveau concurenti.... cred ca doar din zona de acolo, iar acum..... incredibil. un alt exemplu de cum se dezvolta extrem enduro-ul. cat despre birch.... chhh, chhh... sau gas gas-ul merge mai bine pe piatra... Editat Octombrie 23, 2010 de stefan_bz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENDUROSTORE Postat Octombrie 23, 2010 Share Postat Octombrie 23, 2010 ce cursa de extrem enduro au generat si portughezii astia (Extreme Lagares). m-am uitat la ceva filmulete de la editiile trecute, nimeni nu stia de ei si aveau concurenti.... cred ca doar din zona de acolo, iar acum..... incredibil. un alt exemplu de cum se dezvolta extrem enduro-ul. cat despre birch.... chhh, chhh... sau gas gas-ul merge mai bine pe piatra... bai...dar de unde stiti ca ala este birch ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Octombrie 25, 2010 Autor Share Postat Octombrie 25, 2010 bai...dar de unde stiti ca ala este birch ??? e acolo si se cam chinuie - ala cu casca redbull. A iesti pe 2 in final Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geza.benedekfi Postat Octombrie 25, 2010 Share Postat Octombrie 25, 2010 Câteva filme cu participanți "(mult) mai puțin" profesioniÂşti : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Octombrie 25, 2010 Share Postat Octombrie 25, 2010 ce cursa de extrem enduro au generat si portughezii astia (Extreme Lagares). m-am uitat la ceva filmulete de la editiile trecute, nimeni nu stia de ei si aveau concurenti.... cred ca doar din zona de acolo, iar acum..... incredibil. un alt exemplu de cum se dezvolta extrem enduro-ul. cat despre birch.... chhh, chhh... sau gas gas-ul merge mai bine pe piatra... Interesant....la fel de interesant ca o cursa de enduro la Buzau dupa o zi de ploaie cu motorete si gume de trial Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EnduroMan Postat Octombrie 26, 2010 Share Postat Octombrie 26, 2010 Câteva filme cu participanți : In sfarsit FILME...dupa mii si mii de poze !!! BRAVO !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dagktm Postat Octombrie 28, 2010 Share Postat Octombrie 28, 2010 nu inteleg de ce bmw g450 nu e popular in rindul enduristilor amatori din romania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EnduroMan Postat Octombrie 28, 2010 Share Postat Octombrie 28, 2010 nu inteleg de ce bmw g450 nu e popular in rindul enduristilor amatori din romania Chiar azi am 'gasit' si eu filmele astea...Ce coincidentza ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENDUROSTORE Postat Octombrie 29, 2010 Share Postat Octombrie 29, 2010 nu inteleg de ce bmw g450 nu e popular in rindul enduristilor amatori din romania pai e simplu...vezi cat costa un bmw, vezi cat cantareste, cat de repede vin piesele, si cat costa fata de concurenta.... si cam asta e.... ia-ti tu daca vrei.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dagktm Postat Octombrie 29, 2010 Share Postat Octombrie 29, 2010 (editat) pai e simplu...vezi cat costa un bmw, vezi cat cantareste, cat de repede vin piesele, si cat costa fata de concurenta.... si cam asta e.... ia-ti tu daca vrei.... pret intre 5000 un second si 7500nou ?? 125 cit un ktm 450 de piese cred ca gasesti la bmw ??? nu sunt sigur daca as avea in curte un 300 2t si un 450 4t urmatoarea ar fi bmw locul unu la romaniacs 2009 locul 2 la rodeo 2010 Editat Octombrie 29, 2010 de dagktm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Octombrie 29, 2010 Share Postat Octombrie 29, 2010 (editat) pret intre 5000 un second si 7500nou ?? 125 cit un ktm 450 de piese cred ca gasesti la bmw ??? nu sunt sigur daca as avea in curte un 300 2t si un 450 4t urmatoarea ar fi bmw locul unu la romaniacs 2009 locul 2 la rodeo 2010 Plus ca BMW-ul este mult mai fiabil decat KTM-ul. Plus traditia.... Plus ca neamtu e neamt... Editat Octombrie 29, 2010 de andrei belcic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryusmaryus Postat Octombrie 29, 2010 Share Postat Octombrie 29, 2010 Plus ca BMW-ul este mult mai fiabil decat KTM-ul. Plus traditia.... Plus ca neamtu e neamt... Plus ca BMW iti da si garantie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Octombrie 30, 2010 Share Postat Octombrie 30, 2010 Plus ca BMW iti da si garantie... De ce? Se strica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seseseko Postat Octombrie 30, 2010 Share Postat Octombrie 30, 2010 David Knight, Juha Salminen ... nu le-a plăcut G450X. Iar eu sunt gata să fac pariu că Andreas Lettenbichler ar fii și mai meseriaș cu altă motoretă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryusmaryus Postat Octombrie 30, 2010 Share Postat Octombrie 30, 2010 De ce? Se strica? orice motor se strica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dagktm Postat Octombrie 31, 2010 Share Postat Octombrie 31, 2010 da, dar cite ktm de 450 ai vazut la astfel de competiti normal ca un 300 e mai manevrabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Octombrie 31, 2010 Share Postat Octombrie 31, 2010 Plus ca BMW-ul este mult mai fiabil decat KTM-ul. Plus traditia.... Plus ca neamtu e neamt... Si honda-i honda Mesaj completat @ dagktm, incearca te rog sa fii un pic mai explicit...jur ca nu inteleg nimic din ce scrii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENDUROSTORE Postat Octombrie 31, 2010 Share Postat Octombrie 31, 2010 pret intre 5000 un second si 7500nou ?? 125 cit un ktm 450 de piese cred ca gasesti la bmw ??? nu sunt sigur daca as avea in curte un 300 2t si un 450 4t urmatoarea ar fi bmw locul unu la romaniacs 2009 locul 2 la rodeo 2010 deci tu esti din ala care iti iei ce are locul 1 la romaniacs ....nu?.... pai de enduristi de forum nu ducem lipsa si de fapt tocmai astia sunt clientii de la bmw...nici nu incerc sa-ti explic mai multe pt tu esti genul " nu vreau ktm, ca au toti..."... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos_lz Postat Noiembrie 1, 2010 Share Postat Noiembrie 1, 2010 ! 0:37 Oriol Mena e NE-BUN! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Noiembrie 1, 2010 Share Postat Noiembrie 1, 2010 am incercat si eu sa fac niste enduri si nu mi-a iesit , cica trebuia sa ma ridic in scarite . mai am de invatat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate