PUTZUBIKER Postat Septembrie 20, 2009 Share Postat Septembrie 20, 2009 **DUPA LUPTE SECULARE** AM REUSIT SA MAI ADAUG INCA UN MOTOR IN MICUL MEU GARAJ. O FRUMUSETE , MARE SI SOLIDA, CARE DUPA ATATIA ANI PETRECUTI IN SEILE DIFERITELOR MODELE M-A VRAJIT CU PUTEREA ,CICLISTICA SA DE EXCPTIE CE MAI PER TOTAL O SCULA BUNA DUPA CE AM ADUS-O ACASA A URMAT , DUPA CARE NEVASTA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 20, 2009 Share Postat Septembrie 20, 2009 Felicitari.. un motor superb.Sa faci cat mai multe poze cu ea acolo unde ii place cel mai mult... la drum lung Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PUTZUBIKER Postat Septembrie 22, 2009 Autor Share Postat Septembrie 22, 2009 (editat) felicitarisper si eu la asa ceva,dar inca mai astept mai pune poze si mai zi ne despre ea mai multe,sunt interesat sa cunosc modelul si cred ca nu numai eu SALUTARI CE AS PUTEA SPUNE AM FACUT 1000KM,CU PASAGER SI BAGAJE NU SIMTI,PARCA AI MERGE SINGUR,FRANELE ASTEA COMBINATE SUNT DE VIS (cel putin pe a mea care sunt schimbate cu aftermarket NISSIN RACING pe ambele roti),O CICLISTICA FOARTE BINE ECHILIBRATA,ACCELERATIE DEMENTIALA SI CONSUM PE MASURA,SUSPENSIE FOARTE BUNA (nu simti soselele bombardate)LUMINI PE AMBELE FARURI(scurta<lunga)FOARTE BUNE,DESI E CAT O VACA SE CONDUCE PRECUM O TROTINETA DE USOR,POTI FACE SUTE DE KM.FARA OPRIRE DECAT LA PECO (eu am facut 400KM cu un plin,de la 90in localitati la150 AFARA),PESTE 150 TE BATE VANTUL CA PE UN NACHED,COMODA PENTRU AMBELE LOCURI,. - M O T O C I C L E T A L A S U P E R L A T I V- ASFALT USCAT Editat Septembrie 22, 2009 de PUTZUBIKER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PUTZUBIKER Postat Octombrie 13, 2009 Autor Share Postat Octombrie 13, 2009 sper ca ea pe tine si nu invers.. BINEINTELES,CA DA DAR CEL PUTIN EU AM FOST PRIMUL CU GATUL IN MAINILE EI ,SI TOT EU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 S-o stapanesti fericit!Dar schimba ultima poza, ai reusit sa postezi un varadero de 125 E 1000. Arata aproape la fel pentru ca cel de 125 e facut dupa miar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PUTZUBIKER Postat Noiembrie 2, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 2, 2009 (editat) FOTO NOI (MICA PATA DE SUB MOTOR ERA DE LA SPALATUL LANTULUI) Editat Noiembrie 2, 2009 de PUTZUBIKER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 FOTO NOI felicitari din cate vad este pe carburatie, cum de ai scos un consum asa de fain ?cate viteze are? eu pe injectie mers ok cam 5.4 cu 6 viteze. dar aia pe carburatie ( am mest intr un grup mai muilt) deci tragea de rupea..sugea de la 6.8 in sus superba jucareaua..sa te bucuri de ea , meritati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puskyboy Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 felicitaridin cate vad este pe carburatie, cum de ai scos un consum asa de fain ?cate viteze are? eu pe injectie mers ok cam 5.4 cu 6 viteze. dar aia pe carburatie ( am mest intr un grup mai muilt) deci tragea de rupea..sugea de la 6.8 in sus superba jucareaua..sa te bucuri de ea , meritati De curios intreb, nu ca as face pe "desteptul" de unde v-ati dat seama din poze ca e pe carburatie, se vad in poza carburile, ca eu nu le-am sesizat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 De curios intreb, nu ca as face pe "desteptul" de unde v-ati dat seama din poze ca e pe carburatie, se vad in poza carburile, ca eu nu le-am sesizat. a..nu am presupus doar dupa cum arata( pare din gama anteruioara, pe carburatie) din ce stiu intre 2003 - 2006 a ramas neschimbat iar urmatoarea generatie pana in 2009 avea doar mici modificari desi am mers in gurp cu diverse n am fost prea atent la detalii de acest gen, daca am gresit la "Carburatie" .sorry ca idee personala, varianta cu carb si 5 trepte e mai " barbateasca" de asta intrebam cum ti se pare pe langa toate calitatile eu sunt incantat si de ABS daca nu l aveam..nu cred ca mai postam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lungu Edward Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 Frumos varaderu`,sa faceti cat mai multi km fara incidente ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PUTZUBIKER Postat Noiembrie 12, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 12, 2009 MULTUMESC PENTRU URARI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Noiembrie 13, 2009 Share Postat Noiembrie 13, 2009 Frumoasa vaca,dara baga un deflector de curent,face toti banii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Noiembrie 13, 2009 Share Postat Noiembrie 13, 2009 De curios intreb, nu ca as face pe "desteptul" de unde v-ati dat seama din poze ca e pe carburatie, se vad in poza carburile, ca eu nu le-am sesizat. Iti poti da seama cu usurinta daca stii cate ceva despre model.., de exemplu asta pe carburi are mai putin stilizate carenele fata decat cel pe injectie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PUTZUBIKER Postat Noiembrie 16, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 16, 2009 Frumoasa vaca,dara baga un deflector de curent,face toti banii. DCA TOT MA SFATUIESTI A MONTA UN DEFLECTOR TE ROG SPUNE-MI DE UNDE POT CUMPARA AFTERMARKETURI PENTRU VARADERO DAMI CEVA LINK_uri MULTUMESC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bandit Postat Noiembrie 20, 2009 Share Postat Noiembrie 20, 2009 S-o stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PUTZUBIKER Postat Noiembrie 24, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 24, 2009 S-o stapanesti sanatos! MULTUMESC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Ianuarie 5, 2010 Share Postat Ianuarie 5, 2010 http://www.bikehps.com/acatalog/Vario_Tour..._for_Honda.html http://www.bikehps.com/acatalog/info_32119.html http://www.motomike.eu/mike/category/10200.../article/146063 pe asta stiu sigur pe cineva de la care poti sa il comanzi la pret de catalog, daca vrei poti sa imi dai un PM mai bine ca nu am urmarit topicul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Ianuarie 7, 2010 Share Postat Ianuarie 7, 2010 asta nu mai e vaca e ditamai BALENA sa o stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PUTZUBIKER Postat Aprilie 20, 2010 Autor Share Postat Aprilie 20, 2010 asta nu mai e vaca e ditamai BALENA sa o stapanesti sanatos MULTUMESC....INTRADEVAR ...BALENA....DAR O BALENA RAPIDA ...CU REPRIZE DE ACCELERATIE DEMENTIALA... SI CU PLECARI DE PE LOC .....DE TE BAGA IN BOALA... RESPECTE SI UN SEZON CAT MAI BUN PENTRU TOTI....THEO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat Aprilie 21, 2010 Share Postat Aprilie 21, 2010 La multi kilometri frumosi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PUTZUBIKER Postat Aprilie 30, 2010 Autor Share Postat Aprilie 30, 2010 La multi kilometri frumosi ! Multumesc domnule Dan Nastase.....cu STIMA ...THEO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate