ridersowg Postat Septembrie 21, 2009 Share Postat Septembrie 21, 2009 Cum spune si titlul sunt rugati sa posteze cei care stiu unde se pot face embleme,patch-uri brodate in zona pitesti-arges. ps:cei din road riders parca aveau embleme brodate.. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariuscojo Postat Septembrie 21, 2009 Share Postat Septembrie 21, 2009 Cum spune si titlul sunt rugati sa posteze cei care stiu unde se pot face embleme,patch-uri brodate in zona pitesti-arges. ps:cei din road riders parca aveau embleme brodate.. Numai bine Da, stiu eu. Suna-ma ! 0746090014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Septembrie 21, 2009 Share Postat Septembrie 21, 2009 Trebuia sa scri si aici unde se face, ca sa vedem si noi restul poate ne intereseaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jardi Postat Septembrie 21, 2009 Share Postat Septembrie 21, 2009 Trimiti modelul (patch-ul) prin posta electronica la adresa asta: broderie.oradea@gmail.com ti-l proceseaza pe calculator pentru masina de brodat, si in functie de complexitate i-ti face pretul. persoana de contact Sferdean Otilia ( sunt cei care au fost la Rasnov cu standul de broderie, au experienta la patch-uri de MC) Oradea, str. Doina nr.11 tel. 0728.895859 0722.621790 0722.234265 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariuscojo Postat Septembrie 21, 2009 Share Postat Septembrie 21, 2009 (editat) Trebuia sa scri si aici unde se face, ca sa vedem si noi restul poate ne intereseaza. Ca sa te ajut putin , in cazul in care te intereseaza, 0746090014. e bine? Si e in Pitesti, poti suna, se taxeaza "tarif urban" Editat Septembrie 21, 2009 de mariuscojo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ridersowg Postat Septembrie 22, 2009 Autor Share Postat Septembrie 22, 2009 ms pt raspunsuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mumushummus Postat Mai 15, 2010 Share Postat Mai 15, 2010 ms pt raspunsuri Mai daca cauti patch-uri de cluburi de motociclisti uite un site pentru tine www.broderieoradea.webs.com noroc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Broderie Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 Buna ziua, Legat de broderie patch-uri, embleme etc. vizitati www.broderie-ro.ro office@broderie-ro.ro Teodor Orban 0721991668 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AG86BRS Postat Iulie 3, 2015 Share Postat Iulie 3, 2015 scuze ca aduc topicul din nou la viata. Baiatul din Pitesti, al carui numar de telefon e mai sus, se mai ocupa de asa ceva ? Va multumesc anticipat pentru raspuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banat rider Postat Iulie 6, 2015 Share Postat Iulie 6, 2015 scuze ca aduc topicul din nou la viata. Baiatul din Pitesti, al carui numar de telefon e mai sus, se mai ocupa de asa ceva ? Va multumesc anticipat pentru raspuns nu e mai simplu sa suni sa vezi ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AG86BRS Postat Iulie 6, 2015 Share Postat Iulie 6, 2015 As fi vrut sa nu deranjez omul aiurea. Aunt totusi 6 ani de cand e postat numarul ala de telefon. Speram sa il cunoasca cineva de pe aici si sa imi spuna daca se mai ocupa sau nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Iulie 6, 2015 Share Postat Iulie 6, 2015 Hai sa te-ajut nitel! Omul respectiv, dupa cite stiu, a vindut afacerea lui Achim ( http://achimoto.ro/ )....asa ca daca vrei, intra pe site si contacteaza-l pe Marius Achim, ori daca iti vine mai usor, lasa-mi un PM si iti dau numarul de telefon al lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AG86BRS Postat Iulie 6, 2015 Share Postat Iulie 6, 2015 Multumesc pentru raspuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Octombrie 29, 2015 Share Postat Octombrie 29, 2015 pentru cei interesati de broderii personalizate, facute in Pitesti, puteti trimite email pe adresa broderie@metroserv.ro Se ocupa de multa de multa vreme baietii si fac si pentru cluburi de motociclisti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariuscojo Postat Noiembrie 11, 2015 Share Postat Noiembrie 11, 2015 Multumesc pentru raspuns Salut, Asa cum ti-a zis si Pitesti2010, broderie la nivel profesional poti sa faci la: broderie@metroserv.ro. Daca sunai la nr de telefon afisat de mine, tot la adresa asta de e-mail te redirectionam. "Afacerea" nu a fost vanduta nici catre Achim nici catre altcineva, de ea se ocupa acelasi tip, Catalin. Apeleaza cu maxima incredere. Toate bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate