raddu Postat Mai 29, 2006 Share Postat Mai 29, 2006 Mersi fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Schumy Postat Mai 29, 2006 Share Postat Mai 29, 2006 @ moto_fane: ai cumva un kilometraj de simson ?ca al mau e cam ruginit afisajul si nici nu are chiestia aia care iti arata km parcursi.Ar fi bun si unul de ij ,ca io am pe fata roata si melc de ij Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Mai 30, 2006 Autor Share Postat Mai 30, 2006 Gataaaaa! Am dinam Am gasit si alternator de ETZ dar e prea mare, nu vreau sa fac atatea modificari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kyvacka Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 Gataaaaa! Am dinam Am gasit si alternator de ETZ dar e prea mare, nu vreau sa fac atatea modificari nu ai fi dispus sa faci un schimb:un prieten de-al meu are un magnetou de minsk cu napolitana shi iar trebui un alternator de etz ptr. ca are un ES 250 si nu are incarcare.am auzit ca la simson ar merge mai bine magnetou de minsk.sal! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Mai 30, 2006 Autor Share Postat Mai 30, 2006 Am scris că am găsit alternator, nu că e al meu Sincer, îmi pare rău. Alternatorul este de vânzare, e pus la secțiunea piese de schimb /index.php?...01entry406101 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kyvacka Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 Am scris că am găsit alternator, nu că e al meu Sincer, îmi pare rău. Alternatorul este de vânzare, e pus la secțiunea piese de schimb /index.php?...01entry406101 scuze.oricum mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guzz Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 @ moto_fane: ai cumva un kilometraj de simson ?ca al mau e cam ruginit afisajul si nici nu are chiestia aia care iti arata km parcursi.Ar fi bun si unul de ij ,ca io am pe fata roata si melc de ij salut ! pai nu mai am ca il-am dat lui lebadake, dar oricum nu mergea ,dar el a insistat ca-l vrea asa ...eu cand aveam simsonul am folosit un km de ij jupiter 4 mergea foarte bine , iti recomand si tie , incearca la cristi tunaru. tel.0722529806... bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A n d y Postat August 15, 2006 Share Postat August 15, 2006 Nu ca vreau sa fiu contra curentului, dar poate asa scap mai eftin Deci cui nu-i mai trebuie dinamul si releul de Simson sau MZ (ca e la fel) si vrea sa ajute un simsonist? Gasesti preturi la piese de Simson AICI Andy 0723 622.680 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate