lil debul Postat Aprilie 25, 2006 Share Postat Aprilie 25, 2006 SALUT,am dat motoru jos de pe cadru(JUPITER 4). Cum ajung in cutie? Va multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexM Postat Aprilie 25, 2006 Share Postat Aprilie 25, 2006 Trebuie sa desfaci carterele in doua. Se slabeste surubul de strangere al volantei dintre cele doua ambielaje, se demonteaza transmisia primara (pinion fus si ambreiajul + lantul primar) Pinionul de atac al lantului secundar (transmisie) poate ramane daca nu e necesara inlocuirea rolelor sau axului Cilindrii pot ramane montati -se demonteaza doar galeria admisie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Aprilie 27, 2006 Autor Share Postat Aprilie 27, 2006 Cel mai mare bou am fost chiar eu,nu trebuia sa-mi iau IJ. Muncesc de 3 zile sa-l desfac si nici azi nu termin,surubu care tine ambielajele nu iese neam,am batut de nu mai pot in cheie,tot degeaba. Am ajuns la un pas de ai da drumu din balcon,si stau la 10,mi-e doar frica sa nu cada pe cineva,ca altfel..... Asta e,nu mai stiu ce dracu sa mai zic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dl_Doctor Postat Aprilie 28, 2006 Share Postat Aprilie 28, 2006 Eu asta am facut. L-am aruncat. (din pacate dupa ce l-am desfacut si l-am refacut si m-am dat putin cu el si s-a stricat). Eu am pus monocilindru in loc. Nu e chiar atat de nervos, dar nu se strica. Si daca vrei motor de planeta, am eu unul. (in timisoara). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Aprilie 29, 2006 Autor Share Postat Aprilie 29, 2006 Sint sigur ca schimb motoru,bag monocilindru. Am reusit sa-l desfac,acu il repara cineva. Mersi dom' Doctor pt. oferta,da eu stau in Bucuresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate