ved Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 salut! asa, deci am comandat o baterie pt un triumph speed triple de 955 cm , credeti ca este buna cea de jos sau trebuie una cu mai multi amperi ? 1 Buc. BOSCH M4 (Moto) 12V/14Ah 140A 99,54 99,54 136x91x166 mm AM Premium Livrabil din DEP.BUCURESTI MILITARI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 Cel mai bine cauti in manual si vezi acolo cat ar trebui sa aiba. In principiu ar trebui sa mearga, chiar daca e un pic subdimensionata vreo 2 ani tot merge. Pe langa capacitate mai sunt 2 lucruri importante la baterie: dimensiunile ca sa-ti incapa in locasul ei si configuratia bornelor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
testos Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 Cel mai bine cauti in manual si vezi acolo cat ar trebui sa aiba. In principiu ar trebui sa mearga, chiar daca e un pic subdimensionata vreo 2 ani tot merge. Pe langa capacitate mai sunt 2 lucruri importante la baterie: dimensiunile ca sa-ti incapa in locasul ei si configuratia bornelor omule... a spus dimensiunile.. io zic k e OK un 14 ah pt speed triple..( da` cauta IN carte,,..) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ved Postat Octombrie 2, 2009 Autor Share Postat Octombrie 2, 2009 omule... a spus dimensiunile.. io zic k e OK un 14 ah pt speed triple..( da` cauta IN carte,,..) nu scrie in carte, am cautat am pus bateria pe moto oricum si merge, sa vedem acum cat tine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ved Postat Octombrie 2, 2009 Autor Share Postat Octombrie 2, 2009 omule... a spus dimensiunile.. io zic k e OK un 14 ah pt speed triple..( da` cauta IN carte,,..) nu scrie in carte, am cautat am pus bateria pe moto oricum si merge, sa vedem acum cat tine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 (editat) Producatorul Yuasa recomanda ca pentru aceasta mobra sa folosesti o baterie cu urmatoarele specificatii Triumph - Speed Triple 2005-2009 1050cc Battery Family: Maintenance Free Battery Type: YTX12-BS Voltage: 12 Capacity: 10 Metric Dimensions: 150mm x 87mm x 130mm Editat Octombrie 2, 2009 de Thomas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ved Postat Octombrie 2, 2009 Autor Share Postat Octombrie 2, 2009 Producatorul Yuasa recomanda ca pentru aceasta mobra sa folosesti o baterie cu urmatoarele specificatii dap, asta o aveam inainte pe moto dar una la mana era vreo 250 ron + tva si a doua la mana venea peste o saptamana la cei de la augsburg cea care mi-am luat-o e bosh si a fost vreo 96 ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate