chitac2005 Postat Octombrie 4, 2009 Share Postat Octombrie 4, 2009 Caut un atelier de cromare - nichelare in Bucuresti, sunteti buni sa-mi spuneti si mie daca exista, ms mult ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reltih Postat Octombrie 4, 2009 Share Postat Octombrie 4, 2009 Caut un atelier de cromare - nichelare in Bucuresti, sunteti buni sa-mi spuneti si mie daca exista, ms mult ! www.cromari.ro nu stiu de ce da' nu le merge site-ul momentan sau www.goldsystem.ro e tot firma lor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu_OldSchool Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 Caut un atelier de cromare - nichelare in Bucuresti, sunteti buni sa-mi spuneti si mie daca exista, ms mult ! Salut. Poate gasesti ceva folositor aici: /index.php?showtopic=266056 Toate cele bune, Radu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chitac2005 Postat Octombrie 6, 2009 Autor Share Postat Octombrie 6, 2009 Multzam, dar e cam departe de mine rau si nici drum nu am pe acolo, sectoarele 3,4,5, ???? nu sunt ? nu stiti ? ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu 265 Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 adica ai gasit atelier in oras dar acum e prea departe de tine? <de ce nu-ti intrebi vecinii de palier poate cromeaza vrunul?> cred ca mult mai important este cat de buni sunt baietii care fac operatia asta decat locatia <iti ia o ora sa traversezi orasul dintro parte in alta> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chitac2005 Postat Octombrie 8, 2009 Autor Share Postat Octombrie 8, 2009 adica ai gasit atelier in oras dar acum e prea departe de tine? <de ce nu-ti intrebi vecinii de palier poate cromeaza vrunul?> cred ca mult mai important este cat de buni sunt baietii care fac operatia asta decat locatia <iti ia o ora sa traversezi orasul dintro parte in alta> ..... Chiar nu stiu de ce te agiti, ai parte de la ,, baieti ,, cumva, am intrebat, te deranjeaza ?, nu e greu sa te plimbi cu mobra dar la traficul de la ora 16,30 nu ti recomand, asta este motivul pt care caut mai in zona, deci nu vad rostul interventiei tale, cam depashita, nu crezi ? daca sti de vreun atelier, zi ! nu o mai aburi cu 1 ora cu alte alea, te astept cu adresa in zonele pe care le am indicat, daca sti cumva, daca nu , pas ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black_fender Postat Octombrie 10, 2009 Share Postat Octombrie 10, 2009 Nu stiu.Eu nu stiu.Dar mai intreaba pe aici.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hawkeye Postat Octombrie 10, 2009 Share Postat Octombrie 10, 2009 (editat) pe str magura vulturilor, sector 2. de la piata iancului spre pantelimon, prima strada la dreapta. dupa ce faci dreapta, mai mergi cca 200 m si vei vedea pe trotuarul drept un gard verde, inalt, din tabla. au si firma dar nu e prea vizibila. am cromat portbagaj din 4 piese cu 160 ron. crom bun. a durat o saptamana - procesul de cromare, nu cromarea facuta de ei Mesaj completat pe str magura vulturilor, sector 2. de la piata iancului spre pantelimon, prima strada la dreapta. dupa ce faci dreapta, mai mergi cca 200 m si vei vedea pe trotuarul drept un gard verde, inalt, din tabla. au si firma dar nu e prea vizibila. am cromat portbagaj din 4 piese cu 160 ron. crom bun. a durat o saptamana - procesul de cromare, nu cromarea facuta de ei Editat Octombrie 10, 2009 de hawkeye Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chitac2005 Postat Octombrie 16, 2009 Autor Share Postat Octombrie 16, 2009 pe str magura vulturilor, sector 2. de la piata iancului spre pantelimon, prima strada la dreapta. dupa ce faci dreapta, mai mergi cca 200 m si vei vedea pe trotuarul drept un gard verde, inalt, din tabla. au si firma dar nu e prea vizibila. am cromat portbagaj din 4 piese cu 160 ron. crom bun. a durat o saptamana - procesul de cromare, nu cromarea facuta de ei Mesaj completat .... Multzumesc frumos, am sa-i caut cat de repede, vedeti nene ca se gasesc si mai pe langa casa.......nu mai faceti comentarii inutile, inca o dat ms frumos ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdis Postat Octombrie 17, 2009 Share Postat Octombrie 17, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate