csman Postat Aprilie 26, 2006 Share Postat Aprilie 26, 2006 dupa cum erau si alte topicuri in legatura cu alte grupuri de posesori , m-am gandit sa ne strangem si noi sa ne sfatuim reciproc .... , incep eu prin a intreba cat ulei se pune in carter . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Aprilie 27, 2006 Share Postat Aprilie 27, 2006 ok. am mai discutat din cand in cand si pe topicul lui navarro /index.php?...ndpost&p=201349 probleme: 1. se strica simeringurile furcii daca o spal de ulei cu nitica motorina (stiu ca lanturile o-ring nu trebuie spalate cu motorina pt ca o-ringurile ar fi distruse)? 2. 230-240 ml de ulei hidraulic pt fiecare amortizor al furcii fata e de ajuns, nu? PS: lupule, am gasit axele de la roti. inca caut axul basculei. revenim la asamblare acum am facut rost de minsk dupa care sa copiez asamblarea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csman Postat Aprilie 28, 2006 Autor Share Postat Aprilie 28, 2006 rog un moderator sa stearga topicul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Aprilie 29, 2006 Share Postat Aprilie 29, 2006 @csman: nu vroiam sa te fac sa inchizi topicul. lasa ca e bun si asta si problemele mele (nu existentiale)? un raspuns... ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csman Postat Aprilie 29, 2006 Autor Share Postat Aprilie 29, 2006 bai eu zic ca la minsk problema numaru unu e electrica care e foarte defectuasa chiar daca merge ... nu am mai vazut asa buleala , ma uitam zilele astea la un moped first bike si am remarcat "stabilitatea" luminii si a semnalizarilor , da la cateva milioane mai am si pretentii ... las ca e bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Aprilie 29, 2006 Share Postat Aprilie 29, 2006 ieri am facut accident cu minscu ... de unde pot lua si eu un cadru ??? ieri am facut accident cu minscu ... de unde pot lua si eu un cadru ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Aprilie 29, 2006 Share Postat Aprilie 29, 2006 da chiar asa de rau o fost de tre cadru nou??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Aprilie 30, 2006 Share Postat Aprilie 30, 2006 ieri am facut accident cu minscu ... de unde pot lua si eu un cadru ??? ieri am facut accident cu minscu ... de unde pot lua si eu un cadru ??? Tre' sa gasesti unu mai vechi de vanzare cred... (adica un motor intrerg) Apropos: Cu tine am vorbit miercurea trecuta la Arc? (ne intalnisem la semafor exact inainte de arc, am parcat unul langa altul). PS: cum ai avut accidentul? Ce s-a intamplat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Aprilie 30, 2006 Share Postat Aprilie 30, 2006 1. se strica simeringurile furcii daca o spal de ulei cu nitica motorina (stiu ca lanturile o-ring nu trebuie spalate cu motorina pt ca o-ringurile ar fi distruse)? 2. 230-240 ml de ulei hidraulic pt fiecare amortizor al furcii fata e de ajuns, nu? PS: lupule, am gasit axele de la roti. inca caut axul basculei. revenim la asamblare acum am facut rost de minsk dupa care sa copiez asamblarea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Mai 1, 2006 Share Postat Mai 1, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Mai 2, 2006 Share Postat Mai 2, 2006 Tre' sa gasesti unu mai vechi de vanzare cred... (adica un motor intrerg) Apropos: Cu tine am vorbit miercurea trecuta la Arc? (ne intalnisem la semafor exact inainte de arc, am parcat unul langa altul). PS: cum ai avut accidentul? Ce s-a intamplat? pai femeile la volan ma ia id meu ca sa mai vb ... a fost urat accidentu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Mai 2, 2006 Share Postat Mai 2, 2006 hai mah... raspundeti si voi la intrebarile celea... tot in acelasi stil... caut ieftin si ff ieftin una bucata cot de toba, un melc kilometraj si un ax pentru bascula spate. imi lipsesc din sacii de minsk ... pot sa ofer bonus o toba si un vitezometru. sunt nimicuri totusi foarte importante dar de care nu am dat la tunaru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Mai 2, 2006 Share Postat Mai 2, 2006 navaro vii maine la arc ..? da eu eram sapt trecuta la semafor .... maine imi comprim camera de ardere sa dea scanteie mai mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Mai 3, 2006 Share Postat Mai 3, 2006 ce sa dea ma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Mai 4, 2006 Share Postat Mai 4, 2006 arcurile de la sabotii franelor le are careva? de unde pot adapta unele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Mai 5, 2006 Share Postat Mai 5, 2006 incearca pe la magazinele de piese auto, dacia in special! au tot felu' de arcuri troacele astea de dacii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Mai 5, 2006 Share Postat Mai 5, 2006 ok... sa vad daca gasesc marimea potrivita. alta intrebare: cum montez axul basculei spate? trebuie presat? daca da, cum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csman Postat Mai 5, 2006 Autor Share Postat Mai 5, 2006 ok... sa vad daca gasesc marimea potrivita. alta intrebare: cum montez axul basculei spate? trebuie presat? daca da, cum? gogule , is interesat de toba ta ... ia idu meu din profil ca sa tratam pe mesenjer ... bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate