du.du Postat Octombrie 4, 2009 Share Postat Octombrie 4, 2009 Am trecut prin zona la ora 14.30 si era un scuterist intins pe linia de tramvai ce primea ingrijiri de la echipajul smurdului. Nefiind alte masini oprite decat smurdul si politia, inclin sa cred ca a alunecat pe linia de tramvai, mai ales ca ploua si era ud pe jos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 (editat) ontopic : cum era scuteristul? Editat Octombrie 5, 2009 de pmoldovan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piersica Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 Pai daca spuneti ca era doar el +medicii inseamna 2 posibilitati: 1.A alunecat pe barba lui(la propriu). 2.L-a lovit vreun conservar care-a fugit(putin probabil totusi). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhn05 Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 cre ca se racea pizza........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Giugerty Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 Deci... Conservarul si scureristul se deplasau..paralel... in aceasi directie...spre Piata Iancului...conservarul a schimbat banda de mers si a lovit..normal... scuterul...simplu Domnul cu scuterul..la vreo 45 ani...echipat complet...a scapat doar cu cateva contuzii.. Scuterul...praf... Mesaj completat Deci...Conservarul si scureristul se deplasau..paralel... in aceasi directie...spre Piata Iancului...conservarul a schimbat banda de mers si a lovit..normal... scuterul...simplu Domnul cu scuterul..la vreo 45 ani...echipat complet...a scapat doar cu cateva contuzii.. Scuterul...praf... Si am uitat sa mentionez...ala... conservarul ala.... avea permisul suspendat.. :laugh: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu30 Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 (editat) Deci...Conservarul si scureristul se deplasau..paralel... in aceasi directie...spre Piata Iancului...conservarul a schimbat banda de mers si a lovit..normal... scuterul...simplu Domnul cu scuterul..la vreo 45 ani...echipat complet...a scapat doar cu cateva contuzii.. Scuterul...praf... Mesaj completat Si am uitat sa mentionez...ala... conservarul ala.... avea permisul suspendat.. :laugh: Poti sa ne spui de unde stii? Editat Octombrie 5, 2009 de pmoldovan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 colegu pmoldovan, daca zic oamenii prostii sterge posturile si da-le un warn. nu le edita tu ca incepe sa miroasa. mai bine asa decat sa vad la 2 din 3 posturi "This post has been edited by pmoldovan". asta daca vrei sa moderezi cu adevarat, daca nu, preda frate stafeta urmatorului ca iti faci nervi de pomana si oricum nu castigi nimic. sanatate scuteristului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 colegu pmoldovan, daca zic oamenii prostii sterge posturile si da-le un warn. nu le edita tu ca incepe sa miroasa. mai bine asa decat sa vad la 2 din 3 posturi "This post has been edited by pmoldovan". asta daca vrei sa moderezi cu adevarat, daca nu, preda frate stafeta urmatorului ca iti faci nervi de pomana si oricum nu castigi nimic. sanatate scuteristului. Nu am schimbat in viata mea o replica pe forumul asta (dar am mai sters parte din ele), pur si simplu din cauza faptului ca cel care a postat accidentul a gresit si l-a postat in Noiembrie a iesit un off-topic asa ca am modificat data din titlu, am sters mishto-urile relativ la previziuni de gen Hancu si probabil am sters in ceva replica raspunsuri la tampeniile astea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate