kerosen Postat Februarie 10, 2004 Share Postat Februarie 10, 2004 care nu o stiati pe asta dati-va cu parerea, eu admir orice lucrare originala ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sub81 Postat Februarie 10, 2004 Share Postat Februarie 10, 2004 WOW... cred ca spune totul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dogg Postat Februarie 11, 2004 Share Postat Februarie 11, 2004 Mama verule....ce a vrut sa spuna poetu'? E un drac motoru asta .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreigin Postat Februarie 11, 2004 Share Postat Februarie 11, 2004 Mama verule....ce a vrut sa spuna poetu'? E un drac motoru asta .... mi se pare prea lunga arata ca o locomotiva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Februarie 11, 2004 Share Postat Februarie 11, 2004 Si mie imi pare prea lunga!Genu' porcariilor pe care le fac americanii pentru liniute! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neamih Postat Februarie 11, 2004 Share Postat Februarie 11, 2004 Frateeeeeeeeeeeeee! E super! Dar cum carmeste??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Februarie 11, 2004 Share Postat Februarie 11, 2004 Frateeeeeeeeeeeeee! E super! Dar cum carmeste??? Cirmeste mai bine decit cu furca,da' nu-i vreo idee noua!Yamaha gts 1000,de la care e preluat cadrul si "directia" a fost de serie!Vezi in topicul asta: http://www.pro-bike.ro/bb/index.php?showto...opic=4057&st=10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate