mein_84 Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 (editat) In 17-18 octombrie, Motoplus Paneuro organizeaza a saptea drumetie enduro sub egida Husqvarna din acest an. Drumetia se va desfasura in zona Valenii de Munte pe trasee de nivel mediu si hobby fiind coordonata de Florian Pop. Drumetii husky vor putea alege intre doua trasee, unul light pentru cei mai putin experimentati si unul mediu pentru cei care vor mai multa adrenalina si au ceva experienta pentru a-i face fata. Ambele tipuri de traseu vor fi marcate pe GPS si vor avea puncte comune. Traseul din prima zi este de aprox. 80 de Km spre Cheia (Tabla Butii) iar cel din a doua zi de aproximativ 40 Km. Dupa prima zi a drumetiei participantii se vor relaxa la un pahar de vorba cu multa distractie. A doua zi aventura continua pe frumoasele plaiuri ale Valeniilor. Acesta va fi ultima drumetie Husqvarna din 2009, o ultima sansa pentru cei care nu au participat pâna acum la drumetiile Husqvarna si o noua oportunitate pentru a vizita locuri spectaculoase din România si a sarbatorii spiritul endurist. Nu exista taxa de participare, drumetii isi vor suporta doar costurile proprii (cazare, masa, combustibil). Pentru detalii suplimentare va sta la dispozitie Florian 0743.188.149 sau la e-mail fpop@paneuro.ro. Formularele de participare completate pot fi trmise pe e-mail office@paneuro.ro sau la fax nr 0265 218 291. Daca te simti pregatit pentru un traseu incitant care cu siguranta te va umple de adrenalina vino sa descoperi frumusetile României alaturi de Husqvarna! formular_de_inscriere_drumetie_enduro_Husqvarna.doc Editat Octombrie 12, 2009 de Soso Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 In 17-18 octombrie, Motoplus Paneuro organizeaza a saptea drumetie enduro sub egida Husqvarna din acest an. Drumetia se va desfasura in zona Valenii de Munte pe trasee de nivel mediu si hobby fiind coordonata de Florian Pop. Husqvarna![/b] traseul din pozele de "la pietre" ce nivel are, unde se incadreaza? completez si eu cu 3 poze tot din zona aia upps...mi-a scapat o husqvarna in poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 traseul din pozele de "la pietre" ce nivel are, unde se incadreaza? la vale e hobby, la deal e hobby/mediu. Hai mah ca e moale. Sunt 100m cu 2 praguri mici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristizz Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 Ceva sugestii referitor la cazare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mein_84 Postat Octombrie 7, 2009 Autor Share Postat Octombrie 7, 2009 (editat) Ceva sugestii referitor la cazare ? In cursul zilei de maine va furniza Stefan (unul dintre prietenii nostri din Valenii) mai multe detalii despre traseu si cazare. Editat Octombrie 12, 2009 de Soso Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 la vale e hobby, la deal e hobby/mediu. Hai mah ca e moale. Sunt 100m cu 2 praguri mici. da bre, noi stim cum e traseu pt. noi. vroiam sa aflu cum in categorisesc oamenii ca sa ma dumiresc la niste chestii. stii doar cum sunt urcarile "interesante" si "sustinute" ale lui Stefan de la Bz... In cursul zilei de maine va furniza Stefan (partenerul local al evenimentului) mai multe detalii despre traseu si cazare. Stefan cel din poze banuiesc....ne cunoastem. Cine va face sau are traseul spre Cheia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petru100 Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 Traseul de la Valenii de Munte - Slon- Tabla Butii si intoarcere pe valea Telejenelului - Baraj Maneciu - Teisani - Valenii de Munte il am eu pe GPS. In mod sigur Florian si Stefan vor adauga cateva bucle mai "hard". Pacat ca au coborat oile din munte - aveam si masa asigurata la un "restaurant" - La Stana :-) Daca rezolvam cu transportul benzinei la un punct de realimentare s-ar putea ajunge si la Lacul Vulturilor... Va asteptam la Valenii de Munte! Petru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mein_84 Postat Octombrie 8, 2009 Autor Share Postat Octombrie 8, 2009 Merci de completari Petru. Sugestia noastra pentru cazare este http://www.pensiuneavl.ro/site/cazare.php Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 Traseul de la Valenii de Munte - Slon- Tabla Butii si intoarcere pe valea Telejenelului - Baraj Maneciu - Teisani - Valenii de Munte il am eu pe GPS. In mod sigur Florian si Stefan vor adauga cateva bucle mai "hard". Pacat ca au coborat oile din munte - aveam si masa asigurata la un "restaurant" - La Stana :-) Daca rezolvam cu transportul benzinei la un punct de realimentare s-ar putea ajunge si la Lacul Vulturilor... Va asteptam la Valenii de Munte! Petru [/quote Pe mine m-ati convins. Ma inscriu.(deja am vorbit telefonic cu organizatorii). multumesc pentru informatii. P.S. Ar fi tare interesant de rezolvat cu punctul de realimentare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin01mm Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 numai moto? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mein_84 Postat Octombrie 8, 2009 Autor Share Postat Octombrie 8, 2009 numai moto? dap, numai doua roti. De obicei sunt portiuni in trasee unde doar cu moto poti trece. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petru100 Postat Octombrie 10, 2009 Share Postat Octombrie 10, 2009 Adaug si eu niste poze de pe traseu: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 Cati sunt inscrisi la drumetie ? Ce facem cu vremea proasta........se poate face traseul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cetateanulx Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 Cati sunt inscrisi la drumetie ? Ce facem cu vremea proasta........se poate face traseul ? Ce se intampla cu excursia ca se aude ca in weekend ninge si ploua rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petru100 Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 Traseul se poate face, Cauciucuri bune, haine groase, pelerine de ploaie, manere incalzite - sau alte incalzitoare, oricum era cineva care zicea ca e prea soft... Se pare ca softul devine mediu si mediul devine hard! Uraaaa! E drumetie, mai baieti, nu cursa - ne ajutam unul pe altul. Suntem prieteni sau vom deveni prieteni! Si prognoza e - pana acum - asa si asa - poate ploua putin, poate deloc. Doar de frig se stie sigur. Daca e groasa - ne uitam la filme la videoproiector. Sau folosim traseul alternativ- ala scurt, de vreme naspa. Petru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clau_84 Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 sper totusi sa fie vreme buna k e mai sanatos asa mai ales cum unii(adik si eu) is motociclisti de "duminica" hai soare!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 Acum daca este "drumetie" NE BAGAM Asigura cineva fotografii sau filmari pe traseu ? S-a rezolvat problema cu realimentarea sau s-a renuntat la idee? In final care este traseul stabilit pentru drumetie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petru100 Postat Octombrie 14, 2009 Share Postat Octombrie 14, 2009 Tsaseul va fi stabilit vineri seara - functie de starea vremii. Ati vazut ca iar s-a schimbat prognoza? Frig rau dar fara ploaie pentru sambata si duminica. Asa sa fie! Eu o sa-mi iau ap de foto la mine - amator - dar cine-mi filmeaza mie cazaturile? Daca e asa frig trebuie sa ne punem cauciucurile de iarna? :-) Petru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Octombrie 14, 2009 Share Postat Octombrie 14, 2009 (editat) Si eu vin cu un aparat "amator" dar aici ma refeream la ceva din partea organizatorilor, sa ne putem vedea si noi in diferite ipostaze, nu ce reusim noi sa prindem intamplator. Manere incalzite nu am, dar daca nu ploua cred ca se poate veni fara probleme. Apropos cati sunt anuntati la "start" ? Editat Octombrie 14, 2009 de red bandit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petru100 Postat Octombrie 14, 2009 Share Postat Octombrie 14, 2009 Si eu vin cu un aparat "amator" dar aici ma refeream la ceva din partea organizatorilor, sa ne putem vedea si noi in diferite ipostaze, nu ce reusim noi sa prindem intamplator.Manere incalzite nu am, dar daca nu ploua cred ca se poate veni fara probleme. Apropos cati sunt anuntati la "start" ? Manere incalzite... era o gluma. Incalzitoare ne trebuie. Mai ales noua, astia mai batrani :-) In rest... sa vedem ce zice Ciprian sau Florian. Petru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mein_84 Postat Octombrie 14, 2009 Autor Share Postat Octombrie 14, 2009 Salut, dupa cum spunea si Petru mai sus pentru weekend se anunta frig si cer innorat dar fara precipitatii. Florian este hotarat sa mearga pe traseu indiferent de vreme . Cat despre imagini de la eveniment: nu va fi o persoana dedicata acestei indeletniciri, fiecare va fi cu aparatul din dotare, la sfarsit in schimb se vor grupa pozele de la participanti pe un dvd incat toata lumea sa le aiba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petru100 Postat Octombrie 15, 2009 Share Postat Octombrie 15, 2009 In zonele din jurul orasului Valenii de Munte nu este acoperire completa GSM. Cine are - sa-si ia statie radio (GMRS sau PMR) pentru a putea tine legatura cu ceilalti in mod facil. Oricum vom merge grupati. La Pensiunea Vera si Livia voi fi eu sa va astept. Pe la ce ora credeti ca veti ajunge vinerea? Fiecare sa dea o ora sa stiu si eu de la cat sa fiu pe acolo? Telefon contact Petru 0722720447 Petru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Octombrie 15, 2009 Share Postat Octombrie 15, 2009 Asteptam raspunsurile cerute: - loc intalnire; - traseul stabilit; multumesc. index.php.doc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mein_84 Postat Octombrie 15, 2009 Autor Share Postat Octombrie 15, 2009 Locul de intalnire/plecare este Pensiunea Vera si Livia, Valenii de Munte, Str. Barbu Delavrancea nr. 7 Jud. Prahova. Cat despre traseu: Ziua I: ~80 km catre Cheia, rute pentru nivel mediu si hobby - punctele de reper au fost date de Petru. Cine vrea hard va gasi portiuni care sa-l satisfaca. (se urca pana la ~ 1500 m) Ziua II: trassee mai tehnice prin padurile din jurul Valenilor si pe un traseu de trial amenajat intr-o cariera. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petru100 Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 Sambata si duminica nu ploua! Ne vedem la pensiune vineri dupa amiaza - seara! Petru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate