BiG Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 nu stiu ce o sa se intample la petrecerea asta Chopper Academy, dar referitor la restaurantaurantul asta EXCALIBUR pot spune ca se mananca bine. foarte bine; iar atmosfera este excelenta. Servesc oamenii un platou ... ce sa zic... nu stiu cum sa ma exprim... MARE . Adica MAAAARE! de genul 12 pers. 2 platouri si tot a fost destul de mult. este adevarat ca au fost totusi si multe fete. Din pacate la capitolul bere/vin nu cunosc detalii. toate bune! p.s. acum vad ca au deschis oamenii un nou restaurant, eu am trecut pe la cel de pe Kogalniceanu. p.s2 mai este un topic pe aceeasi tema... am observat tarziu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 din ciclul "Activitati specifice sarbatorilor de iarna" : "primiti cu betivu' ?" primim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EugenMaddog Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 sunt din Sibiu si chiar am treaba in wechend pe acolo.....pot sa trec si eu pe acolo sau trebuie invitatie sau ceva...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 (editat) Primim pe toata lumea. NU ESTE CU INTRARE . NU ESTE CU INVITATIE. II ASTEPTAM PE TOTI BIKERII SI NU NUMAI. PS: hai frate ti-a plans cucu din cauza lu aia... Ce sa-ti fac vere daca nu esti frumos si nu ai bani ca mine aaaaaahahahahahahahahahahaha PSS: berea si vinul la acest restaurant se beau din pocale de lut, dar stiindu-va dibaci de fel i-am recomandat omului sa cumpere pahare de plastic. Editat Noiembrie 2, 2009 de Lope Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
"Fanes" Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 Hmmm....motociclisti, rock si bautura.....noi nu venim in conditiile astea. Este exact genul de petrecere care strica definitv imaginea si asa sifonata a motociclismului romanesc. Pana cand vom continua sa asociem aceste forme de protest social - fiindca, haideti sa nu ne mintim, baza, denaturata acum prin folosire exagerata, a acestor activitati repezinta exact o forma de protest - cu o activitate care in sinea ei are rolul nu doar de agrement ci in special de fluuidizare a traficului si reducere a emisiilor de noxe? Colac peste pupaza, aceasta "petrecere" este organizata de un Club moto....Ce vrea sa insemne asta? Acum motociclistii intreprind asemenea activitati abjecte in mod organizat? Ei bine NU, domnilor! Refuzam participarea! Baaah, care mi-ai spart contu', sinucugasu' dreacu? Ne vedem la party, fratilor! Rock'n'Rooooooool! Asta a fost tare...ramasesem ceva de genul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fury Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 Count me in ! :P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phaniske Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 Anul asta semnez si eu prezenta M. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 Anul asta semnez si eu prezenta M. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phaniske Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 Rock si P.... M. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 mai aveti locuri libere pe lista?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d_paulo Postat Noiembrie 3, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2009 Fara indoiala! o sa repet pentru toata lumea cu mare drag si o mai fac daca este nevoie este invitata toata baikarimea si non-baikarimea sa tzopaie, bea, distreze...etc alaturi de noi rock si p... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 (editat) Fara indoiala! o sa repet pentru toata lumea cu mare drag si o mai fac daca este nevoie este invitata toata baikarimea si non-baikarimea sa tzopaie, bea, distreze...etc alaturi de noi rock si p... atunci ne vedem acolo "rock" e muzica ..." P" de la ce vine? palinca?prune? Editat Noiembrie 3, 2009 de tiranspider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 pufarine - depinde de situatie adica pufoaica?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 Sper sa ajung si eu... anul trecut m-am indragostit de slanina aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 lopeeeeeeee pune berea la rece da zii lu saracu ala sa o filtreze calumea ca vin cu baietzii dupe el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rzv28 Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 Distractie placuta ... hoarda de calareti ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexlink Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 atunci ne vedem acolo "rock" e muzica ..." P" de la ce vine? palinca?prune? ROCK SI P!ZDE! - asta e mesajul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
regina Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 sunt impresionata, vin si eu. stiu din surse sigure ca lope si paolo s-au ocupat de afisul acela demential si vreau sa va felicit! site-ul chopper academy e poate cel mai plin de personalitate site pe care l-am vazut. sunteti un fenomen deja, un adevarat brand, bravo-bravo. abia astept sa va cunosc, cavaleri si printese moto! @max, ma bucur ca vii, nu ne-am vazut de o mie de ani. @vantu, vin sa vad un ofiter cum pastreaza ordinea in evul mediu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 ROCK SI P!ZDE! - asta e mesajul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 ROCK SI P!ZDE! - asta e mesajul vaaaai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 sunt impresionata, vin si eu. stiu din surse sigure ca lope si paolo s-au ocupat de afisul acela demential si vreau sa va felicit! site-ul chopper academy e poate cel mai plin de personalitate site pe care l-am vazut. sunteti un fenomen deja, un adevarat brand, bravo-bravo.abia astept sa va cunosc, cavaleri si printese moto! @max, ma bucur ca vii, nu ne-am vazut de o mie de ani. @vantu, vin sa vad un ofiter cum pastreaza ordinea in evul mediu. Iti multumim pentru cuvintele de lauda si speram sa ne ridicam la astepterile tale si ale comunitatii. Mamaaaaa ce frumos vorbesc. Dex-ule, le-ai rupt gura baietilor cu postul ala, esti puternic, sunt sigur ca si adminul o sa-ti faca un post PS: Regina,imi cer scuze, nu te cunosc, dar sunt sigur ca o sa ne simtim bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 Sper sa ajung si eu... anul trecut m-am indragostit de slanina aia Te asteptam Mesaj completat sunt impresionata, vin si eu. va asteptam cu drag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amitzu Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 (editat) ROCK SI P!ZDE! - asta e mesajul Cineva care nu se invarte in juru' cozii Editat Noiembrie 3, 2009 de amitzu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolf4mwolf Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 Ceai.. aveti??? P.S. Ca daca ma apuc de cafele nu e bine........... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 (editat) lasa Ami, ca fi-miu stie cel mai bine sa zica si el nu se invarte in jurul cozii, plus ca mai vrea si tzatze goale by the way, te-a vazut intr-o poza si a strigat : "iubita meaaaaa!" vai ce am mai ras Mesaj completat Ceai.. aveti??? P.S. Ca daca ma apuc de cafele nu e bine........... ceai de vin fiert, ceai de tuica fiarta si ceai din frunze de ..... hamei Editat Noiembrie 3, 2009 de q_simi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate