CMIDP Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 (editat) shhhtt.... am mers linistit doar ca locuiesc aproape ....ca sa nu mai zic ca traficul e lejer la ora 12 noaptea prin bucuresti .. gata ma bag la film si somn ca maine munci ......sa ne auzim cu bine si ptr sambata Editat Noiembrie 4, 2009 de CMIDP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d_paulo Postat Noiembrie 5, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 5, 2009 se pare ca astazi a fost mai frumos afara si lumea a fost calare pe mobre, asa se explica ca nu a mai glumit nimeni pe aici so, mai postez harta pentru ca ne apropiem de ziua cea mare si sigur vor cauta multi bikeri locatia cu petrecerea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolf4mwolf Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 (editat) ce moment mi-am ales si eu sa ma las de baut .... lope tre sa facem in asa fel incat sa gasim un loc ferit in care sa trag cate o dusca fara sa ma vada al de sus Auzi mah.. dau dracii aia mari in voi.... asta seara l-am corupt pe tov. Iorgu (la nonalcoleala) si asta ca sa ne plimbam bucile prin Bucurestiul inghetzat... deci Bufnitoiule ma bazez pe tine sa ma sprijini in activitatea de proaspat neconsumator de licori bahice precum si in deschiderea unei PATISERII rentabile.... P.S. Mi-am gasit si balada care sa ma reprezinte pt o perioada ALCOOLUL NON ALCOOLIC Editat Noiembrie 6, 2009 de wolf4mwolf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CLiviu Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 (editat) Salut actiunea ...locatia ...in afara titlului <END OF SEASON PARTY> ;sezonul de baut abia a inceput:) Astept sa ma reintalnesc cu prietenii de la Chopper Academy pe care i-am intalnit si pe la alte evenimente moto ( ultima data , in Ploiesti intre 1 si 5 dimineata ) Editat Noiembrie 6, 2009 de CLiviu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 AMR 1 zi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 Auzi mah.. dau dracii aia mari in voi.... asta seara l-am corupt pe tov. Iorgu (la nonalcoleala) si asta ca sa ne plimbam bucile prin Bucurestiul inghetzat... deci Bufnitoiule ma bazez pe tine sa ma sprijini in activitatea de proaspat neconsumator de licori bahice precum si in deschiderea unei PATISERII rentabile.... P.S. Mi-am gasit si balada care sa ma reprezinte pt o perioada ALCOOLUL NON ALCOOLIC sa speram ca are lope destula apa la petrecere:lol: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 sa speram ca are lope destula apa la petrecere:lol: 112/pompieri si se face rost si de apa sau tzopaiala gen paparuda ... si ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 (editat) sa speram ca are lope destula apa la petrecere:lol: Lasa, ma, ca e Cismigiul aproape. Sper ca mai e apa in lacul din parc. Editat Noiembrie 6, 2009 de legionaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 Va mai zic o data bancul cu melcu ??? "Inca un pic , inca un pic" Lasa maestre wolf ca de apa nu ducem lipsa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 (editat) o fi apa in Cismigiu dar sub forma solida, ca probabil au deschis patinoarul Editat Noiembrie 6, 2009 de q_simi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
logan Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 nu-i bai.. la cat de infierbantati vom fi, topim tot!!! in alta ordine de ideii.. raceala masii, azi in metrou ma lua oleaca cu calduri de era sa ma sprijim in butonu rosu.. ) sper ca pana maine seara sa ma pun pe picioare, si chiar de nu beu, macar vina pana acolo sa fiu prezent... bine un vin, o tuica fiarta face bine la raceala da asa in cantitati mici! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sherbann Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 Tudy Uitati-va la ce a facut pustiul asta...ar fi frumos sa il invitati si sa il faceti membru onorific Si sa ii dati un suc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d_paulo Postat Noiembrie 6, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2009 si pe tine sherbanne te asteptam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
justforfun Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 AMR 1 zi slaninutza...vin fiert...??!! yuhuuuuuu ..vin si io vin si io simi si io tot in fustitza .logane sa iei nurofenu la plic si sa faci bine sa te prezinti la datorie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phaniske Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 Daca voi spuenti fustite ... atunci fustite sa fie ...cum spunea cineva mai sus - sper ca stati bine cu apa plata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
logan Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 slaninutza...vin fiert...??!! yuhuuuuuu ..vin si io vin si io simi si io tot in fustitza .logane sa iei nurofenu la plic si sa faci bine sa te prezinti la datorie gata domnule!! vi si cu consortu? aaaa si vi si cu donshoara cu care venisi la dacorum..k? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy Angel Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 Distractie placuta!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 Distractie placuta!! Multumim, noi te asteptam cu bere sa sti, poate apari si tu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 eu o sa ma imbrac la (cuvant urat) goala.. lope be prepared Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
phenomenon Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 Chopper Academy - Bucuresti Chapter va invita sambata 7 noiembrie ora 20:00 la o petrecere clasica marca C.A.Dezmatul va avea loc in Clubul EXCALIBUR – Locul Cavalerilor (vis-a-vis de Min. de Interne, fost SENAT) str Academiei nr 39-41 Bucuresti sect 1. Cine ne cunoaste stie ca se va lasa cu palinca, multiple beri, animale sacrificate si mult zgomot. Cine nu ne cunoaste sa faca bine sa ne onoreze cu prezenta, deoarece vrem sa intrerupem copilaria tuturor motociclistilor. Se vor gasi pliante si afise cu evenimentul si locatia in barurile si cluburile cu specific moto. Venim si noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 Bre, pe afis apare ora 20, iar pe banner apare ora 19. La ce ora incepe, ca parca vad ca nu o sa mai fie loc daca vin prea tarziu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy Angel Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 Multumim, noi te asteptam cu bere sa sti, poate apari si tu. o sa incerc sa vin.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SabinRace Postat Noiembrie 7, 2009 Share Postat Noiembrie 7, 2009 Foarte misto. Fac tot posibilul sa-mi strang rachetele si sa ne alaturam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
justforfun Postat Noiembrie 7, 2009 Share Postat Noiembrie 7, 2009 gata domnule!!vi si cu consortu? aaaa si vi si cu donshoara cu care venisi la dacorum..k? cu don'soara adicatelea sora mea daaaaa... "consortu" e "fost " demult dar poate il conving sa vina si el la party Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joe Black Postat Noiembrie 7, 2009 Share Postat Noiembrie 7, 2009 Bre dacă vin pisde multe, vin si io...am nishte teorii de verificat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate