Andi Postat Februarie 11, 2004 Share Postat Februarie 11, 2004 Asta dupa ce ca e frumoasa,merge in draci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Februarie 11, 2004 Autor Share Postat Februarie 11, 2004 Despre asta,insa,nu stiu cum merge!A incercat cineva?Pareri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dogg Postat Februarie 11, 2004 Share Postat Februarie 11, 2004 Imi vine sa-mi iau campii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Februarie 11, 2004 Autor Share Postat Februarie 11, 2004 Motor de tl1000,furca inversata...despre design n-am cuvinte!Sint curios cum merge!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Februarie 11, 2004 Autor Share Postat Februarie 11, 2004 Motor de gsxr1100.Si arata...cum se vede! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Februarie 11, 2004 Autor Share Postat Februarie 11, 2004 Imi vine sa-mi iau campii... Si mie,in ultima vreme! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edgji Postat Februarie 11, 2004 Share Postat Februarie 11, 2004 mai ia si de aici! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edgji Postat Februarie 11, 2004 Share Postat Februarie 11, 2004 tot ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edgji Postat Februarie 11, 2004 Share Postat Februarie 11, 2004 si inca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edgji Postat Februarie 11, 2004 Share Postat Februarie 11, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edgji Postat Februarie 11, 2004 Share Postat Februarie 11, 2004 si "testul" cu Aprilia RSV 1000 R Nera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Februarie 11, 2004 Share Postat Februarie 11, 2004 normal ca arata misto, doar are moaca de HONDA SP2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul. Postat Februarie 12, 2004 Share Postat Februarie 12, 2004 Poza faine cu Mille 04' Simbata trecuta in muntzi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul. Postat Februarie 12, 2004 Share Postat Februarie 12, 2004 Si mai frumoasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edgji Postat Februarie 12, 2004 Share Postat Februarie 12, 2004 normal ca arata misto, doar are moaca de HONDA SP2 Sau la SP2 s'a varat "codita" design-ul latin????Nu de alta ,dar, de multa vreme japonezii prefera sa-si monteze motoarele pe "biciclete" italiene.Baieti pragmatici, de ce sa "arunce" bani pe cercetare si sa piarda timpul cand pe cadru nu prea se vede sigla dar pe motor se vede de la o posta HONDA,SUZUKI Iar japonezii au recunoscut de mult ca "bicicletele" macaronarilor sunt mai manevrabile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Februarie 12, 2004 Share Postat Februarie 12, 2004 hm, eu as zice ca e tocmai pe dos. italienii s-au prins ca n-au nici o treaba cu motoarele, si le cumpara de la japi, ei fac doar pictura, sculptura....sint artisti....cosmeticieni...creatori de moda... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul. Postat Februarie 12, 2004 Share Postat Februarie 12, 2004 Sau la SP2 s'a varat "codita" design-ul latin????Nu de alta ,dar, de multa vreme japonezii prefera sa-si monteze motoarele pe "biciclete" italiene.Baieti pragmatici, de ce sa "arunce" bani pe cercetare si sa piarda timpul cand pe cadru nu prea se vede sigla dar pe motor se vede de la o posta HONDA,SUZUKI Iar japonezii au recunoscut de mult ca "bicicletele" macaronarilor sunt mai manevrabile. Valeo mama. Asta o sa o trebuiasca sa o explici ca chiar ii plesnitura mare. De unde ai scoso pe asta chiar nu pot sa imi imaginez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Februarie 12, 2004 Autor Share Postat Februarie 12, 2004 Si mai frumoasa Mie tot asta-mi place mai mult!Si Agusta arata super da'.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexia Postat Februarie 12, 2004 Share Postat Februarie 12, 2004 no comment... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anubias Postat Februarie 12, 2004 Share Postat Februarie 12, 2004 Sau la SP2 s'a varat "codita" design-ul latin????Nu de alta ,dar, de multa vreme japonezii prefera sa-si monteze motoarele pe "biciclete" italiene.Baieti pragmatici, de ce sa "arunce" bani pe cercetare si sa piarda timpul cand pe cadru nu prea se vede sigla dar pe motor se vede de la o posta HONDA,SUZUKIÂ Iar japonezii au recunoscut de mult ca "bicicletele" macaronarilor sunt mai manevrabile. Valeo mama. Asta o sa o trebuiasca sa o explici ca chiar ii plesnitura mare. De unde ai scoso pe asta chiar nu pot sa imi imaginez. de exemplu dupa asta...cadru italian motor Suzuki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul. Postat Februarie 12, 2004 Share Postat Februarie 12, 2004 de exemplu dupa asta...cadru italian motor Suzuki Exemplul tau ar face sens daca ar scrie SUZUKI pe rezervor. Aia nu este o japoneza cu cadru de la italieni, este o italieneasca cu motor de la japonezi. Mai incearca o data. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motormaniac1 Postat Februarie 12, 2004 Share Postat Februarie 12, 2004 Ce ne-a aratat edgji pe prima pagina este o Aprilia RSV1000R Factory ce are cu 9 CP mai mult decat RSV-R (adica 139 CP/9.500rpm) si mai are in plus de varianta "stamdard" o injectie Siemens cu supape de 57mm... E un model super pentru o italiana... 10.699 lire sterline... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motormaniac1 Postat Februarie 12, 2004 Share Postat Februarie 12, 2004 In plus... italienele sunt intr-adevar cele mai frumoase motociclete (estetic vorbind), dar fara motorizare japoneza sunt cam pe nicaieri... Cred ca treaba sta totusi invers, si ca macaronarii cumpara motoarele pentru "bicicletele" lor... Poate ca sunt manevrabile, dar nu stau grozav la alte capitole... Oricum, bine macar ca s-au unit unle elemenet si a iesit ceva cat de cat bun. Is acrii strugurii cand nu ajungi la ei... dar eu tot nu-mi schimb parerea despre "italiene"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Februarie 13, 2004 Share Postat Februarie 13, 2004 ... si mai are in plus de varianta "stamdard" o injectie Siemens cu supape de 57mm... nu are "supape" ci galerii de admisie de 57 mm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pavel Postat Februarie 13, 2004 Share Postat Februarie 13, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate