arycy Postat Martie 7, 2010 Share Postat Martie 7, 2010 QUOTE ARYCYmai da ce bine arata bicicleta ta mosu ! ce am vazut eu din poze cred ca iti mai trebuie doar un bugspoiler si e gata da cum ai reusit sa faci galeria in halu ala ? asa lucioasa cu curata asta e secretu meu si de aceea nu prea ma incanta sa pun bugspoiler ca imi place foarte mult galeriile curate si plus de asta am cam terminat investitile la capitolu moto pe anu asta. Daca dai o bere la Baia Mare o sa-ti spun secretu o bere doar ?!? da ce ? tii cumva regim ?!? bun ... revenind la bere , de care vrei : blonda , bruna , la sticla , la cutie , la pet ....sa stiu de care sa iau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Martie 7, 2010 Share Postat Martie 7, 2010 o bere doar ?!? da ce ? tii cumva regim ?!? bun ... revenind la bere , de care vrei : blonda , bruna , la sticla , la cutie , la pet ....sa stiu de care sa iau La butoi sa fie, ca e mai multa Cu toate ca a dat soarele, spre sfarsitul saptamanii se pare ca va mai da ultima zapada, asa ca mai avem de asteptat inca o saptamana si gata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GEORGIAN Postat Martie 7, 2010 Share Postat Martie 7, 2010 (editat) La butoi sa fie, ca e mai multa Cu toate ca a dat soarele, spre sfarsitul saptamanii se pare ca va mai da ultima zapada, asa ca mai avem de asteptat inca o saptamana si gata are dreptate MetalWarrior mai bine la butoiu ca sa nu beau singur ca nesimtitu , bem cu totii Mesaj completat Autosol Metal polish? mai trebuie ceva Mesaj completat [quote name='arycy' nu prea mai am antrenament la bautura si de acea am zis doar una si sa nu te bag la cheltuiala.. de la Golden Brau in sus, dar din pacate la butoi nu este decit Haineken Editat Martie 7, 2010 de GEORGIAN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Martie 7, 2010 Share Postat Martie 7, 2010 din pacate la butoi nu este decit Haineken Alegeti butoiul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GEORGIAN Postat Martie 7, 2010 Share Postat Martie 7, 2010 Alegeti butoiul sa fie toate ca sa facem si noi burta cat stam acolo, cei care nu au Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Martie 7, 2010 Share Postat Martie 7, 2010 are dreptate MetalWarrior mai bine la butoiu ca sa nu beau singur ca nesimtitu , bem cu totii Mesaj completat mai trebuie ceva Mesaj completat [quote name='arycy' nu prea mai am antrenament la bautura si de acea am zis doar una si sa nu te bag la cheltuiala.. de la Golden Brau in sus, dar din pacate la butoi nu este decit Haineken Ok ...ma bag si eu la datul unui butoi ca sa vad ce e acel "altceva"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GEORGIAN Postat Martie 7, 2010 Share Postat Martie 7, 2010 Ok ...ma bag si eu la datul unui butoi ca sa vad ce e acel "altceva"... se primeste la cat stam sa avem de lucru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Martie 8, 2010 Share Postat Martie 8, 2010 Ok ...ma bag si eu la datul unui butoi ca sa vad ce e acel "altceva"... noah suparare......si eu le-am facut asa lucioase cu metal polish si o carpa curata....dar dau si eu un butoi sa vad "minunatia"....desi am o problema:daca ne apucam de butoaie inainte sa aflam secretul cred ca ramanem doar cu berea bauta Mesaj completat o bere doar ?!? da ce ? tii cumva regim ?!? bun ... revenind la bere , de care vrei : blonda , bruna , la sticla , la cutie , la pet ....sa stiu de care sa iau cu o bere iti clatesti dintii ah? .....o refuza organismul tau daca nu mai vede prin preajma inca cateva surori Mesaj completat Alegeti butoiul daca nu ii place nici unul ii dau eu unul de lemn....cu "apa" maramu` Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GEORGIAN Postat Martie 8, 2010 Share Postat Martie 8, 2010 noah suparare......si eu le-am facut asa lucioase cu metal polish si o carpa curata....dar dau si eu un butoi sa vad "minunatia"....desi am o problema:daca ne apucam de butoaie inainte sa aflam secretul cred ca ramanem doar cu berea bauta Mesaj completat cu o bere iti clatesti dintii ah? .....o refuza organismul tau daca nu mai vede prin preajma inca cateva surori Mesaj completat daca nu ii place nici unul ii dau eu unul de lemn....cu "apa" maramu` duminica il prefer pe aceala de lemn cu "apa" maramu` , dar pina duminica ne luptam cu acelea , am zis si eu o bere nu zece ca dupaia ce zicea arycy sa ma duc cu secretu meu de aici ca ma ia si la bataie de zece beri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arycy Postat Martie 8, 2010 Share Postat Martie 8, 2010 noah suparare......si eu le-am facut asa lucioase cu metal polish si o carpa curata....dar dau si eu un butoi sa vad "minunatia"....desi am o problema:daca ne apucam de butoaie inainte sa aflam secretul cred ca ramanem doar cu berea bauta Mesaj completat cu o bere iti clatesti dintii ah? .....o refuza organismul tau daca nu mai vede prin preajma inca cateva surori Mesaj completat daca nu ii place nici unul ii dau eu unul de lemn....cu "apa" maramu` pai o bere nu tre sa vina niciodata singura ! tre sa mai aduca dupa ea si cateva surate Mesaj completat duminica il prefer pe aceala de lemn cu "apa" maramu` , dar pina duminica ne luptam cu acelea , am zis si eu o bere nu zece ca dupaia ce zicea arycy sa ma duc cu secretu meu de aici ca ma ia si la bataie de zece beri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Martie 8, 2010 Share Postat Martie 8, 2010 duminica il prefer pe aceala de lemn cu "apa" maramu` , dar pina duminica ne luptam cu acelea , am zis si eu o bere nu zece ca dupaia ce zicea arycy sa ma duc cu secretu meu de aici ca ma ia si la bataie de zece beri ahoy.....cred ca duci secretu` cu tine inapoi acasa .....il iau io pe arycy la "tranta" prin butoaie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arycy Postat Martie 8, 2010 Share Postat Martie 8, 2010 (editat) ahoy.....cred ca duci secretu` cu tine inapoi acasa .....il iau io pe arycy la "tranta" prin butoaie no comment : just :) Editat Martie 8, 2010 de arycy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GEORGIAN Postat Martie 8, 2010 Share Postat Martie 8, 2010 ahoy.....cred ca duci secretu` cu tine inapoi acasa .....il iau io pe arycy la "tranta" prin butoaie bine fie cum zici tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arycy Postat Martie 9, 2010 Share Postat Martie 9, 2010 (editat) nu mai zice nimeni nimic pacilea ? P.S. ba de mancat am stabilit ce mancam da...ce bem la marea zumzaiala de la BM ? huh ? o 'crapioara' pt metalu'(warrior) , un purcelusi de lapte la protap ... un mic si zece beri ( un mic de pofta si 10 beri de sete ) ? o jumara acolo ? sau sunteti ocupati cu cele 44 de pahare ? Editat Martie 9, 2010 de arycy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Martie 9, 2010 Share Postat Martie 9, 2010 nu mai zice nimeni nimic pacilea ? P.S. ba de mancat am stabilit ce mancam da...ce bem la marea zumzaiala de la BM ? huh ? o 'crapioara' pt metalu'(warrior) , un purcelusi de lapte la protap ... un mic si zece beri ( un mic de pofta si 10 beri de sete ) ? o jumara acolo ? sau sunteti ocupati cu cele 44 de pahare ? un mic.....care sa fie ala? .....berile din zece-n zece....si palinca cate-o dusca inainte de fiecare vorba spusa(moldo stie ce 'l-a pus in cap' in confruntarea ardeal vs moldova )...asta ca aperitiv,apoi cine spanac mai tine socoteala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arlequin Postat Martie 10, 2010 Share Postat Martie 10, 2010 un mic.....care sa fie ala? .....berile din zece-n zece....si palinca cate-o dusca inainte de fiecare vorba spusa(moldo stie ce 'l-a pus in cap' in confruntarea ardeal vs moldova )...asta ca aperitiv,apoi cine spanac mai tine socoteala? io am alta buba de vindecat.... ... sa ridice mana cine pleaca din bucuresti vineri dimineata... sa alcatuim un grup dezordonat... ce naibaa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Martie 10, 2010 Share Postat Martie 10, 2010 io am alta buba de vindecat....... sa ridice mana cine pleaca din bucuresti vineri dimineata... sa alcatuim un grup dezordonat... ce naibaa! Eu tot vineri am sa plec. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arycy Postat Martie 10, 2010 Share Postat Martie 10, 2010 si eu tot vineri plec da o sa vin cu masina deh daca bebe are 4 luni are si sotia burtica ..asa ca in apropierea zilei de plecare sa stabilim si noi ora si locul de adunare . o sa vad ce loc de cazare a bagajelor mai ramane pt doritori : deja am 2 persoane abonate P.S. : tariful este de o bere pe kilogram Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Martie 10, 2010 Share Postat Martie 10, 2010 si eu tot vineri plec da o sa vin cu masina deh daca bebe are 4 luni are si sotia burtica ..asa ca in apropierea zilei de plecare sa stabilim si noi ora si locul de adunare .o sa vad ce loc de cazare a bagajelor mai ramane pt doritori : deja am 2 persoane abonate P.S. : tariful este de o bere pe kilogram pai man....nu faci bine....ca nu or sa fie kile multe..pune si tu tarif per haina...ca asa sigur nu mai cumperi tu aici nimic..iti da lumea de baut pana refulezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arycy Postat Martie 10, 2010 Share Postat Martie 10, 2010 sau mai bine aplic tariful per kilometru ca ma umplu de beri daca se inscrie careva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Martie 10, 2010 Share Postat Martie 10, 2010 sau mai bine aplic tariful per kilometru ca ma umplu de beri daca se inscrie careva pt a aplica tariful asta tre sa vii cu ditamai vaporu incoace sa incapa atatea beroase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GEORGIAN Postat Martie 10, 2010 Share Postat Martie 10, 2010 Sau poti veni cu vaporu la cata bere o sa primesti o rastorni pe sosea si inaintezi cu vaporu pe bere deabia numai dai in toate gaurile din romania cea iubita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arlequin Postat Martie 10, 2010 Share Postat Martie 10, 2010 sau mai bine aplic tariful per kilometru ca ma umplu de beri daca se inscrie careva pe mine daca ma scapi de cort(are 50cm x 20 cm), dau 5 beri, daca ma mai scapi si de restul ("ghiozdanelul" cu sacul, izoprenul si cateva tzoale) dublez oferta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Martie 10, 2010 Share Postat Martie 10, 2010 Da, e clar la cati abonati sunt mai ramane varianta Fan Courier - George vezi ca primesti pachet inainte de intrunire - il iau contra bere de la tine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arycy Postat Martie 10, 2010 Share Postat Martie 10, 2010 pe mine daca ma scapi de cort(are 50cm x 20 cm), dau 5 beri, daca ma mai scapi si de restul ("ghiozdanelul" cu sacul, izoprenul si cateva tzoale) dublez oferta! nu-i problema le inghesuim noi sa incapa cat mai multe si poate fac rost si de un portbagaj sa pun sus pe conserva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate