UgluK Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 (editat) salutare fratilor si surori ! aveti un proaspat hornetist printre voi ce se bucura de fiecare picatura din motoreta (probabil suna bolnav) !!! am vazut ca pregatiti o plecare la BM la sfarsitul lui mai parca,analizez bugetul si timpul si in caz ca ma primiti poate vin si eu cu voi !!! anunt de la inceput ca nu am nici o calitate si ca sunt plin de defecte si ca inca o chestie,mi s a ars releul de semnalizare (ala mic si patrat) cam unde/de la cine as putea sa iau ??? help va rog ca e cam ciudat fara semnale. (daca stie cineva ceva pm-me ca nu urmaresc mereu forumul !) Editat Aprilie 14, 2010 de UgluK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stel_ice Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 ia uiteeeee-l si pe horneto-bemveistul nostru ...da da,sa vii sa vii....dar pana atunci ce zici?dai o fuga pana la sameb sa schimbam doua vorbe? Maestre, o sa ajung la SMAEB.... ca vreau sa te trag de urechi in avans. Si mi-ar face si mai mare placere sa te trag si la BM, dar pana atunci ma voi multumi la SMAEB. Sanatate multa.... si asfalt uscat si fara maidanezi. Duminica am luat eu unul de mi-a indoit schimbatorul de viteze. . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 (editat) salutare fratilor si surori ! aveti un proaspat hornetist printre voi..................nu am nici o calitate si ca sunt plin de defecte Bine venisi in stup.....Stai linistit ca avem noi suficiente calitati defectuoase care sa compenseze Duminica am luat eu unul de mi-a indoit schimbatorul de viteze. . Ala cred ca era cainele lu' Iron Man...cunoscut sub numele de Steel Dog . Cat de tare vine asta : Steel Dog a dat peste Ste(e)l Ice...... Editat Aprilie 15, 2010 de sorin128 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arycy Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 azi tot cu ligheanu cred ca vin ...daca ajung tre sa desfac iar rezervorul si aripa spate sa le revopseasca gasca aia de vopsitor sau sa il pun sa il poliseze total moka ,ca bani nu ii mai dau si restu sa vad cum le remediez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 Bine venisi in stup.....Stai linistit ca avem noi suficiente calitati defectuoase care sa compenseze Ala cred ca era cainele lu' Iron Man...cunoscut sub numele de Steel Dog . Cat de tare vine asta : Steel Dog a dat peste Ste(e)l Ice...... steel dog a dat peste steel ice care calarea o steel bike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 azi tot cu ligheanu cred ca vin ...daca ajung Bere placuta!...Io ma dus sa o iau din service de la Constanta pe "bruneata".... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 salutare fratilor si surori ! aveti un proaspat hornetist printre voi ce se bucura de fiecare picatura din motoreta (probabil suna bolnav) !!! am vazut ca pregatiti o plecare la BM la sfarsitul lui mai parca,analizez bugetul si timpul si in caz ca ma primiti poate vin si eu cu voi !!! anunt de la inceput ca nu am nici o calitate si ca sunt plin de defecte si ca inca o chestie,mi s a ars releul de semnalizare (ala mic si patrat) cam unde/de la cine as putea sa iau ??? help va rog ca e cam ciudat fara semnale. (daca stie cineva ceva pm-me ca nu urmaresc mereu forumul !) welcome!te asteptam cu bratele deschise la BM....iar in ceea ce priveste calitatile si defectele......care e diferenta intre ele? Mesaj completat azi tot cu ligheanu cred ca vin ...daca ajung tre sa desfac iar rezervorul si aripa spate sa le revopseasca gasca aia de vopsitor sau sa il pun sa il poliseze total moka ,ca bani nu ii mai dau si restu sa vad cum le remediez tu nu esti conservar,esti lighenar ....da-le macar tu basti la aia ca io nu dau de ai mei sa le dau vreo doua peste mufa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 Saltea din aia de te strange in brate aveti pe acolo? vai mor de ras Chiar asa, aveti?! Vin si eu diseara daca nu ploua desi au anuntat ca nu, impreuna cu noul membru hornetist Eddy. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 vai mor de ras Chiar asa, aveti?! Vin si eu diseara daca nu ploua desi au anuntat ca nu, impreuna cu noul membru hornetist Eddy. eeee nu am vazut postul....evident ca avem saltea de te strange in brate..pt baieti inca nu stiu care e,dar exista iar pt fete salteaua se numeste GEORGE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 eeee nu am vazut postul....evident ca avem saltea de te strange in brate..pt baieti inca nu stiu care e,dar exista iar pt fete salteaua se numeste GEORGE Ce baiat saritor....dar cica ar mai exista o astfel de saltea, colegul de camera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 eeee nu am vazut postul....evident ca avem saltea de te strange in brate..pt baieti inca nu stiu care e,dar exista iar pt fete salteaua se numeste GEORGE Ce baiat saritor....dar cica ar mai exista o astfel de saltea, colegul de camera Tineri si nelinistiti....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 Tineri si nelinistiti....... Ce episod?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 Ce episod?! 280510 (a se citi 28mai2010)... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 280510 (a se citi 28mai2010)... Perfect, sa nu ratez episodul acesta din sezonul 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arycy Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 mah pana la urma diseara la ce ora se aduna stupul ? huh ? ca poate vin sa va enervez retinele cu ligheanu din dotare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 mah pana la urma diseara la ce ora se aduna stupul ? huh ? ca poate vin sa va enervez retinele cu ligheanu din dotare ! cred ca la 7 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 Perfect, sa nu ratez episodul acesta din sezonul 2010 N-ai cum : Faci parte din distributie...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 N-ai cum : Faci parte din distributie...... Sper ca exista bufet gratis pentru actori macar atat... Apropo, acolo ce mancam? Ce ne gatesc baietii? George avem toate cele necesare pentru a gati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 Sper ca exista bufet gratis pentru actori macar atat... Apropo, acolo ce mancam? Ce ne gatesc baietii? George avem toate cele necesare pentru a gati? baietii gatesc ce stiu ei mai bine..adica chestii grase(vaci,scroafe,si alte cele de genu ).acolo avem tot ce ne trebuie ca sa ne getim singurei:2 gratare,oale,linguri,prostii de astea innutile.....si prin padure mistrei,caprioare....deci cumva cumva ne descurcam noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 Sper ca exista bufet gratis pentru actori macar atat... Apropo, acolo ce mancam? Ce ne gatesc baietii? George avem toate cele necesare pentru a gati? NU (repet :NU) intreba de mancare in Maramures : m-am ingrasat vreo 3-4 kg in 5 zile asta iarna la George de Revelion!!!! Sa nu mai aud!! Auzi la ei :" O ciorbitza doriti?"....pai "Da...de care : pui, vacutza, etc..."....."Aaaa...nu...de CARNATI !!! ".... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 NU (repet :NU) intreba de mancare in Maramures : m-am ingrasat vreo 3-4 kg in 5 zile asta iarna la George de Revelion!!!! Sa nu mai aud!! Auzi la ei :" O ciorbitza doriti?"....pai "Da...de care : pui, vacutza, etc..."....."Aaaa...nu...de CARNATI !!! ".... ..pai mah,eu v-am zis atunci ca nu va fi problema cu mancarea...voi nu,batman batman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 NU (repet :NU) intreba de mancare in Maramures : m-am ingrasat vreo 3-4 kg in 5 zile asta iarna la George de Revelion!!!! Sa nu mai aud!! Auzi la ei :" O ciorbitza doriti?"....pai "Da...de care : pui, vacutza, etc..."....."Aaaa...nu...de CARNATI !!! ".... A perfect deci o sa intreb de mancare pentru ca vreau sa ma mai ingras...stiti doar ce slaba sunt George ce imi faci bun?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stel_ice Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 (editat) steel dog a dat peste steel ice care calarea o steel bike O fi fost el steel dog, dar cu steel bike i-am rupt un picior. Editat Aprilie 15, 2010 de stel_ice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 (editat) A perfect deci o sa intreb de mancare pentru ca vreau sa ma mai ingras...stiti doar ce slaba sunt George ce imi faci bun?! ....pai iti pot face multe chestii bune specifice zonei sau mie in special Editat Aprilie 15, 2010 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 ....pai iti pot face multe chestii bune specifice zonei sau mie in special De mancare George da? Pai abia astept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate