george05 Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 Sunt si poze mai "goale" dar nu le pot urca aici Bikini nu am avut ca nu mi-a trecut prin cap sa imi iau...dar next time nu mai scap ocazia. Oricum m-am bronzat cu urme? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 cu urme? hahahah, sus doar o micuta urma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arycy Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 hahahah, sus doar o micuta urma sa inteleg ca jos esti fara urme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 sa inteleg ca jos esti fara urme sa intelegem da da.....muaaahahahaaaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 Nu esteti sanatosi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristigh Postat Mai 4, 2010 Autor Share Postat Mai 4, 2010 sanatosi sunt dar au ciuda... ca ei nu sunt bronzati....nici fara urme...nici cu urme. ) Nu esteti sanatosi Mesaj completat cu gandul la palinca de la sf de mai: "Un oltean i se lãuda unui ardelean: - Bre, fãcui o palincã de 38 de grade. - Mã omule, interveni ardeleanul, aceia-i febrã, nu pãlincã. " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 sanatosi sunt dar au ciuda... ca ei nu sunt bronzati....nici fara urme...nici cu urme. ) Mesaj completat cu gandul la palinca de la sf de mai: "Un oltean i se lãuda unui ardelean: - Bre, fãcui o palincã de 38 de grade. - Mã omule, interveni ardeleanul, aceia-i febrã, nu pãlincã. " la faza cu bronzatul..eu cred ca sunt cel mai bronzat dintre toti...pana sa ajungeti voi la mare eu aveam deja o saptaman de stat la soare(hai 4 zile ) la faza cu palinca....mai adevarat de atata nu se poate zice Mesaj completat Nu esteti sanatosi unde ai vazut tu arycy si zorro sanatosi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arycy Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 (editat) bah ! da eu chiar sunt sanatos ! sunt intradevar unele persoane care ma descriu cam asa : da in rest sunt bine ! parol ! p.s. am si eu 3 zile de bronz intens de la gratare cu soare Editat Mai 4, 2010 de arycy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladdygo Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 Intamplare azi: care ai fost (cuvant naspa da ma abtin) pe la 10:30 pe dorobanti cu un bondar albastru mai vechi de 2002? Man, sa inveti sa: - iti fie rusine - inveti bunele maniere - inveti sa mergi naibi pe bondar Eu cu cazanul, fad dr de pe Stefan za Great pe Dorobanti, spre birou si apoiu spre Brasov. Fireste acolo e statie de autobuz, iar unii destepti blocheaza banda a 2-a parcand acolo (nu ca ar fi vinovati cu ceva, insa chiar nu au unde sa parcheze si-i inteleg). Mergand incet, vad bondarul respectiv venind cu maxim 10kmh. Eu deja aveam semnal stanga sa trec de aftobuz, si asta de ceva vreme. (Cuvant si mai naspa) incepe sa claxoneze desi trecuse pe galben (alt cuvant naspa) si era la cca 60m in spatele meu, cand, printr-o manifestare puerila de banderas motociclist ce crede ca strada i se cuvine, incepe sa ma claxoneze si sda injure ca dobi desi era la mare distanta. Nu ma pot abtine si il injur in habitaclu si-i vreau sa-i vad numarul sa vad care e. Avand jamurili deschise, am tipat sa fiu sigur ca ma aude (al cata-le-a cuvat urat...) ca e bou si nu merita sa calareasca acel motor. Trebuia sa ma astept la faptul ca individul a continuat sa mearga cu cei 10kmh (rusine pt asemenea motor) si in drept cu Str. Washington, amicul taie banda dubla si plasticele astea ce au impanzit orasul si 'fuge' cu 20kmh pe respectiva strada. Amice, ai taria de caractrer si posteaza aici. Hai sa NE demonstram ca posesorii de bondari is oameni de caracter. Personal inca vreau sa sper asta desi am si alte motive care ma fac sa ma indoiesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pantera Neagra Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 Intamplare azi:care ai fost (cuvant naspa da ma abtin) pe la 10:30 pe dorobanti cu un bondar albastru mai vechi de 2002? Man, sa inveti sa: - iti fie rusine - inveti bunele maniere - inveti sa mergi naibi pe bondar Eu cu cazanul, fad dr de pe Stefan za Great pe Dorobanti, spre birou si apoiu spre Brasov. Fireste acolo e statie de autobuz, iar unii destepti blocheaza banda a 2-a parcand acolo (nu ca ar fi vinovati cu ceva, insa chiar nu au unde sa parcheze si-i inteleg). Mergand incet, vad bondarul respectiv venind cu maxim 10kmh. Eu deja aveam semnal stanga sa trec de aftobuz, si asta de ceva vreme. (Cuvant si mai naspa) incepe sa claxoneze desi trecuse pe galben (alt cuvant naspa) si era la cca 60m in spatele meu, cand, printr-o manifestare puerila de banderas motociclist ce crede ca strada i se cuvine, incepe sa ma claxoneze si sda injure ca dobi desi era la mare distanta. Nu ma pot abtine si il injur in habitaclu si-i vreau sa-i vad numarul sa vad care e. Avand jamurili deschise, am tipat sa fiu sigur ca ma aude (al cata-le-a cuvat urat...) ca e bou si nu merita sa calareasca acel motor. Trebuia sa ma astept la faptul ca individul a continuat sa mearga cu cei 10kmh (rusine pt asemenea motor) si in drept cu Str. Washington, amicul taie banda dubla si plasticele astea ce au impanzit orasul si 'fuge' cu 20kmh pe respectiva strada. Amice, ai taria de caractrer si posteaza aici. Hai sa NE demonstram ca posesorii de bondari is oameni de caracter. Personal inca vreau sa sper asta desi am si alte motive care ma fac sa ma indoiesc. este multa nesimtire la noi in RRomanica.... pe mine era sa ma omoare un motociclist la volan, cu mare semn atentie la motociclisti imi taie calea si ma striveste de bordura...ma duc langa el (cu aceeasi serie de cuvinte urate tinute in gat) si omu' imi spune ca-s tampita si nu am ce cauta pe motor ca el nici macar nu a venit de unde zic eu! altu cu motoru' sta pe banda din dreapta si-mi taie calea in intersectie ca vrea el sa faca stanga si era sa intru direct in el. nici nu se merita sa te mai agiti! luam frumos o armura complexa din titan, si vreo 1000 de motociclete si incepem sa ne-nfigem in ei, ca altfel nu se poate!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 Intamplare azi:care ai fost (cuvant naspa da ma abtin) pe la 10:30 pe dorobanti cu un bondar albastru mai vechi de 2002? Man, sa inveti sa: - iti fie rusine - inveti bunele maniere - inveti sa mergi naibi pe bondar Eu cu cazanul, fad dr de pe Stefan za Great pe Dorobanti, spre birou si apoiu spre Brasov. Fireste acolo e statie de autobuz, iar unii destepti blocheaza banda a 2-a parcand acolo (nu ca ar fi vinovati cu ceva, insa chiar nu au unde sa parcheze si-i inteleg). Mergand incet, vad bondarul respectiv venind cu maxim 10kmh. Eu deja aveam semnal stanga sa trec de aftobuz, si asta de ceva vreme. (Cuvant si mai naspa) incepe sa claxoneze desi trecuse pe galben (alt cuvant naspa) si era la cca 60m in spatele meu, cand, printr-o manifestare puerila de banderas motociclist ce crede ca strada i se cuvine, incepe sa ma claxoneze si sda injure ca dobi desi era la mare distanta. Nu ma pot abtine si il injur in habitaclu si-i vreau sa-i vad numarul sa vad care e. Avand jamurili deschise, am tipat sa fiu sigur ca ma aude (al cata-le-a cuvat urat...) ca e bou si nu merita sa calareasca acel motor. Trebuia sa ma astept la faptul ca individul a continuat sa mearga cu cei 10kmh (rusine pt asemenea motor) si in drept cu Str. Washington, amicul taie banda dubla si plasticele astea ce au impanzit orasul si 'fuge' cu 20kmh pe respectiva strada. Amice, ai taria de caractrer si posteaza aici. Hai sa NE demonstram ca posesorii de bondari is oameni de caracter. Personal inca vreau sa sper asta desi am si alte motive care ma fac sa ma indoiesc. nu prea cred.....ala nu e viespar....e junk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spankyro Postat Mai 5, 2010 Share Postat Mai 5, 2010 helloooooooo viespari mei! vreau si eu detalii in leg cu marea ieseala/intrunire hornet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arycy Postat Mai 5, 2010 Share Postat Mai 5, 2010 helloooooooo viespari mei!vreau si eu detalii in leg cu marea ieseala/intrunire hornet incearca pe la pagina 22 ca de pe acolo incep discutiile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Mai 5, 2010 Share Postat Mai 5, 2010 incearca pe la pagina 22 ca de pe acolo incep discutiile sau da un telefon scurt si iti spun eu toate detaliile daca ti-e lene sa cauti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladdygo Postat Mai 5, 2010 Share Postat Mai 5, 2010 pt cine are rebdare sa vada/citeasca, p'aici am balaurit de 1 Mai /index.php?...p;#entry2411974 Mesaj completat acu e o problema: unde verific janta fatza? in Bucuresti? stie careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Mai 5, 2010 Share Postat Mai 5, 2010 pt cine are rebdare sa vada/citeasca, p'aici am balaurit de 1 Mai /index.php?...p;#entry2411974 Mesaj completat acu e o problema: unde verific janta fatza? in Bucuresti? stie careva? frumos de tot ..iar in legatura cu janta vezi la skija ninja(irina) hornetista noastra ...ea lucreaza la ORICEMOTO,si din cate am inteles au ei de toate pentru toti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladdygo Postat Mai 6, 2010 Share Postat Mai 6, 2010 ms george! fata cu oricemoto are vreun id? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Mai 6, 2010 Share Postat Mai 6, 2010 ms george! fata cu oricemoto are vreun id? da moshu are....irina_sla@yahoo.com...daca nu e bun o sa il verific maine ca acum nu merge decat netu nu si messu(calc explodat).sper sa iti fie de folos maestre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Mai 6, 2010 Share Postat Mai 6, 2010 pt cine are rebdare sa vada/citeasca, p'aici am balaurit de 1 Mai /index.php?...p;#entry2411974 Mesaj completat acu e o problema: unde verific janta fatza? in Bucuresti? stie careva? Sau vulcanizarea de la Razoare, verifica si echilibreaza roti moto - 15 lei. Cat despre intamplarea ta, nimic nu ma mai mira, am vazut destui cu Hornet care merg in basini pe strada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 1)lgxmedia-50 ron 2)adi capac+ramona-100 ron 3)sorin128+au-100 ron 4)dani moldo-50 ron(SALTEA) 5)arycy+andreea-100 ron 6)metalwarrior-50 ron(SALTEA) 7)rookie-50 ron 8)nmurgu+nico -100 ron 9)ravenitza -50 ron 10)nyt -50 ron 11)cristiGH+andreea-100ron(CAMERA) 12)edu2009-plata luni + 13) razvinte -CORT 14) georgian -60ron(SALTEA) 15) stel Ice -CORT 16) arlequin -CORT 17)alex_ander-SALTEA asta ar fi ultimul update AMR 20 DE ZILE Mesaj completat F.B. http://www.youtube.com/watch?v=OxQv5iw9zlY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arycy Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 (editat) 20 de zile zici , eh ? pana la B.M. (pentru unii B.M. se mai poate 'traduce' si ca Betia cea Mare) abia astept ! Editat Mai 7, 2010 de arycy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GEORGIAN Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 pentru unii B.M. se mai poate 'traduce' si ca Betia cea Mare)abia astept ! Suna bine BETIA CEA MARE , dar cum ai si zis ptr unii asa ca voi , poate eu cu stel tin cat voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 Daca au mai ramas 20 de zile pana la BM, ne organizam si noi astia din Bucuresti putin? Eventual sa facem o lista cu cei care pot pleca de joi si cei care pleaca vineri; cine vrea la dus drumul prin Ploiesti si la intors Pitesti, sau invers; ora la care sa plecam, eu propun una cat mai de dimineata(07:00), caldura a venit demult; locul de intalnire ar fi bun intr-o benzinarie ca toti sa facem plinul in acelasi timp si sa avem aceleasi nevoi in privinta alimentarii; sa stabilim dinainte locurile in care vom oprii sa ne odihnim si sa alimentam... Cu cat vom pleca mai organizat, cu atat va fi mai bine si mai placut drumul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 Daca au mai ramas 20 de zile pana la BM, ne organizam si noi astia din Bucuresti putin? Eventual sa facem o lista cu cei care pot pleca de joi si cei care pleaca vineri; cine vrea la dus drumul prin Ploiesti si la intors Pitesti, sau invers; ora la care sa plecam, eu propun una cat mai de dimineata(07:00), caldura a venit demult; locul de intalnire ar fi bun intr-o benzinarie ca toti sa facem plinul in acelasi timp si sa avem aceleasi nevoi in privinta alimentarii; sa stabilim dinainte locurile in care vom oprii sa ne odihnim si sa alimentam... Cu cat vom pleca mai organizat, cu atat va fi mai bine si mai placut drumul eu va recomanda cu caldura sa si veniti la BM si sa si mergeti la BUC inapoi pe bucuresti-pitesti-sibiu-cluj-baia mare......drumul fff bun(portiunile mai rele sunt extrem de scurte).radare sunt,dar mai putine ca pe bucuresti-brasov-sighisoara....drumul pe la sibiu e mai drept,sate mai putine,mai intins...... ..dar sincer,pe mine ma intereseaza sa ajungeti aici sanatosi Mesaj completat 20 de zile zici , eh ? pana la B.M. (pentru unii B.M. se mai poate 'traduce' si ca Betia cea Mare)abia astept ! BETIA CEA MARE e titlu de film? ...implineste cineva un sfert de secol de viata,normal ca se va bea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arycy Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 (editat) alcool ?!? eu nu beau alcool ! doar degust un pic ... bine , bine , gust un pic mai mult Editat Mai 7, 2010 de arycy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate