BoneS Postat Mai 2, 2006 Share Postat Mai 2, 2006 Salut.... Imi cer scuze anticipat daca cumva mai exista acest topic Sa incep: Motoru Nipra MT11 ...Amortizoare fata beton adica super tari nu amortizeaza deloc Le-am desfacut le-am curatat am pus ulei nou si degeaba ...imi zguduie matele in mine Daca are cineva idee despre cum s-ar rezolva va rog sa dati de stire, ca nu prea am chef sa cumpar unele noi Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arian46 Postat Mai 2, 2006 Share Postat Mai 2, 2006 Poate ai pus prea mult ulei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Mai 2, 2006 Share Postat Mai 2, 2006 Or fi strimbe si freaca,deci normal ca nu mai merg lin. Sau faza cu uleiu prea mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoneS Postat Mai 2, 2006 Autor Share Postat Mai 2, 2006 Ulei am pus cam 250 g in fiecare. Strambe nu par a fii adica nu se vede nimic la ochi asa.Daca le dau jos si ma las pe iele culiseaza bine,dar can le pun la loc sa le i-a dreaq daca merg! Multam oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doar_eu Postat Mai 2, 2006 Share Postat Mai 2, 2006 Ulei am pus cam 250 g in fiecare. Strambe nu par a fii adica nu se vede nimic la ochi asa.Daca le dau jos si ma las pe iele culiseaza bine,dar can le pun la loc sa le i-a dreaq daca merg! Multam oricum Nu stiu cum sunt la dnepr, am facut la voshod operatiile de care spui. Ulei am pus cat scrie in cartea tehnica 180-200 ml, de fapt am pus la ochi . Si erau intepenite cand le apasam, DAR cand am mers la drum greu am vazut ca amortizeaza. Tu ai facut plimbari cu ele revigorate ? Pentru ca apasand pe ele si eu am crezut ca nu functioneaza . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoneS Postat Mai 2, 2006 Autor Share Postat Mai 2, 2006 Pai chiar ieri am iesit cu fieru pe camp ca m-am gandit cum ai zis tu ca poate isi dau drumu daca le calaresc un pic pe drum accidentat .....daaaa nimik Ale dreaq culiseaza decat date jos Faza este ca nu ese umblat la cadru sau lovit puternic pe undeva sa zic ca amortizoarele stau intr-o pozitie nasoala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doar_eu Postat Mai 2, 2006 Share Postat Mai 2, 2006 Pai chiar ieri am iesit cu fieru pe camp ca m-am gandit cum ai zis tu ca poate isi dau drumu daca le calaresc un pic pe drum accidentat .....daaaa nimik Ale dreaq culiseaza decat date jos Faza este ca nu ese umblat la cadru sau lovit puternic pe undeva sa zic ca amortizoarele stau intr-o pozitie nasoala Atunci cauta pe forum detalii tehn ice si baga ulei cat scrie. Trebuie sa mearga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Mai 2, 2006 Share Postat Mai 2, 2006 Cand sunt montate nu mai culiseaza deloc, sau culiseaza prea putin ? Daca nu culiseaza deloc cand sunt montate dar cand is demontate merg ok, => problema la montaj, ceva le blocheaza. Incearca sa tragi frana fatza si sa te lasi puternic pe ele , ar trebui sa se lase macar un pic; daca nu se lasa deloc uita-te si vezi ce ar putea sa le tina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoneS Postat Mai 4, 2006 Autor Share Postat Mai 4, 2006 Cand sunt montate nu mai culiseaza deloc, sau culiseaza prea putin ? Daca nu culiseaza deloc cand sunt montate dar cand is demontate merg ok, => problema la montaj, ceva le blocheaza. Incearca sa tragi frana fatza si sa te lasi puternic pe ele , ar trebui sa se lase macar un pic; daca nu se lasa deloc uita-te si vezi ce ar putea sa le tina Cand sunt montate nu culiseaza deloc chiar daca ma urc pe ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate