DAC MOTORS Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 (editat) Credeați ca anu' ăsta scăpați de cel mai tare party costumat al anului? Dupa 3 ediții consecutive, Clubul Moto Dacic vă aÂşteaptă la încă un halloween party unde fiecare trebuie să îÂşi pună la grele încercări după cum urmează: - Imaginația - fiindcă vom premia cel mai reuÂşit costum! - Urechile - fiindcă vom avea în premieră un concurs de LIVE KARAOKE! - Ficatul - fiindcă zău aÂşa! AÂşa că luați-vă în dinți inima, la bani mărunți ficatul, la braț pe cine vreți Âşi acasă pe cine v-o place Âşi hai să ne distrăm cum trebuie sâmbată, 31 Octombrie, la ApaÂşu Bar în strada Econom Cezărescu 43, începând cu orele 21! Să fie stafie care vă minte! www.halloween.dacorum.ro Editat Octombrie 16, 2009 de DAC MOTORS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bladebiker Postat Octombrie 17, 2009 Share Postat Octombrie 17, 2009 (editat) unul dintre party-urile mele favorite P.S. daca mai dati slana si punch moca vin sigur Editat Octombrie 17, 2009 de bladebiker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Octombrie 17, 2009 Share Postat Octombrie 17, 2009 +2 anu trecut am fost zoro si pretina ceva gen printeza, cenusareasa, etc... anu asta... sa vedem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Octombrie 17, 2009 Share Postat Octombrie 17, 2009 Nu te mai costuma breh, in Zorro ca n-o sa te vaz! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAC MOTORS Postat Octombrie 17, 2009 Autor Share Postat Octombrie 17, 2009 Eu nu stiu ce o sa ma fac anu' asta. Presupun ca matol! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
logan Postat Octombrie 17, 2009 Share Postat Octombrie 17, 2009 daaaa!!! am fost joker anu trecut... anu asta ma mai gandesc.. la karaoke is primul pe lista!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stimpy Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 daaaa!!!am fost joker anu trecut... anu asta ma mai gandesc.. la karaoke is primul pe lista!!! Spune-mi dinaine in ce vii ca sa nu mai patim ca anu trecut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 He, he... Iar speriem oamenii pe strada? Ce sperieturi si-au luat unii trecatori anu trecut... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordSith Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 Spune-mi dinaine in ce vii ca sa nu mai patim ca anu trecut lasa ca voi atzi fost in 2 versiuni: 1.01 si 2 Beta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 Eu nu stiu ce o sa ma fac anu' asta. Presupun ca matol! cea mai usor de obtinut costumatie. vreau si eu 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stimpy Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 Pe unde se pot gasi costume de inchiriat? Lasa-ma te rog sa-ti raspund maine, si-ti voi recomanda un loc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dya Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 Pe unde se pot gasi costume de inchiriat? Stiu un centru de inchiriat pe Popa Nan, prin spatele fostului bar Etrusco, dar te sfatuiesc sa mergi din timp daca nu vrei sa gasesti numai marimi XXL ; Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAC MOTORS Postat Octombrie 20, 2009 Autor Share Postat Octombrie 20, 2009 Iote si afisu' oficial de anu' asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
punkBC Postat Octombrie 20, 2009 Share Postat Octombrie 20, 2009 Iote si afisu' oficial de anu' asta Fratilor,va zic sincer ca imi vine sa ma dau cu capu de pereti cand ma gandesc ca anu asta nu o sa fiu cu voi la una din cele mai tari petreceri ever. Distractie placuta si sa ciocniti un pahar de ceva si pt mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAC MOTORS Postat Octombrie 20, 2009 Autor Share Postat Octombrie 20, 2009 (editat) un pahar de ceva si pt mine 1 pahar?! tu nu ai auzit ce vreau sa ma fac anu' asta? Editat Octombrie 20, 2009 de DAC MOTORS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordSith Postat Octombrie 20, 2009 Share Postat Octombrie 20, 2009 Fratilor,va zic sincer ca imi vine sa ma dau cu capu de pereti cand ma gandesc ca anu asta nu o sa fiu cu voi la una din cele mai tari petreceri ever. Distractie placuta si sa ciocniti un pahar de ceva si pt mine bine ca nu e pashtele ca atunci ne indemnai sa ne ciocnim oole... o sa facem o shedintza de spiritizm sa te aducem printre noi de la macaronari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stimpy Postat Octombrie 20, 2009 Share Postat Octombrie 20, 2009 Adica nu vreti sa veniti la halloween??? nu a fost frumos anul trecut??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UgluK Postat Octombrie 20, 2009 Share Postat Octombrie 20, 2009 Adica nu vreti sa veniti la halloween??? nu a fost frumos anul trecut??? crezi ca isi mai aduce cineva aminte multe detalii !? eu unul nu am recunoscut pe nimeni si dupa cateva beri nici pe mine nu ma mai recunosteam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolf4mwolf Postat Octombrie 20, 2009 Share Postat Octombrie 20, 2009 sa iasa Bufnitele pe interval :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old School Rider Postat Octombrie 21, 2009 Share Postat Octombrie 21, 2009 Prima oara in bucuresti,nu am mai fost dar sunt curios si o sa fiu prezent.ahh..dar atmosfera permite si domnisoare care sa nu se sperie?(prea tare) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Qaz Postat Octombrie 21, 2009 Share Postat Octombrie 21, 2009 Prima oara in bucuresti,nu am mai fost dar sunt curios si o sa fiu prezent.ahh..dar atmosfera permite si domnisoare care sa nu se sperie?(prea tare) Te asteptam. Permite, permite... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordSith Postat Octombrie 21, 2009 Share Postat Octombrie 21, 2009 (editat) pana acum se anuntza prezentza stufoasa, nush pe unde o sa avem loc unii de altzii treaba voastra, voi pierdetzi :) Editat Octombrie 21, 2009 de LordSith Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spectra Postat Octombrie 23, 2009 Share Postat Octombrie 23, 2009 Un rus se scoala dimineata si vede tancuri cu steagul Americii in fata casei. Iese urland: "freedom,freedom!!!!". Un soldat iese din tanc: "niet freedom. HALLOWEEN!!!" )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordSith Postat Octombrie 26, 2009 Share Postat Octombrie 26, 2009 buna asta, cred ca acelashi lucru or sa strige mai multzi in seara cu pricina Mesaj completat AMR 4 zile. abia ashtept nu va speriatzi de prognoze meteo nefavorabile, avem totu` sub control Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
logan Postat Octombrie 27, 2009 Share Postat Octombrie 27, 2009 sper si la niste vin fiert.. ca... Saturday Night Very cold with a moonlit sky Low: -3°C RealFeel®: -6°C Winds: NNE at 11km/h Wind Gusts: 24 km/h Min UV Index: N/A Thunderstorm Probability: 0% Amount of Precipitation: 0.0mm Amount of Rain: 0.0mm Amount Snow: 0.00cm Hours of Precipitation: 0 Hrs Hours of Rain: 0 Hrs Hours of Dark 14.2 Hrs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate