Marcos Postat Mai 2, 2006 Share Postat Mai 2, 2006 Azi stabilesc cu bould de Mircea sa iesim la munte. Locatia Leota. Dar intai vine la mine sa schimbam jegu lui de mitas e-07 cu un cauciuc mai de offroad. Din cauza ca la prima vulcaniuzare la care am fost era inchis am pierdut ceva timp si asa s-a facut 12. In cazul asta am contramandat tura la Leaota si am zis sa facem ceva mai aproape ... Cum la Plopu a fo kewl data trecuta hotaram sa mergem in zona aia. Cu ocazia asta mi-am testat si eu motocicleta reconstruita Mi-a ajuns cadrul din germania si l-am montat in timp record : 13 ore Vreau sa zic ca au stiut aia cu ochii mici de ce au facut cadrele drepte Merge din nou lin si frumos. De la Urlati am luat-o deamboulea pe dealuri, pante cu grad de inclinare nesimtite, pe iarba su santuri. In cazul asta mergeai cu multi tupeu si de cateva ori am zis ca pic si-mi rup gatu Traseul a fost frumos - dealuri cu iarba, in trepte, vii, padure, livada, ceva namol, ce mai , o tura aproape perfecta In tura ma pot lauda ca n-am picat de loc, iar bou de Mircea si-a tavalit nitel tt-u la o urcare In rest sa vorbeasca pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Mai 2, 2006 Share Postat Mai 2, 2006 ma sparg de ras de fiecare data cand vad ca nu-l mai scoti pe Mircea din "bou" haaaahaaaaaaa super excursia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Mai 3, 2006 Share Postat Mai 3, 2006 ma sparg de ras de fiecare data cand vad ca nu-l mai scoti pe Mircea din "bou" haaaahaaaaaaa super excursia! Pai este o stare nativa a omului chiar singur o recunoaste si am mare respect din acest punct de vedere. Ia zi "Boul de Mircea" cum e cu guma aia pe spate ? Se compara? Nu cred! Acum l-am vazut mai bine este super marfa in teren mai bun ca al lui Marcos . Pe sosea e galagios? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JUPITER_M Postat Mai 3, 2006 Share Postat Mai 3, 2006 ma sparg de ras de fiecare data cand vad ca nu-l mai scoti pe Mircea din "bou" haaaahaaaaaaa super excursia! Este simplu de aflat cine e boul.. priveste mai bine cine sa ratacit in cireada de vaci Pai este o stare nativa a omului chiar singur o recunoaste si am mare respect din acest punct de vedere. Ia zi "Boul de Mircea" cum e cu guma aia pe spate ? Se compara? Nu cred! Decii nu incape indoiala e big diference iam dat rusinica pe namoale boului de marcos... si pe sosea am mers cu 140/h fara probleme . realitatea este ca nu e chiar nou caucicul si nici de hard , ma intreb ce se poate face cu un cauciuc adevarat de noroaie daca eu cu asta intermediar nu derapam delok. Am facut si ceva filmuletze , le pune boul de Marcos curand. (sper) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bavareze Postat Mai 3, 2006 Share Postat Mai 3, 2006 Este simplu de aflat cine e boul.. priveste mai bine cine sa ratacit in cireada de vaci Decii nu incape indoiala e big diference iam dat rusinica pe namoale boului de marcos... si pe sosea am mers cu 140/h fara probleme . realitatea este ca nu e chiar nou caucicul si nici de hard , ma intreb ce se poate face cu un cauciuc adevarat de noroaie daca eu cu asta intermediar nu derapam delok. Am facut si ceva filmuletze , le pune boul de Marcos curand. (sper) dupa ce am intrat cu motoreta intr-o masina s-a rupt furca, in 2 zile e gata si merg si eu cu voi data viitoare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JUPITER_M Postat Mai 3, 2006 Share Postat Mai 3, 2006 dupa ce am intrat cu motoreta intr-o masina s-a rupt furca, in 2 zile e gata si merg si eu cu voi data viitoare... Mna schimba si rulmentul ala de tractor care la-i pus atunci in sat.. sa nu avem surprize. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marcos Postat Mai 3, 2006 Autor Share Postat Mai 3, 2006 Este simplu de aflat cine e boul.. priveste mai bine cine sa ratacit in cireada de vaci Nu m-am ratacit in cireada, doar m-am oprit sa iti fac o poza mai kewl Si a iesit destul de bine dupa cum se vede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shadow-df Postat Mai 3, 2006 Share Postat Mai 3, 2006 asa-e sa oprit sa faca o poza cool cu niste muschi file si niste costitza afumata sper sa va placa filmele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JUPITER_M Postat Mai 3, 2006 Share Postat Mai 3, 2006 Azi stabilesc cu bould de Mircea sa iesim la munte. Locatia Leota. Dar intai vine la mine sa schimbam jegu lui de mitas e-07 cu un cauciuc mai de offroad. Din cauza ca la prima vulcaniuzare la care am fost era inchis am pierdut ceva timp si asa s-a facut 12. In cazul asta am contramandat tura la Leaota si am zis sa facem ceva mai aproape ... Cum la Plopu a fo kewl data trecuta hotaram sa mergem in zona aia. Cu ocazia asta mi-am testat si eu motocicleta reconstruita Mi-a ajuns cadrul din germania si l-am montat in timp record : 13 ore Vreau sa zic ca au stiut aia cu ochii mici de ce au facut cadrele drepte Merge din nou lin si frumos. De la Urlati am luat-o deamboulea pe dealuri, pante cu grad de inclinare nesimtite, pe iarba su santuri. In cazul asta mergeai cu multi tupeu si de cateva ori am zis ca pic si-mi rup gatu Traseul a fost frumos - dealuri cu iarba, in trepte, vii, padure, livada, ceva namol, ce mai , o tura aproape perfecta In tura ma pot lauda ca n-am picat de loc, iar bou de Mircea si-a tavalit nitel tt-u la o urcare In rest sa vorbeasca pozele Eu (jupi) las filmele sa vorbeasca : http://enduro.aviatiei.ro/Urlati-part1.avi http://enduro.aviatiei.ro/Urlati-part2.avi http://enduro.aviatiei.ro/Urlati-part3.avi http://enduro.aviatiei.ro/Urlati-part4.avi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shadow-df Postat Mai 3, 2006 Share Postat Mai 3, 2006 ptr cei care nu ma cunosc sunt cameramanu sper sa ca va place cum filmez.. doar sunt pro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Mai 4, 2006 Share Postat Mai 4, 2006 ptr cei care nu ma cunosc sunt cameramanu sper sa ca va place cum filmez.. doar sunt pro Vasi tu ia-ti mobra intai si pe urma .............mai vedem! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate