zahei Postat Februarie 12, 2004 Share Postat Februarie 12, 2004 Va spuneam mai demult ca-mi doresc un sport-touring. Gata, e oficial, sunt noul posesor al acestei frumuseti. Cat de curand voi reveni cu poze calare pe ea si impresii de calatorie . 1200cc, 130 CP, vmax: 260 km/h, 260 kg cu rezervorul gol, racire cu aer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v-twin Postat Februarie 12, 2004 Share Postat Februarie 12, 2004 Bravo zahei, felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oresti m h Postat Februarie 12, 2004 Share Postat Februarie 12, 2004 Nici nu sti ce scula de motor ai sub tine....sau poate ca sti. Bravo! So stapanesti sanatos.Ne vedem pe drum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanelu Postat Februarie 12, 2004 Share Postat Februarie 12, 2004 Oresti, cu asa ceva a aparut ala atunci? sti tu cand..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JOker Postat Februarie 13, 2004 Share Postat Februarie 13, 2004 S-o calaresti sanatos shi sa o tii doar pe doua roti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Februarie 13, 2004 Autor Share Postat Februarie 13, 2004 Nici nu sti ce scula de motor ai sub tine....sau poate ca sti. Bravo! So stapanesti sanatos.Ne vedem pe drum. stiu, stiu.. dar abia acum voi verifica eu insumi toate informatiile pe care le-am acumulat in legatura cu tancheta mea. daca sunt adevarate numai jumatate din afirmatii, tot este o mobra exceptionala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dogg Postat Februarie 13, 2004 Share Postat Februarie 13, 2004 Suuuuuuuper ah ..imi vine tot sangele in picioare si-n stomac cand ma gandesc la momentu asta ....S-O STAPANESTI SANATOS! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Februarie 13, 2004 Share Postat Februarie 13, 2004 Bafta cu ea!Clipe......!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
toxic max Postat Februarie 13, 2004 Share Postat Februarie 13, 2004 Eh , nu-i cine stie ce scula. Personal nu prea imi place In locul tau asa duce-o la un cimitir de motoare. Daca te hotarasti sa faci ce ti-am zis , iti dau adresa mea. Instantaneu imi deschid unul. S-o stapanesti sanator. Ai toata invidia din partea mea Racheta !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Februarie 13, 2004 Autor Share Postat Februarie 13, 2004 daca ma plictisesc de ea promit sa apelez la parcul tau moto doamne nu mai am stare, astept clipa asta de 8 luni, iar acum ca a venit, afara ninge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan R Postat Februarie 13, 2004 Share Postat Februarie 13, 2004 Ai incercat sa faci un burn out mic in sufragerie ca sa treaca iarna mai repede? Presupun ca e o scula care nu-ti va da probleme de cap, cuplu mare la turatii mici, comoda, demaraj suparat, alea alea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Februarie 13, 2004 Autor Share Postat Februarie 13, 2004 Ai incercat sa faci un burn out mic in sufragerie ca sa treaca iarna mai repede? Presupun ca e o scula care nu-ti va da probleme de cap, cuplu mare la turatii mici, comoda, demaraj suparat, alea alea... lasa-ma ma omule nu ma mai excita si tu ca si asa sunt intr-o erectie continua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v-twin Postat Februarie 13, 2004 Share Postat Februarie 13, 2004 Si acum pentru cei care nu prea stiu ce scula are zahei, ne povestiti si noua de ce e asa exceptional motorul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Februarie 13, 2004 Autor Share Postat Februarie 13, 2004 pentru ca e al meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Februarie 13, 2004 Share Postat Februarie 13, 2004 bravo mah, felicitari poate il tragi si pe pixda aia de sigquit dupa tine, sa mai salvezi un suflet pierdut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Februarie 13, 2004 Autor Share Postat Februarie 13, 2004 bravo mah, felicitaripoate il tragi si pe pixda aia de sigquit dupa tine, sa mai salvezi un suflet pierdut felicitari si tzie jupane, am auzit ca ti-ai luat un purcelush mai mic. cat despre sigquit, la el ploua, daca intelegi ce vreau sa spun. daca nu, nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley_X Postat Februarie 14, 2004 Share Postat Februarie 14, 2004 Zahei sa-i dai bice cu udatura aia de motor nu mai am ce spune.....e prea frumos...asa ceva as vrea si eu, dar sunt prea mica cred ca ma voi indrepta sper cros.... Mada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreigin Postat Februarie 14, 2004 Share Postat Februarie 14, 2004 am vazut una la 110000 km si era neumblat la el, mergea super. Ai dat lovitura! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Februarie 14, 2004 Autor Share Postat Februarie 14, 2004 o sa o ud... cand o sa pot deocamdata abia daca mai am bani de schimb de ulei si o baterie noua, ca am cheltuit tot din casa cand am cumparat-o. TOT. am 34.000 km pe bord, sa-mi de dumnezeu sanatate sa merg cu ea restul pana la 110.000 fara sa umblu la ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v-twin Postat Februarie 14, 2004 Share Postat Februarie 14, 2004 pentru ca e al meu Besides that Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Februarie 14, 2004 Autor Share Postat Februarie 14, 2004 pai se spune despre ea ca are un motor foarte fiabil - sare de 100.000 de kilometri fara reparatii, in general se spune ca e o motocicleta care in loc sa faca un singur lucru exceptional le face pe toate bine. e foarte confortabila, trage in ture mici ca apucata, in orice viteza, nu simte denivelarile din sosea, este extrem de stabila la viteze mari, nu simti curent deloc pe ea (sau aproape deloc), astea din ce-mi vin in minte acum. dar cui ii pasa? am motor si oricum ar fi e cel mai frumos, clar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v-twin Postat Februarie 14, 2004 Share Postat Februarie 14, 2004 pai se spune despre ea ca are un motor foarte fiabil - sare de 100.000 de kilometri fara reparatii, in general se spune ca e o motocicleta care in loc sa faca un singur lucru exceptional le face pe toate bine. e foarte confortabila, trage in ture mici ca apucata, in orice viteza, nu simte denivelarile din sosea, este extrem de stabila la viteze mari, nu simti curent deloc pe ea (sau aproape deloc), astea din ce-mi vin in minte acum. dar cui ii pasa? am motor si oricum ar fi e cel mai frumos, clar wow...fain tare.. E bine ca esti vesel;see you on the open highway(si te rog nu ma invarti prea tare ca (o sa) am motor mic, de 200 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Februarie 14, 2004 Autor Share Postat Februarie 14, 2004 lasa, tu mergi inainte ca eu dau ture in jurul tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley_X Postat Februarie 15, 2004 Share Postat Februarie 15, 2004 Nu ma refeream la udatura traditionala, ci la TT Yamaha Mada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v-twin Postat Februarie 15, 2004 Share Postat Februarie 15, 2004 lasa, tu mergi inainte ca eu dau ture in jurul tau Mersi, esti un dragut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate