zahei Postat Februarie 16, 2004 Autor Share Postat Februarie 16, 2004 Nu ma refeream la udatura traditionala, ci la TT Yamaha rabdare ca vine si ziua ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nicole Postat Februarie 20, 2004 Share Postat Februarie 20, 2004 bravo mah, felicitaripoate il tragi si pe pixda aia de sigquit dupa tine, sa mai salvezi un suflet pierdut zahei si sigquit se stiu??? it's a small world bravo zahei! (pt moto) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Februarie 20, 2004 Share Postat Februarie 20, 2004 zahei si sigquit sint colegi de servici si daca nu ma insel se stiu de mici @zahei: ce face pietonu' mah, se motorizeaza sau tot blambec ramine ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Februarie 20, 2004 Autor Share Postat Februarie 20, 2004 ce crezi ca mi-a raspuns: "multumesc ba, am o viata". adica cum ar veni noi suntem niste distrusi. da-l dracu de pieton obosit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Februarie 20, 2004 Share Postat Februarie 20, 2004 hahahahha, s-a ratat sexu cind si-l schimba ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nicole Postat Februarie 21, 2004 Share Postat Februarie 21, 2004 adica pozitiile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d3xt3r_kt Postat Februarie 22, 2004 Share Postat Februarie 22, 2004 bah prea multa vorba... zi zahei ce-ai facut te-ai dat cu ea sau nu, eu unu ieseam si la - 15 grade , macar 15 minute sa-mi fac damblaua, hai spune-ne ce-ai facut ca ne tzi i nsuspans ... Bafta asfalt uscat si temperatura peste 20 Grade Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Februarie 22, 2004 Autor Share Postat Februarie 22, 2004 sambata i-am spalat lantzul, am descoperit o solutie potrivita pentru a nu ataca o-ring-urile (engine wash). pe urma am dat cu spray de lantz, cu multa dragoste si am mai dat o tura prin cartier. e o doamna, are mult mai multa putere decat sunt dispus sa folosesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d3xt3r_kt Postat Februarie 26, 2004 Share Postat Februarie 26, 2004 Prevad o dragoste lunga si frumoasa... Bafta sa te bucuri de ea si mai ales Asfalt Uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Februarie 26, 2004 Autor Share Postat Februarie 26, 2004 gata in fine am invins, B-99-HEI va saluta din mers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daniel Postat Februarie 26, 2004 Share Postat Februarie 26, 2004 era cool daca in loc de B-99-HEI puteai sa ii pui ZA-99-HEI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Februarie 27, 2004 Autor Share Postat Februarie 27, 2004 dupa ce am luat numerele mi-am dat cu pumnii in cap: puteam lua B-24-HEI unde 24 == ZA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Februarie 27, 2004 Share Postat Februarie 27, 2004 haha, daca nu esti suficient de 3l33t.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Februarie 29, 2004 Autor Share Postat Februarie 29, 2004 erram dator cu poze, astea sunt primele poze cu mine vatman, facute de sabin la circuitul de karting de pe centura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Februarie 29, 2004 Autor Share Postat Februarie 29, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Februarie 29, 2004 Autor Share Postat Februarie 29, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daniel Postat Februarie 29, 2004 Share Postat Februarie 29, 2004 da bre zahei, arata frumos, felicitari pentru achizitie! si arata mai mica decat credeam (sau eventual esti tu mai mare decat trebuie ) s-o stapanesti si s-o conduci sanatos! ti-ai dat examenul pentru categoria TR sau TB ca sa te lase s-o conduci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Februarie 29, 2004 Autor Share Postat Februarie 29, 2004 multumesc sunt foarte incantat de ea. azi i-am dat 240 si merge unsa mare minunatie sunt sinele astea de tramvai . data viitoare ma risc sa vad daca merge pana unde se termina ceasul eu nu mi-s mare, am 1.80 si 70 de kile, dar desi din poze intr-adevar nu pare, sa stii ca este mare. doar e sora mai batrana a fejerelului p.s.: de 1 mai fac tot posibilul sa le organizez o intalneala surorilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daniel Postat Februarie 29, 2004 Share Postat Februarie 29, 2004 pe malul marii? vine si katy cu fjr-ica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Februarie 29, 2004 Autor Share Postat Februarie 29, 2004 doar e la ea acasa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daniel Postat Februarie 29, 2004 Share Postat Februarie 29, 2004 pai atunci vin si eu, chit ca n-am fj/fjr sau yamaha vama veche? cum iti suna? ne intalnim acolo de 1 mai? plus ca de 1 mai e ziua mea de nastere si e pericol de facut cinste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Februarie 29, 2004 Autor Share Postat Februarie 29, 2004 mama mi-a zis sa nu refuz niciodata ceva gratuit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Februarie 29, 2004 Share Postat Februarie 29, 2004 @zahei: o mica observatie - cind "iesi" de pe motocicleta, nu scoate doar poponeata, ci deplaseaza inclusiv partea superioara a corpului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex4 Postat Februarie 29, 2004 Share Postat Februarie 29, 2004 Mosule,ti-am mai urat dar itzi mai spun o data sa o stapinesti fericit!Sa inteleg ca faci intilnire de FJ/FJR-uri sau iamahe in general.E voie cu vemaxu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate