Jean_Taxi Postat Ianuarie 4, 2008 Share Postat Ianuarie 4, 2008 Mosul lui Morpheus sigur nu. [/quote Vorbiti in dodii, ca nu ma nteleg niica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
abalamuc Postat Ianuarie 5, 2008 Share Postat Ianuarie 5, 2008 Poze la R75 desfacut este ok. R 35 .... nu mai stiu de 10 ani , cred ca intre 1000 si 1500. original ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
abalamuc Postat Ianuarie 25, 2008 Share Postat Ianuarie 25, 2008 Deci .......nu BMW ? R75 sahara....? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 25, 2008 Share Postat Ianuarie 25, 2008 Sef, nu-i asa ca i-ai spus unei anumite persoane că i-ai găsit BMW Sahara si i-ai cerut un "mic comision" să-l îndrumi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihairap Postat Martie 6, 2008 Share Postat Martie 6, 2008 salutare.am si eu un bmw r75,as fii interesat de ceva piese pt el,nu stiiti pe cineva?sau unde pot sa alfu piese.......va multumesc...astept,,, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Martie 7, 2008 Share Postat Martie 7, 2008 Detalii, ca sa stim ce piese ai nevoie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Martie 7, 2008 Share Postat Martie 7, 2008 salutare.am si eu un bmw r75,as fii interesat de ceva piese pt el,nu stiiti pe cineva?sau unde pot sa alfu piese.......va multumesc...astept,,, Bineinteles ca stiu, in Germania de azi gasesti in euro tot ce iti pohteste inima..,dar nu mistouri ieftine, apropo, R75 este o motocicleta veche si rara, pe care tu nu o vei avea nici in visele tale cele mai frumoase.Poate ai si o poza sa ne arati cu .., legenda ta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Martie 8, 2008 Share Postat Martie 8, 2008 Mosul lui Morpheus sigur nu. era vorba despre un simson sport cu atas stoye era functional dar necesita restaurare....stiu asta pt ca am vrut sa-l iau eu, de simson, si nu de bmw io tot inclin sa cred ca asa piesa de sahara in romaniskaia nu mai iecsista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihairap Postat Martie 9, 2008 Share Postat Martie 9, 2008 deci cum spuneam ,eu cu taicameu avem cateva motoare de bmw si una e pusa pe picioare(bmw r75 saharian) dar avem nevoie de ceva piese la el ca sa fie intreg si oki.......am sa detaliez aicea piesele...2 carburatoare originale de r75 ,2 scaune ,suportu de la atas pentru roata de rezerva,farul din fata,rezervor,aripi,atas cu sasiu,un diferential de marsalier si un rezervor tip casca...cam astea..daca ma puteti ajuta cu ceva sfaturi despre ele unde le putem gasi sau........astept rasp.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Martie 9, 2008 Share Postat Martie 9, 2008 Eu am diferential de marsalier si rezervor tip casca. Pentru restul vezi la www.wehrmachtgespann.de Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Martie 9, 2008 Share Postat Martie 9, 2008 deci cum spuneam ,eu cu taicameu avem cateva motoare de bmw si una e pusa pe picioare(bmw r75 saharian) dar avem nevoie de ceva piese la el ca sa fie intreg si oki.......am sa detaliez aicea piesele...2 carburatoare originale de r75 ,2 scaune ,suportu de la atas pentru roata de rezerva,farul din fata,rezervor,aripi,atas cu sasiu,un diferential de marsalier si un rezervor tip casca...cam astea..daca ma puteti ajuta cu ceva sfaturi despre ele unde le putem gasi sau........astept rasp.. Neste poze pt ochi curiosi si neincrezatori.., aveti, va rog?Multam anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihairap Postat Martie 10, 2008 Share Postat Martie 10, 2008 ....in legatura cu ceva poze...am sa incerc sa aduc dupa wiikend ....deoarece sunt student in cluj....si bmw-ul e la tara....dar o sa fac tot posibilul sa l pozez in wiikend si sa aduc ceva poze pe luni.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Martie 10, 2008 Share Postat Martie 10, 2008 ....in legatura cu ceva poze...am sa incerc sa aduc dupa wiikend ....deoarece sunt student in cluj....si bmw-ul e la tara....dar o sa fac tot posibilul sa l pozez in wiikend si sa aduc ceva poze pe luni.... Da, da, si marmota impacheta.., da-mi voie sa fiu f suspicios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Martie 11, 2008 Share Postat Martie 11, 2008 deci cum spuneam ,eu cu taicameu avem cateva motoare de bmw si una e pusa pe picioare(bmw r75 saharian) dar avem nevoie de ceva piese la el ca sa fie intreg si oki.......am sa detaliez aicea piesele...2 carburatoare originale de r75 ,2 scaune ,suportu de la atas pentru roata de rezerva,farul din fata,rezervor,aripi,atas cu sasiu,un diferential de marsalier si un rezervor tip casca...cam astea..daca ma puteti ajuta cu ceva sfaturi despre ele unde le putem gasi sau........astept rasp.. Tie iti cam trebuie o intreaga motocicleta. Nu cred ca gasesti in tara, poate doar la schimb. Vb pe mess, ca am vazut ca mi-ai dat add. Cand ma vezi online, da un buzz, ca eu am un bug si nu-mi mege mereu bine messu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balicu Postat Martie 16, 2008 Share Postat Martie 16, 2008 deci cum spuneam ,eu cu taicameu avem cateva motoare de bmw si una e pusa pe picioare(bmw r75 saharian) dar avem nevoie de ceva piese la el ca sa fie intreg si oki.......am sa detaliez aicea piesele...2 carburatoare originale de r75 ,2 scaune ,suportu de la atas pentru roata de rezerva,farul din fata,rezervor,aripi,atas cu sasiu,un diferential de marsalier si un rezervor tip casca...cam astea..daca ma puteti ajuta cu ceva sfaturi despre ele unde le putem gasi sau........astept rasp.. am eu carburatoare daca vrei..bing`uri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Martie 16, 2008 Share Postat Martie 16, 2008 am eu carburatoare daca vrei..bing`uri R 75 era dotat cu 2 carburatoare Graetzin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 Gata bre, m-am apucat de R 75. Adica am dat comanda de piese care imi lipsesc. <small>--- Mesaj completat în 10 Apr 2008 23:52 -------------</small><br/>Din pacate, @mihairap@ nu are R 75, ci doar un motor de la o masina bmw 1500 sau 1600, an de fabr in jur de 60 (motorul seamana cu ala de r75, adica ajungem la vorba aia cu seamana da nu rasare). Si alte piese de motoare adunate, din care unul poate fi un r71. Are sigur un m72 desfacut si ceva care poate fi bmw. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sconx Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 Tu ai vazut vreodata R32 in realitate ? la muzeu (evident in Germania), eu nu dar sa-ti vind un pont.Cica acu ...17 ani sa svonit ca Vova ar fi avut unu . Vova patronul de la Ducati. eu l-am vazut. Erau niste motorete pe care nu cred ca le voi revedea vreodata, dar din pacate la scurt timp au parasit tara toate (?).Vallicady presupun ca stie legenda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 Ehh, probabil in 1-2 ani o sa mai rasara un R32 pe meleagurile bucureÂştene. Tre să se mai comande piese Âşi-s destul de scumpuțe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate