Axa cu Scame Postat Mai 5, 2006 Share Postat Mai 5, 2006 Am auzit ca ieri dupa amiaza a avut loc un accident destul de nasol cu un ZX9R, in intersectia de la Tineretului. Stie cineva ceva ? Sper sa fie doar un zvon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Mai 5, 2006 Share Postat Mai 5, 2006 eu am trecut pe la 6 pe acolo si nu era nici urma de accident.probabil e zvon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Mai 5, 2006 Share Postat Mai 5, 2006 Pe acolo trec si eu in drum spre casa, dar nimic ... curat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pitbulitza Postat Mai 5, 2006 Share Postat Mai 5, 2006 Dap a fost... dar baiatul ca prin miracol e ok, n-are nimic. A mai pierdut o viata din cele 9 si sta pe bara pana ii vine motorul nou... Aveti grija la masinile care trec pe roshu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Mai 5, 2006 Share Postat Mai 5, 2006 Nu se mai calmeaza astia poate ca nu stiu ca atunci cand culoarea semaforului ii rosie trebuie sa stai si sa NU treci Ce bine ca o scapat nevatamat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kingu Postat Mai 5, 2006 Share Postat Mai 5, 2006 E bine daca n-a patit nimic.. N-as fi vrut sa aud de inca cineva care sa stea ca mine in gips tot din intersectia aia.. Pacat de motoarele noastre totusi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate