dya Postat Octombrie 27, 2009 Share Postat Octombrie 27, 2009 Hehe nu mai e mult si eu abia astept... pregatiti-va de orgie, soc senzational la mine si dya!!! la mine nu,m-am razgandit in privinta tinutei AMR ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phaniske Postat Octombrie 27, 2009 Share Postat Octombrie 27, 2009 AMR: 4 zile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Octombrie 27, 2009 Share Postat Octombrie 27, 2009 : @Kidda, Alezuttza: I'm back in bussines asa ca va astept! M. Stim,stim . Da' de asteptat cand ne astepti ? e si cu ficatei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phaniske Postat Octombrie 27, 2009 Share Postat Octombrie 27, 2009 Stim,stim . Da' de asteptat cand ne astepti ? e si cu ficatei ... si care credeam ca o singura fapta buna e suficienta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Octombrie 27, 2009 Share Postat Octombrie 27, 2009 ... si care credeam ca o singura fapta buna e suficienta Mai tii minte cand m-am carat cu ficateii la Giurgiu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Octombrie 27, 2009 Share Postat Octombrie 27, 2009 Hehe nu mai e mult si eu abia astept... pregatiti-va de orgie, soc senzational la mine si dya!!! la mine nu,m-am razgandit in privinta tinutei AMR ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dya Postat Octombrie 27, 2009 Share Postat Octombrie 27, 2009 mai bine spuneti care scobiti dovleci, lasati ficateii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Octombrie 27, 2009 Share Postat Octombrie 27, 2009 mai bine spuneti care scobiti dovleci, lasati ficateii da, da si mai ales care imi face si mie un masaj ca altfel jur ca nu vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phaniske Postat Octombrie 27, 2009 Share Postat Octombrie 27, 2009 Mai tii minte cand m-am carat cu ficateii la Giurgiu ? Offff blondo, iar dai din casa ... PS: astazi am fost pe jos pana in Port. O vreme superba. Am dormit pe o banca la malul Dunarii Mesaj completat da, da si mai ales care imi face si mie un masaj ca altfel jur ca nu vin ...dupa cum stii eu ma ocup de subiectul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Octombrie 27, 2009 Share Postat Octombrie 27, 2009 da, da si mai ales care imi face si mie un masaj ca altfel jur ca nu vin iti fac eu si cred ca dc ne chinuim putin ,iti face si Miha. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phaniske Postat Octombrie 27, 2009 Share Postat Octombrie 27, 2009 Cred ca de data asta o pot face in scopuri caritabile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Octombrie 27, 2009 Share Postat Octombrie 27, 2009 momentan 2 oferte, primesc cine se mai ofera? promit sa fac fata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Octombrie 27, 2009 Share Postat Octombrie 27, 2009 la mine nu,m-am razgandit in privinta tinutei AMR ... mincinoasa mica...stii ca una fara alta nu se poate in treaba asta... da??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Octombrie 27, 2009 Share Postat Octombrie 27, 2009 momentan 2 oferte, primesc cine se mai ofera? promit sa fac fata ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa nu mai ajunga fatza haideti fetelor sa ne mobilizam.....aduc eu uleiul de masaj ai vreo preferinta la aroma uleiului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Octombrie 27, 2009 Share Postat Octombrie 27, 2009 Stim,stim . Da' de asteptat cand ne astepti ? e si cu ficatei E cu vodka, pisi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidda Postat Octombrie 27, 2009 Share Postat Octombrie 27, 2009 momentan 2 oferte, primesc cine se mai ofera? promit sa fac fata nimic nu e gratis... tu ce oferi la schimb? Mesaj completat iti fac eu si cred ca dc ne chinuim putin ,iti face si Miha. Miha is mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phaniske Postat Octombrie 27, 2009 Share Postat Octombrie 27, 2009 (editat) E cu vodka, pisi... Nu mai e! Regim pe toata linia! Doar apa plata cu lamaie! nimic nu e gratis...tu ce oferi la schimb? Mesaj completat Cooorect! Miha is mine Wow! Inseamna ca de asta nu am eu somn in seara asta ... Ai PM In loc de PS: Editat Octombrie 27, 2009 de Phaniske Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 (editat) Inca nu m-ati vazut pe mine - anii '30 here I come haha, io pregatesc ceva de dinaintea lu' Balcescu Vrei un aparat foto sa se aranjeze bine cu tinuta de 30?(chit ca-i din anii 60, mere si la vremurile alea) Editat Octombrie 28, 2009 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.tepes Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 Se face! Ati vazut-o ati testat-o ... si e magica. Daca o tine o fata, in urmatoarele minute un tip bine se si asaza langa ea Cu baietii are acelasi efect insa adica atrage tot baietii bine? damn, bine ca nu v-am lasat sa mi-o puneti si mie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phaniske Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 (editat) haha, io pregatesc ceva de dinaintea lu' Balcescu Vrei un aparat foto sa se aranjeze bine cu tinuta de 30?(chit ca-i din anii 60, mere si la vremurile alea) cred ca cu asta facem sedinta foto. Sigur va fi nevoie! adica atrage tot baietii bine? damn, bine ca nu v-am lasat sa mi-o puneti si mie... Ai stiut tu ceva! Oricum la un moment dat nu se mai opreau din venit, asa ca atrebuie sa o pun la loc in geanta Editat Octombrie 28, 2009 de Phaniske Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 Off topic : topicul asta trebuie sa reprezinte ceva frumos, asa ca haideti sa-l lasam asa. Certurile in private, ok? O sa aduc toata sticluta de ulei ca sa va dea fetele sa fiti mai veseli si mai calmi. Off off, mai mai On topic: AMR 3 zile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pionul Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 Alo, alo! Provinicia? Nu stiu de voi dar eu sunt deja in febra pregatirilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 Ia un paracetamol, ca am inteles ca scade febra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 aspirina e cea mai buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 a lu` saracu`? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate