Sari la conținut

Roata


Rocknroll
 Share

Postări Recomandate

Primesc la cerseala, cumpar, schimb roata de Nipru pe 19 cu geanta nichelata. O rugaminte, daca nichelul de pe geanta nu este intr-o stare cit de cit buna, s-au cupla de antrenare nu este cit de cit OK nu are rost deranjul. Am roti in stare chiar foarte buna, pot sa vopsesc geanta in culoarea care vreau, dar... deh. Damblaua.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Tataia, lasa dracu' ''damblalele'' de batranetze ( ;) ) cu cromuri si-alte kkturi d-astea ca vin eu la tine si-ti vopsesc janta in culorile curcubeului sau cum vrea muschii tai (verde sidef, etc ). chiar ai bani de aruncat? mai bine vezi ca ne asteapta Ciro la Mizil pe la finele lunii. prezente alte cateva ''figuri marcante'' ale motosticlismului la noi in patrie: Pedros, Legendaru',Indianu' , Lantz, Cristi 57,Dumistef, etc. pune bani de gaz deoparte ca te cearta astia ! :bow: :ok: :bow:

 

semnat: JUNGHIU' din Curtea ta !!!

Editat de mendozaccc
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Tataia, lasa dracu' ''damblalele'' de batranetze ( :bow: ) cu cromuri si-alte kkturi d-astea ca vin eu la tine si-ti vopsesc janta in culorile curcubeului sau cum vrea muschii tai (verde sidef, etc ). chiar ai bani de aruncat? mai bine vezi ca ne asteapta Ciro la Mizil pe la finele lunii. prezente alte cateva ''figuri marcante'' ale motosticlismului la noi in patrie: Pedros, Legendaru',Indianu' , Lantz, Cristi 57,Dumistef, etc. pune bani de gaz deoparte ca te cearta astia ! :ok: :( :bow:

 

semnat: JUNGHIU' din Curtea ta !!!

Are dreptate Mendoza , si daca ma gandesc bine sar putea sa gasim si roata ,nu stiu cat de bine arata , dar ma interesez zilele astea ..cu mult respect ;)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

"mai bine vezi ca ne asteapta Ciro la Mizil pe la finele lunii. prezente alte cateva ''figuri marcante'' ale motosticlismului la noi in patrie: Pedros, Legendaru',Indianu' , Lantz, Cristi 57,Dumistef, etc."

 

tot la bai sau in mizil ? bunica-mea a facut vin insa nu stiu in ce stadiu de fermentatie este. daca e baubil ma anunt cu niste vin. ??? mai e loc ?

Editat de Lolo_ID
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut. Pai cum sa las "damblaua" ? Unul alb si unul negru? Adica roata fata nichelata si roata spate vopsita? Nu merge tataie. Deci in continuare, ramine cum am stabilit (STALINSKAIA), am nevoie de roata pe 19 de Nipru cu geanta nichelata . S-au numai de geanta nichelata. Numai bine.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...