sorin93 Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 aprilia rs 125 :in timp ce mergeamdeodata a inceput sa se auda un ''harait'' cand schimbam din a3 in a 2...si numa atunci cand tineam ambreiaju..am observat k si lantu a inceput sa mil ''zvacneasca'' ca si cum ar vrea sa intre in viteza..iam pus ulei in cutie..vad k nu se mai aude acel harait..dar in schimb cand merg la drum intins si incerc sai dau gas,imi da in nas,da sa se opreasca..si in bord imi arata apa COLD si deodata isi revine si imi arata 56 etc.. nu stiti cam care ar fi poblema? ...ma gandesc ca ar putea fi din termostat..caci atunci cand o turez tare deodata imi apre cold..si da sa se inece motoru din mers..va rog frumos daca stiti sa-mi spuneti si mie care ar fi problma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 da-i foc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin93 Postat Octombrie 30, 2009 Autor Share Postat Octombrie 30, 2009 da-i foc. Scuza-ma,ms pentru parerea ta.Dar aici am postat pentru a fi ajutat daca se poate..Ca daca ar fi asa i-as fi dat foc demult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 aha, acum poti scrie corect? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin93 Postat Octombrie 30, 2009 Autor Share Postat Octombrie 30, 2009 Scuze..Asta e, m-am grabit cand am scris topicu,caci trebuia sa plec urgent.Dar cei ce vor sa ma ajute ,inteleg ei..in rest asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Indian73 Postat Octombrie 31, 2009 Share Postat Octombrie 31, 2009 Pana sa-i dai foc dute la un servis si vezi care e treaba dupa aia te hotarasti ce sa faci cu ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate