strutzu_man Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 am tot vazut pe tot felul de siteuri ( in special pe ebay.uk ) aceste lanturi x-ring. poate sa imi zica cineva daca sunt mai bune si daca da, cu ce sunt mai bune ? multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 am tot vazut pe tot felul de siteuri ( in special pe ebay.uk ) aceste lanturi x-ring. poate sa imi zica cineva daca sunt mai bune si daca da, cu ce sunt mai bune ? multumesc Exista discutia pe threadul cu "intretinere lant" E vorba de forma in sectiune a ringului - cele X au exact forma X in sectiune transversala, cel O-ring au forma O in sectiune, adica un banal inel. Sectiunea e cum ai taia un oring si te-ai uita in el... exact cum tai un furtun si te uti in gaura... De exemplu un furtun are sectiune O dar un cheder are sectiune X sau Y sau Z... in fine, sper ca intelegi.. Cele X sunt mai bune pentru ca ofera doua suprafete de contact intre zale si role, pe cand O ofera numai una. Pune un X si preseaza-l intre 2 suprafete si vezi ce iese si la fel cu un O. |X| fata de |O| In concluzie, X sunt mai bune decat O - nu fac marea cu sarea dar sunt mai bune.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 Cam așa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strutzu_man Postat Octombrie 30, 2009 Autor Share Postat Octombrie 30, 2009 foarte tare ! multumesc mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate