liviu_ionescu Postat Mai 7, 2006 Share Postat Mai 7, 2006 Ajutooor !!!!!! Chiar nu se gasesc manuale sau ceva informatii utile despre "HONDA CB 250 RS din 1895". Am disperat cautand date despre motor, iar rezultatul .....foarte subtire. Ce stiti despre modelul asta ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Mai 7, 2006 Share Postat Mai 7, 2006 Ajutooor !!!!!! Chiar nu se gasesc manuale sau ceva informatii utile despre "HONDA CB 250 RS din 1895". Am disperat cautand date despre motor, iar rezultatul .....foarte subtire. Ce stiti despre modelul asta ??? Din 1895 este cu siguranta piesa de colectie asat pot sa-ti spun cu siguranta. Succes cu cautarile sigur o sa gasesti insa cu banuti moka nici o sansa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Mai 7, 2006 Share Postat Mai 7, 2006 ai cumparat motorul de la Joe Cretz? urma sa fie motorul meu (si io am vrut sa o iau). cauta pe net manuale haynes, is foarte renumite si bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate