Vizitator moto_comuniste Postat Mai 29, 2006 Share Postat Mai 29, 2006 No bine, atunci, vânzare bună îți doresc nu ai inteles! Citeste topicul pe pagina 3 (cred...) : /index.php?...pic=44678&st=20 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moto_comuniste Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 Iron_Maiden___Mother_Russia.mp3 Se lucreaza. Incet si mai mult noaptea pentru ca am foarte putin timp liber. Motoreta e demontata complet, am dat jos vopseaua si am dat o mana de chip pe aripi si o cutie laterala. Acuma urmeaza sa mai fac usoare retusuri cu chit, sa dau jos vopseaua de pe cadru, o cutie laterala, rezervor si bascula. In paralel o sa lucrez si la motor unde trebuie sa schimb bucsa de la blotz si ambreajul. Sunt complet in ceata cu instalatia electrica. Aveti cumva o schema pentru instalatie de 56? Motoreta o sa fie 100% originala, deci inclusiv instalatia electrica de 6V PHOENIX___In_umbra_marelui_urs.mp3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TomCat Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 Da hombre, am eu. Spor la restaurat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moto_comuniste Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 MULTZAM FAIN !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moto_comuniste Postat Iulie 4, 2006 Share Postat Iulie 4, 2006 Cumpar pentru IZH 56': 1. Kilometraj (ceas) 2. Stop spate Daca aveti asa ceva de vanzare postati aici, trimiteti PM sau e-mail la moto_comuniste@yahoo.com. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TomCat Postat Iulie 4, 2006 Share Postat Iulie 4, 2006 Am eu un stop spate, dar mai bine ii fac o poza si o pun pe forum, ca sa fii sigur ca este ceea ce cauti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moto_comuniste Postat Iulie 4, 2006 Share Postat Iulie 4, 2006 Am eu un stop spate, dar mai bine ii fac o poza si o pun pe forum, ca sa fii sigur ca este ceea ce cauti ok! Multumesc! Pana o sa postezi poza zi-mi te rog si un pret! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TomCat Postat Iulie 5, 2006 Share Postat Iulie 5, 2006 Iaca-ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moto_comuniste Postat Iulie 5, 2006 Share Postat Iulie 5, 2006 E OK! Imediat ce voi avea putintel timp liber o sa-ti trimit un PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moto_comuniste Postat August 15, 2006 Share Postat August 15, 2006 Azi de dimineata am luat "de la" vopsit in camp electrostatic: -cadru -roti -ghidon -suporti (ghidon/motor) -cric lateral -partea inferioara a amoritzoarelor fata Revin cu foto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moto_comuniste Postat August 18, 2006 Share Postat August 18, 2006 Asa cum ziceam, revin cu poze: -Vopsit in camp electrostatic = 600.000 lei (la mica intelegere) -Astfel de vopsiri se pot face in Alba Iulia la ateleierul situat dincolo de podul peste Ampoi, in partea stanga sau la ALSTING -"Sablarea" pieselor si pregatirea lor pentru vopsire am facut-o eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moto_comuniste Postat Septembrie 1, 2006 Share Postat Septembrie 1, 2006 Cate orificii are bucsa boltului de la pistonul de 56 si cum sunt amplasate? Unde gasesc de cumparat o bucsa de bronz grafitat de preferat noua? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moto_comuniste Postat Decembrie 4, 2006 Share Postat Decembrie 4, 2006 Cat ulei trebuie pus intr-un amortizor fata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chrystyanyty Postat Decembrie 4, 2006 Share Postat Decembrie 4, 2006 Cat ulei trebuie pus intr-un amortizor fata? io stiu ca fro 200 ml. in fiecare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moto_comuniste Postat Decembrie 4, 2006 Share Postat Decembrie 4, 2006 io stiu ca fro 200 ml. in fiecare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catutza Postat Decembrie 4, 2006 Share Postat Decembrie 4, 2006 ai acte, tu esti proprietarul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Decembrie 4, 2006 Share Postat Decembrie 4, 2006 (editat) Da am acte, doar ca sunt pe numele unei persoane din Blaj. Ultima verificare tehnica pe numele prorietarului figureaza in 1991. Dupa investigatii internautice si telefonistice am aflat ca proprietarul ar fi murit, insa in 18-20 luna asta, o sa fac o "descindere" in Blaj la adresa din acte sa vad cum stau lucrurile. Mai e de lucru la motocicleta, asa ca aspectele legale mai au de asteptat. Pe moment ma intereseaza doar sa aflu costul acestor "treburi legale" si-s o garamada de necunoscute ca de exemplu: -ce se intampla daca fostul proprietar nu a platit impozitul? -cat costa actele de succesiune in cazul in care proprietarul din acte e mort -cat costa repunerea in crculatie (pt ca neavand ITP-u si asigurarea la zi sigur a fost scos din circulatie...) -etc Concluzie: pe cat e de fascinanta partera tehnica, pe atat e de scarboasa si f__ta "partea cu actele". La inscrierea unui automobil nou mi-a venit sa-mi iau campii asa ca inainte sa incep cu motocicleta asta cred ca tre' sa ma duc intr-o statiune montana sau sa fac cateva sedinte la psiholog. FU****I IN GURA DE BIROCRATI IMPUTITI!!!! IAR AM SCRIS DE PE CONTU' LU' FRATI-MEU!! Editat Decembrie 4, 2006 de axi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moto_comuniste Postat Decembrie 4, 2006 Share Postat Decembrie 4, 2006 Da am acte, doar ca sunt pe numele unei persoane din Blaj. Ultima verificare tehnica pe numele prorietarului figureaza in 1991. Dupa investigatii internautice si telefonistice am aflat ca proprietarul ar fi murit, insa in 18-20 luna asta, o sa fac o "descindere" in Blaj la adresa din acte sa vad cum stau lucrurile. Mai e de lucru la motocicleta, asa ca aspectele legale mai au de asteptat. Pe moment ma intereseaza doar sa aflu costul acestor "treburi legale" si-s o garamada de necunoscute ca de exemplu: -ce se intampla daca fostul proprietar nu a platit impozitul? -cat costa actele de succesiune in cazul in care proprietarul din acte e mort -cat costa repunerea in crculatie (pt ca neavand ITP-u si asigurarea la zi sigur motocicleta a fost scoasa din circulatie...) -etc Concluzie: pe cat e de fascinanta partera tehnica, pe atat e de scarboasa si f__ta "partea cu actele". La inscrierea unui automobil nou mi-a venit sa-mi iau campii asa ca inainte sa incep cu motocicleta asta cred ca tre' sa ma duc intr-o statiune montana sau sa fac cateva sedinte la psiholog. FU****I IN GURA DE BIROCRATI IMPUTITI!!!! IAR AM SCRIS DE PE CONTU' LU' FRATI-MEU!! Coane ALEKO sterge te rog postul de mai sus! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moto_comuniste Postat Decembrie 18, 2006 Share Postat Decembrie 18, 2006 1.Unde gasesc camere de 19" si respectiv cauciucuri 19"/325 si /350 cu profil normal? 2.Cumpar ceas de Kilometraj pentru IZH 56! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sparky Postat Decembrie 20, 2006 Share Postat Decembrie 20, 2006 Imi puteti spune si de la cine e motorul si cat ma costa pe mine vopsitul in ALba Iulia pentru ca si eu sunt din Blaj!!!! Merci Si inca ceva "moto_comuniste" daca afli ceva despre succesiune acte si chesti deastea vreau sa stiu si eu cum sta treaba ca si eu sunt in aceeasi situatie !! Merci !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moto_comuniste Postat Ianuarie 25, 2007 Share Postat Ianuarie 25, 2007 Imi puteti spune si de la cine e motorul si cat ma costa pe mine vopsitul in ALba Iulia pentru ca si eu sunt din Blaj!!!! Merci Si inca ceva "moto_comuniste" daca afli ceva despre succesiune acte si chesti deastea vreau sa stiu si eu cum sta treaba ca si eu sunt in aceeasi situatie !! Merci !!! Despre vopsit in Alba: Kerosen (ii gasesti in "Grupul Chopperistilor" datele de contact), la Autolux sau la intrare in Micesti. Toata lumea lucreaza bine, dar daca vrei ceva deosebit iti recomand sa te duci la Kerosen. In ce priveste motocicleta ce face obiectul acestui topic e aproape gata. Din pacate a trebuit sa fac cateva compromisuri: 1.Nu am avut comenzi asa ca i-am pus comenzi de IZH noi 2.Pe fata nu i-am gasit capacul de aluminiu de la roata asa ca i-am pus capac de roata de 18 (tot de IZH) 3.Cel mai dureros: din motive practice a trebuit sa renunt la aprinderea originala. O sa aiba aprindere electronica de 12 V de Minsk. Are cineva o schita dimensionata a flansei cu care se face adaptarea? In ce privesc actele DUREREEEEEEEEEEEEEEEE! Nu reusesc sa dau de fostul proprietar. Parca ar fi intrat in pamant! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Ianuarie 25, 2007 Share Postat Ianuarie 25, 2007 in ce privesc actele DUREREEEEEEEEEEEEEEEE! angryfire.gif Nu reusesc sa dau de fostul proprietar. Parca ar fi intrat in pamant! parca de asta se plangeau si cei care au postat prin primele pagini... deh ... sper sa fie ok desenul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moto_comuniste Postat Ianuarie 26, 2007 Share Postat Ianuarie 26, 2007 parca de asta se plangeau si cei care au postat prin primele pagini... deh ... sper sa fie ok desenul Harciogule ITI MULTUMESC FRUMOS! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Ianuarie 26, 2007 Share Postat Ianuarie 26, 2007 Vezi ca flansa aia de mai sus nu e pentru ce-ti trebuie tie. Tu ai zis ca vrei sa pui aprindere de minsk iar flansa postata este pentru alternator 12V de IJ montat in locul dinamului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Ianuarie 26, 2007 Share Postat Ianuarie 26, 2007 super treaba asta cu izh-ul moto_comuniste....dureaza, dar daca reusesti cu tot cu acte, merita...felicitari, si spor la treaba in continuare...e frumos ca o reconditionezi, si nu tre sa fii suparat pt cele care nu sunt originale...si eu am la simson problemele astea, dar, in mare parte, e original, si cele ce lipsesc se pun, in timp, stii asta...vei reusi, si asta ma bucura...inca odata, felicitari, si baga poze sa vedem cum arata jucaria clasica...spor la treaba cat despre Baluba16 pot spune ca ma bucur pt pusti...mai e lume care la 15 ani face asa ceva, si este de laudat acest fapt...nu trebuie sa te lauzi, sa te consideri ca stii....niciodata nu poti stii totul...toata viata noastra e o invatare continua, sa stii asta...sa te tii de meserie, ca e frumos...eu, m-am apucat tarziu de astea si nu sunt amre geniu, dar, pun pasiune in ceea ce fac, si imi iese, pt ca fac cu sufletul si astfel, munca mi se pare placuta, usoara... mult noroc tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate