adn Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 Salut, Vreau sa schimb uleiul in furca telescopica pentru o Jawa 350 si in cartea tehnica precizeaza doar ,,clasa de vascozitate API SD / CB sau SF / CC". Aveti sugestii pentru o anume marca ? Eu as pune Motul Fork Oil Factory Line, dar nu are specificatiile de mai sus. Sugestii de marci, opinii, etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 motorex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_D Postat Noiembrie 7, 2009 Share Postat Noiembrie 7, 2009 Salut! Poti cumpara de la Motul sau de la alte firme scumpe doar daca n-ai ce face cu banii. Avand in vedere ca foarte multe amortizoare scapa ulei, eu consider ca cel mai bine cumperi ulei hidraulic romanesc. Il gasesti la majoritatea magazinelor auto (la cele cu piese de Dacie) si un litru costa aproximativ 8 lei. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Noiembrie 7, 2009 Share Postat Noiembrie 7, 2009 Salut! Poti cumpara de la Motul sau de la alte firme scumpe doar daca n-ai ce face cu banii. Avand in vedere ca foarte multe amortizoare scapa ulei, eu consider ca cel mai bine cumperi ulei hidraulic romanesc. Il gasesti la majoritatea magazinelor auto (la cele cu piese de Dacie) si un litru costa aproximativ 8 lei. Numai bine! cu un set de semeringuri si bucsi noi nu mai scapa. daca ii pui si doua saibe de cupru decalit in capul furcii ai scapat de probleme. eu la nipru am luat de la dany set reparatie furca si nu mai am probleme. ulei hidraulic am pus romanesc (de care sunt de altfel f. multumit) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Noiembrie 8, 2009 Share Postat Noiembrie 8, 2009 indicativul e H 60, si costa intre 6 si 8 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b77cox2003 Postat Iulie 16, 2010 Share Postat Iulie 16, 2010 In cartea originala de service a Jawei spune ca se adauga un ameste 1/1 de ulei hidraulic si ulei M30 ,se gasesc la magazinele de piese de Dacia,camioane etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Iulie 16, 2010 Share Postat Iulie 16, 2010 bine zice pedros. eu am luat 1 kg de ulei H 60 de la un mecanic de excavator si din ala am de gand sa pun in furca. mi-a zis omu' ca are un ij 56 in care a bagat (in telescoape) H 60 inca de pe vremea lu' decedatu. zicea ca odata la 3 ani schimba uleiul din furca si nu are nici un fel de probleme, scurgeri etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Iulie 18, 2010 Share Postat Iulie 18, 2010 ai răbdare pînă mîine că-ți pun poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat Iulie 18, 2010 Share Postat Iulie 18, 2010 daca v-ati fi uitat si voi oleaca cu atentie ati fi vazut ca topicu e de prin 2009, cred ca s-a lamurit pana acum omul ce sa faca la jawa, cascati ochii inainte sa mai inviati topicuri moarte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elm Postat Iulie 26, 2010 Share Postat Iulie 26, 2010 lili, lili, lili, liliiii, l-am fi muscat ca rechiniiiiii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate