MihneaRatte Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 Hai baieti si fete ca am geaca noua si vreau s-o probez. Nimeni nu se baga nicaieri? O zi , doua, acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Voltaire Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 (editat) Maine o cheia daca te intereseaza Editat Noiembrie 6, 2009 de Voltaire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 Hai baieti si fete ca am geaca noua si vreau s-o probez. Nimeni nu se baga nicaieri? O zi , doua, acolo... pai bagam un BALATON de 2 zile 2000 KM pe langa geaca ia si un slip ca e o super piscina acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihneaRatte Postat Noiembrie 6, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2009 pai bagam un BALATON de 2 zile 2000 KMpe langa geaca ia si un slip ca e o super piscina acolo DOOOOmnule Ianachim, credeti dvs ca F650-ul meu face fata la atatia km in stilul dvs de mers? Mesaj completat Maine o cheia daca te intereseaza sincer sa fiu stiu cheia pe de rost ca sa zic asa, io, dupa cum zice si mobra, merg mai pe pietris si dastea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 DOOOOmnule Ianachim, credeti dvs ca F650-ul meu face fata la atatia km in stilul dvs de mers? Mesaj completat sincer sa fiu stiu cheia pe de rost ca sa zic asa, io, dupa cum zice si mobra, merg mai pe pietris si dastea... OOOOOOOOOO DOMNULE MIHNEA ERA CU LOL ai vazut prognoza meteo...... ploua peste tot in tara asta Mesaj completat ps.. intreaba de aditorpan sa vezi ce face cu un 650 si dupa mai discutam nu iti mai subaprecia motorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihneaRatte Postat Noiembrie 6, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2009 OOOOOOOOOO DOMNULE MIHNEA ERA CU LOL ai vazut prognoza meteo...... ploua peste tot in tara asta Mesaj completat ps.. intreaba de aditorpan sa vezi ce face cu un 650 si dupa mai discutam nu iti mai subaprecia motorul Nu vad legatura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravenshield Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 Plecare de la Arc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deadcow Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 asfaltu e uscat si cald. se merge fain tare. acu am venit de la o plimbare. plecati de la munca sau de unde sunteti ca e o zi superba. iupiiiii ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
logan Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 eu zic sa o luati mai usor...ia uitati-va acilea.. eu zic ca nu e chiar de iesit la drum lung.. http://www.accuweather.com/world-forecast....TI&metric=1 o fi 10-15 grade.. da ce faci cu ploia?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xtgx Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 salut eu ma gandeam la o tura pe la campina, ca e aproape... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 incheiem cu celebra plimbare de sfarsit de sezon,Vama Veche prin Ostrov ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravenshield Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 incheiem cu celebra plimbare de sfarsit de sezon,Vama Veche prin Ostrov ??? Uite asta e o idee super. Cine se baga? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 Uite asta e o idee super. Cine se baga? pai Ianachimul daca tine la traditie ar trebuii sa fie pentru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FanFane Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 incheiem cu celebra plimbare de sfarsit de sezon,Vama Veche prin Ostrov ??? Nu stiu cum a fost la tine, dar anu trecut pe vremea asta eu de abia imi incepeam sezonul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 eu vb doar calendaristic,ca in ianuarie m-am dus iar in Vama,iar cu Ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skrillex Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 (editat) incheiem cu celebra plimbare de sfarsit de sezon,Vama Veche prin Ostrov ??? De fapt tu iar vrei sa ajungi pe la bulgari ca-n iarna? E mai aproape pe la Giurgiu. PS: 3 zile de ploaie in Constanta... http://weather.yahoo.com/forecast/ROXX0034_c.html PPS: iar la Olimp nu arata grozav vremea: http://www.jurnalul.ro/webcam/olimp-popasu...carilor-29.html Editat Noiembrie 6, 2009 de Adam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 am vizitat toate punctele de frontiera in dupa-masa aia si nu o data,de 2 ori mda deci vremea pare sa fie superba,asadar astept o alta propunere de golaneala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihneaRatte Postat Noiembrie 6, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2009 am vizitat toate punctele de frontiera in dupa-masa aia si nu o data,de 2 ori mda deci vremea pare sa fie superba,asadar astept o alta propunere de golaneala poi nu e gata? O facem ca anu trecut, e clar ) Ne luam slipul ca tot zicea Ianachim de el si merem. Care mai bagati? Eventual de data asta oprim sa mancam la bulgari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 eu ma bag nu am problema cu vremea,dar sa mergem undeva toti,eu merg oriunde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihneaRatte Postat Noiembrie 6, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2009 eu ma bag nu am problema cu vremea,dar sa mergem undeva toti,eu merg oriunde nici eu nu am probeleme cu vremea. sper sa ne decidem toti in seara asta inspre ce o apucam. parca iar drumul de mare ar fi dubios, dar nu zic nu, sa mai zica si ceilalti care au postat unde ar vrea, dar nu la 100 km distanta ca e prea putin si ne plictisim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 parca as merge si la o cabana pe undeva,un forestier ,ceva asa lights Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihneaRatte Postat Noiembrie 6, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2009 parca as merge si la o cabana pe undeva,un forestier ,ceva asa lights nebune vrei sa ramanem peste naopte? ca ma bag imediat =)) ultima oara am facut paltinu, deci acolo nu ca deja il stiu, hai la o cabana sa vedem daca dam de vreo zapada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 nebune vrei sa ramanem peste naopte? ca ma bag imediat =)) ultima oara am facut paltinu, deci acolo nu ca deja il stiu, hai la o cabana sa vedem daca dam de vreo zapada mai nu neaparat ca banuiesc ca sunt useri care nu vor asta,dar la o adica nici nu dau inapoi,dar nu vezi ca momentan numai noi 2 avem foc la ghete ??? ia lasa-mi mess tau ca in caz ca nu se concretizeaza nimic aici ne punem noi sare pe coada maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihneaRatte Postat Noiembrie 6, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2009 (editat) mai nu neaparat ca banuiesc ca sunt useri care nu vor asta,dar la o adica nici nu dau inapoi,dar nu vezi ca momentan numai noi 2 avem foc la ghete ??? ia lasa-mi mess tau ca in caz ca nu se concretizeaza nimic aici ne punem noi sare pe coada maine o facem de o zi ca sa vina mai multa lume. sa vina seara sa se adune omu pe la casa lui si pana la noapte tre sa apara cineva cu o destinatie numa buna pt focu din ghete hai s-o luam cu domnu de mai sus spre campina si hotaram acolo incotro o luam Editat Noiembrie 6, 2009 de MihneaRatte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tedted Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 Cum se uita din vizuini... Hai ziceti! 8 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users) 5 Members: tedted, MihneaRatte, death_rider, KIDROCK, xtgx Mesaj completat Eu as vota mai spre Dobrogea, evitam ploaia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate