Sari la conținut

deadcow

Super Membru
  • Număr conținut

    546
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de deadcow

  1. Dupa ceva timp de blazezi citind topicuri de accidente. Numere , nickuri forumiste sau doar vreun necunoscut. Nu mai inseamna nimic dar cand vad cate o poza cu un om aproape de varsta mea care a pierdut tot si a lasat in urma atat ma trec fiorii. Sa-i fie tarana usoara.
  2. Eu am absentat voit de pe forumul asta vreo 6 luni pentru ca era complet neinteresant si timpul meu era pretios. Acum nu mai e. Bai cui ii pasa cu adevarat de unu care-si frange gatul din vina lui sau a altcuiva ? Eu nu pierd noptile zvarcolindu-ma in pat la gandul ca un confrate motociclist isi rupe capu la fel cum ma doare la bascheti ca un biet copil irakian e impuscat intr-o razie impotriva siitilor. Haideti ma sa nu mai fim pudibonzi. Threadurile de accidente au atatea vizualizari pentru ca tuturor ne plac stirile de la ora 5. Toti vrem morti , raniti , durere , drame. Cu cat mai multe , cu atat mai bine. Nu pentru ca ne bucura durerea altuia ci pentru ca nu suntem noi in patul ala de spital. Nu trebuie sa ne fie rusine. Asa-i omu facut. Hai sa facem 10 topicuri patetice in care sa deplangem pe cei morti si raniti si sa invatam toti o lectie. Viteza nu e buna. Beutura nu e buna. Drogurile nu e bune. Femeile nu e bune. Batranetea e minunata. Macar aia care nu mai sunt cu noi nu mai poarta discutiile astea pseudointelectuale. Initiatorului.. sau astuia de bati aluzie la Mada. Nu o sa salvezi pe nimeni , intelegi ? Repeta-ti treaba asta in cap 48 de ore : " Imi este frica de moarte si de aia incerc sa gasesc o logica pentru care oamenii pier. Mie nu mi se poate intampla daca ma gandesc suficient de mult la motivele care au dus la moartea altora." Realitatea din pacate o sa-ti dea o pata de ulei , un betiv la volan , o balega de vaca , un cauciuc spart. Nu te amagi. Cand o sa fii chemat o sa te duci fie ca vrei sau nu.
  3. Locul intai este rezervat ad infinitum Expeditionarului. Puteti sa va bateti pe locul doi si trei in schimb.
  4. is ok. am mers cu metzleruri sau cum le zice si cu dunlop si cu sport attack pe gheata. n-ai frane si derapezi ca bou dar trebe sa nu stii sa mergi pe bicla ca sa cazi. sau hai , ca poate exagerez. cazi dar cazi la 2kmh , o ridici si pleci. eu am tot picat in iarna trecuta si sa mor de am primit un claxon ca eram singuru cu mobra in trafic pe langa scuteristi. atunci am invatat sa-i respect pe (cuvant jignitor) aia care pentru un salariu de (cuvant urat) iti vin tie motociclistule cu pizza acasa prin nameti si mai stiu eu ce si tot ce-si doresc e o masina. nici macar nu se considera "pe doua roti". aia sunt taticii subzistentei. le invidiez sincer taria de caracter si rezistenta chiar daca ii numesc boi. nu de alta , dar puteau sa faca alta meserie. dar ca sa fim impartiali , sa mergi in nov-dec-ian-feb (dupa circumstante) nu te face mare motociclist. nu te face nimic de fapt. inseamna doar ca suporti frigul mai mult decat altii , ceri mai mult de la tine insuti si intelegi cum se misca atelaju la temperaturi scazute.
  5. Eu cred ca faceti prea mult tam-tam din toata povestea asta. Mobra este un mijloc de transport. Atat. Singurele diferente dintre un atelaj si altul este posesoru. Unu are orgasm la Easy Rider si si-ar umple geaca lui sic de Prospect cu insigne , badgiuri si motto-uri destepte , ca altu se uita la Boreman rupandu-si deshtele in Dakar si se da pe Glina in noroaie si unu se gandeste ca daca nu-l fata ma-sa cu putzulica il lua pe Pedrosa in dormitor dupa care zburau pe Isle of Man impreuna. In rest tot doua roti au toate da'le drecu. Doi chopperisti care fac 100km pe an pana in birt si reusesc sa-si piarda carnetul de 2 ori intr-un sezon nu-s reprezentativi pentru cei cu chopper. Manelistii desculti fara permis care-si rup capu pe bulevard intr-un uuili neizbutit nu-s reprezentativi. De baietii aia care se dau pe dealuri si sperie ursii nu stiu nimic. Sunt sigur ca si ei au lepadaturi printre ei. Probabil gagii care se sterg de noroi cu servetelu umed. Habar n-am. De aia cu touring si nakeduri nu se stie nimic niciodata. Sunt un soi de Invisible Man ai comunitatii. Un soi de ratusca cea urata cu speranta de viata mare si foarte multi km. Astept ziua in care o sa-l vad pe unu cu un Transalp intr-un uili peste o Dacie papuc doar pentru ca poate : Ce vreau sa zic e sa incercam sa fim rezonabili si sa nu-i bagam pe toti in sertarasele mintii noastre ca oamenii sunt mai complicati decat cilindreea de sub c.ur.
  6. Si eu cred la fel. Cred ca marea majoritate a motociclistilor care isi gasesc moartea in accidente rutiere se datoreaza clar lasitatii lor. Daca ar fi fortat limitele motoarelor lor ar fi invatat mai repede si nu ar fi pierit aiurea. Pe calea logica a cauzei si efectului , principala cauza a decesului pe 2 roti nu este viteza excesiva ci lipsa ei. Mersul incet omoara. Are sens. Mai , din nou , e nu-s racer. Dar am fost pe circuitele enuntate mai sus. Terminati cu prostiile. Ca daca vine unu de face asta de cativa ani va face cu zeci de secunde pe racerii de bulevard. De la stop la stop si din marginea comunei pana in satu urmator nu devi profesional. Doar iti place adrenalina. Orice scuza e ridicola. Sunt o gramada de oameni pe forumu asta care o fac de o viata pe circuit. Va garantez ca nu aveti nici 1% din ce pot da ei. E drept ca oamenii merg cu scooteru prin oras
  7. free fly unde te dai tare man in constanta ca sunt 3 drumuri mari si late aici. unu spre corbu care e in reparatii capitale si pe vitezana nu mai faci copii la peste 130 , autostrada unde te plictisesti si consumi benzina cat tiru daca te duci la 250kmh si drumu spre vama unde ai doua curbe mari si late. aia din mangalia si ... . scuze. o curba mare si lata de dragul argumentului ca suntem concitadini sa o zic si pe aia din pasaj de la tuzla si aia de la iesire. niste frectii. am vazut p'afara oameni care iau ace de par cand io opream si puneam picioru pe jos ca sa iau curba. d'alea de isle of man tt. haide sa pastram proportile. daca dracia baga 300 in linie dreapta si ne-am plimbat pe amkart sau pe cheia nu ne face in niciun fel brici.
  8. ramane pe dracu. toti cu vitezana vor sa fie rossi. si eu cand eram copchil ma uitam la filme cu van damme si la tara la bunica-miu dadeam cu picioru in capita de fan. dar am o varsta acum. ideea e sa nu ne prostim pe masura ce imbatranim. avem serresu si balatonringu a cote. cateva ore.si "keia" e un poponeata. o sa ti-o zica oricine a mers prin croatia. te dai acolo cu peretele de roca pe dreapta si cu parapetu pe stanga de zici ca nu mai ai zi de maine. fara gropi , fara trafic dement. sa mergi ca nebunu nu are nici o scuza. sunt sigur ca daca maine s-ar face circuit moto in romania (eu nu consider amkartu circuit ) tot la fel ar merge oamenii. sa ceri ca posesor de vitezana circuit e ca si cand un posesor de chopper ar cere un route 66 pana in maramures si un posesor de bmw1200gs un deal nesfarsit pana in transnistria. si sa-i traga si niste rauri peste primaria daca se poate.nu fiti ridicoli. sa folosesti atelaju la capacitate maxima. plm. un nonsens.
  9. Din 2009 pana acum am iesit de mai multe ori din tara cu motorul. De 6 ori la Bulgari , de 2 ori la Unguri (ca sa dau turu balatonului , unde realitatea e ca am lasat mobra la cazare si m-am plimbat cu bicicleta) si plimbarea din primavara asta prin Turcia , Croatia , Albania Italia etc.. Nu ma refeream la drumurile mele cu motocicleta. Nu-s atat de prezumptios si vanitos. Ma refeream la plimbarile cu masina si cu aia am peste 150k km si am traversat chiar toata Europa fara sa o zgarii. (pot sa insir foarte multe tari si am si poze ca sa dovedesc). Ideea era ca m-a pus unu in cap in Mangalia cand cu o seara inainte planuiam Sri Lanka pe motor. E frustrant. Ca sa concluzionez , nu , nu ma dadeam mare. Daca ma dau ceva , ma dau prost. Mistourile voastre sunt gratuite. si apropos , in afara orgoliului ranit n-am nici pe dracu. bulan de incepator.
  10. daca imi zici unde sa ma duc (desi m-au drogat astia in draci) zi. ca iau un taxi, oricum se pare ca rahaturile lor nu pot sa faca fata la o vanataie.te n de nu pot sa m da un nr de tel pe privat ca sa sun un doctor. dar repede ca-s praf. 0722649719 bogdan. am rude la tine in ct, doar suna,.da suna dracu repede ca am luat la calmante de nu pot sa ma misc,. Mesaj completat adi poti te rog sa-mi stergi posturile precedente ca omu nu a sunat pacat .
  11. Adevarul fie spus sunt si chestii pozitive la toata dracia asta. Unu la mana am facut si eu un stopie iar apoi un rolling stopie pentru ca mi-am bagat in cap sa nu blochez fata. Si se pare ca daca tot te gandesti la treaba asta functioneaza. Daca eram filmat ziceati ca sunt stunter sa dea dracii. Se oprise coloana de masini si se uitau oamenii ca la poarta 9 la mine. Pe de alta parte , dintr-o perspectiva mai realista , mi-am dat seama ca-s varza ca motociclist. Reflex bun am avut , dar nu mi-a trecut prin cap sa depasesc prin dreapta sau sa evit in orice fel obstacolul. Cred ca doar am mers cu el si nu m-am panicat. Point fixation adica. Eu tot ma laud ca ma depasesc scuteristii si ca merg cuminte dar azi am avut ocazia sa ma sinucid la 60kmh pentru ca nu am pastrat distanta. Ma tot gandesc ce as fi putut sa fac diferit si ma sperie ca nu stiu. Plm. E inbucurator ca am bagat calmante si bere in mine cat sa omoare un cal si nu ma mai doare nimic dar este ingrozitor sa stiu ca daca as fi din nou in aceeasi situatie probabil as face acelasi luru. Tot ce m-a separat de a fi facut terci ca un caine pe sosea a fost bulanu. Asta e. Oricat as rationaliza banuiesc ca-i riscu meseriei. Sa ma scuzati daca-s incoerent. E de la pastilele pe prescriptie. Noapte buna .
  12. mersi pentru incurajari. ma duc maine sa trag neste poze sa vad daca e ceva sarit de undenu trebe. bine dracu ca n-am stricat mobra si slava cerului ca nu mi-am rupt ceva. nu de frica durerii , ca am mai avut oase rupte. numa ca venea dracu politia si o luam pe coaja ca sandilau. deja vad ca de cand m-am mutat in constanta am inceput sa ma aliniez la accidentele agramatilor fara permis. bai mi-e o jena de n-am cuvinte. dar am zis sa scriu aici ce s-a intamplat ca si eu am bestelit pe altii. daca sunt ok si e vremea buna intr-o saptamana am toate actele in regula.
  13. mi-au expirat acu vreo luna sau doua dar nu-i mobra pe numele meu si n-am gasit timp sa ma duc la Bucuresti. plm. nu ma scuz. ca mi-ar fi placut sa fac tam tam si sa ma urc cu picioarele pe masina aluia. dar asa , trag adanc aer in piept , beau o bere si-mi pun comprese pe picior. o zi a dracului de frustranta. cel mai nasol e ca pentru prima oara de cand mi-am luat carnetu a inceput sa-mi fie frica. sper sa treaca.
  14. Ce n-au reusit sa-mi faca nici cele 6 drumuri prin europa nici soferii de pe nicaieri in 8 ani de permis , a reusit un dobitoc de tigan cu un X5. Pe la pranz am avut chef sa trag un drum pana in Vama Veche sa pozez scoici , nisip si alte minunatii acu ca totu e pustiu pe litoral. Pe centura Mangaliei (intre giratoriul Petromului si intersectia unde faci dreapta spre 2 Mai) eram eu , un Jeep in fata mea si un TIR care venea pe sensul opus. Statusem in spatele Jeepului de cand intrasem in Mangalia si ticalosu mergea constant cu 40kmh. S-a si oprit de doua ori fara sa dea semnal ca sa coboare niste pitzi si oricat am incercat nu am avut cum sa-l depasesc. Bun , si cum intram pe centura imi fac calculul cat de repede vine tirul de pe sensul opus , dau semnal , ma incadrez , accelerez liniar , cuminte si Sula Proasta imi face stanga in fata ca sa intre intr-o curte. Adica imi taie macaroana. Eu blochez roata spate , ii dau drumu , blochez fata , roata spate e in aer , dau drumu la fata si fac ceva gen rolling stoppie (a fost in cateva secunde , stiu doar ca eram cu curu pe sus si cu motocicleta in aer complet nealiniata) , ii lovesc roata spate si cad. N-am crezut in viata mea ca pot sa franez asa de repede. Norocul meu e ca am incercat sa nu-l lovesc in portiera si m-am concentrat sa ma uit la roata masinii si sa ma duc dupa ea ca altfel il pocneam in plin. Ma rog , norocul a fost ca urmarind roata omului am iesit de pe carosabil si am intrat in curtea lui ca altfel loveam portiera , ramaneam pe contrasens si ma calca Tiru'. Concluzia : Motorul neatins . Mai nici macar o zgarietura.S-a tarsait pe crash pad. Eu in schimb cu glezna umflata , picioru vanat ca dracu si cu o durere nasoala de sold care m-a luat abia acu de cand va scriu. Si orgoliu facut pilaf. Omu s-a dat jos din masina si s-a dus sa se uite la bara spate si m-a intrebat daca sunt ok. Eu m-am uitat la motor si i-am zis ca n-am nici pe dracu. Am ridicat "pisoiu" , a pornit din prima (evident ) si am plecat spre casa. Morala ? Nu de alta ca stiu ca e necesitatea fiecarui topic de accidente. Nu mai mergeti fara asigurare si ITP baga%^& p&%%. Oricum , primul meu accident. Imi bataie si acuma curu. Si daca povestea suna SF si ma scoate pe mine intr-o lumina buna va asigur ca nu asta a fost intentia mea. Am depasit prea din scurt , omu mergea suspect de incet si cel mai probabil am franat prost. Acu ma duc sa-mi iau neste bere.
  15. :ol: cica "ne vedem pe strada" ! pune mana de ia-ti permisu si termina cu papagalu ca nu-ti faci dreptate. bine drecu ca n-ai luat pe sus vreun racer de dobrogea care-ti canta tie in struna si iese la plimbari cu tine. inconstientule. mai scrii si pe forum de parca n-ai avea bulan cu carul ca ai scapat teafar si fara dosar penal. p.s. mi-a mai zis un confrate de al tau ca-s motociclist de tastatura ca nu dau cu lac mobra de dimineata si nu o ard pe o roata la mamaia sat. sunteti niste specimene in orasu asta natal al meu de ma doare capu. inainte sa ma mut aici credeam ca-n bucuresti sunt tolomacii cu vitezane. sunteti in alta categorie. (tolomacii nu mobristii. sunt sigur ca sunt multi oameni de omenie pe litoral).
  16. up ! dar up lua-o-ar dracu de treaba ! up , up , up !!!
  17. scopul e vigoarea banuiesc. e mult spus ca fac fitness. mai degraba fac exercitii fizice regulat cu doua gantere. nici nu stiu unde sa incadrez ce fac eu. programul meu e cam asa (de vreun an de cand m-am apucat mai serios) : 50 flotari 3 serii de ridicari deasupra capului alternate cu 3 serii de ridicari laterale alternate cu 3 serii de genuflexiuni. 3 serii de ridicari la piept intercalate cu 3 serii de fluturari la piept (daca asa le zice) intercalate cu 3 serii de abdomene 3 serii pentru biceps , 3 serii pentru triceps. 50 de flotari. ganterele au 15kile fiecare. cand fac pentru piept sau pentru biceps respectiv triceps transfer greutatile pe o singura gantera si fac cu 20-25 kile in functie de exercitiu. la piept de exemplu fac cu 50. (eu am 63kile). pot si cu mai mult numai ca nu mai am greutati. ma gandesc sa fac totusi o investitie si sa-mi cumpar o banca. toate fara oprire. dureaza vreo 30-45 minute si dupa treaba asta pot sa mananc cam tot ce-mi pofteste inima , in ce cantitati vreau eu. nu pun masa pentru ca sunt vegetarian si am un aport de calorii prea mic. nici nu urmaresc masa cat tonifierea. poze n-am. ultima e facuta de preacuviosu acu cateva luni la seawolves bike fest. acum sunt un dram mai slab si pieptul e mai bine definit. dar nu-mi imaginez ca o sa cresc mai mult decat acum. e o imposibilitate tehnica de fapt
  18. gixx , pavlov a fost un psihiatru rus care a primit nobelul in 1904 . Omu a stuidiat cu predilectie reflexele involuntare si conditionarea psihologica. Unul din experimente presupunea extragerea glandelor respectiv a unor portiuni din tractul digestiv al unor caini. A observat ca un animal hranit la aceeasi ora timp de mai mult timp incepe sa secrete enzime si substante care sa ajute la digestie la aceeasi ora zilnic , fie ca e hranit sau nu. Practic , conditionand animalul sa manance la aceeasi ora a reusit sa-i induca un reflex involuntar. Acelasi lucru este valabil si la oameni. Daca mananci la ora 1 (pranz) in fiecare zi , la ora 1 o sa ti se faca foame a doua zi. Daca mananci ca spartu in fiecare zi , o sa vre sa mananci ca spartul si ziua urmatoare. Daca mananci putin in fiecare zi , o sa vrei sa mananci putin si ziua urmatoare. Este vorba despre conditionare reflexiva. Oricine o poate face. E ca la greutati. Ridici cu putin mai mult in fiecare saptamana. Eventual organismul se obisnuieste. Deci se obisnuieste si cu mancatul la ora 3 dimineata. In privinta a ceea ce ai zis cu alergatul pe scari , sunt perfect de acord. Pana la urma asta-i scopul. Si eu fac la fel.Refuz sa iau liftul. Daca e o statie de troleu , prefer sa merg pe jos. Si da, organismul stie mai bine ce vrea decat un dietician. Numa daca l-am asculta mai des... Cel mai bun exemplu cred ca sunt chiar eu. Daca fac 100 de flotari (perfecte mai.. da' perfecte) incep sa ma manance gingiile deasupra caninilor. Si ma tine senzatia asta pana cand beau un pahar cu lapte sau bag orice soi de proteina in mine . Deh , daca am tinut eu mortis sa fiu vegetarian
  19. Nu o sa inteleg niciodata de ce va bateti capul cu echilibrarea procentului de carbo-proteina-glucida(lipida). E aproape imposibil sa nu le nimeriti cum trebuie indiferent ce mancati cu improbabila exceptie ca ati fi eschimosi sau marinari in secolul 17. . Sunt atatea discutii in dodii complet sarite despre alimentatia echilibrata ca-mi vine sa fac un pariu cu voi. Ma bate gandul sa incerc sa ma ingras cu 10 kile si sa le dau jos lasand numai masa musculara si grasime corporala pe la 4-6% , adica abdomen perfect. Si asta fara sa numar o calorie , fara sa iau un baton energizant , fara sa-mi injectez fluturasi. Problema e ca daca as face asta toata lumea ar spune ca-s endo-ecto etc. Eu as retalia ca pur si simplu fac exercitii fizice si nu mananc ca porcu. N-am ajunge nicaieri cu argumentatia asta. In umila mea opinie sa-ti numeri gramele de paine la 20-39 de ani fara sa suferi de diabet , boli cardiovasculare sau endocrine este la fel de patologic ca si a-ti injecta acid hialuronic in buze si a poza pe haifaiv cu moaca aia de cucoana dezvirginata oral. Scuze daca-s prea dur. Dar e o tampenie. p.s. Tot citesc din urma. Ora la care mananci si metabolismul nu au nici o legatura. E o chestie de diete de don'soare facuta de cineva care habar n-are medicina. Daca mananci in fiecare seara la ora 12 noaptea sau in fiecare seara la ora 7 este egal pentru organism daca o faci constant. Pavlov baieti. Pavlov ps.2 . Referitor la procentul carbo-proteina. Acum vreo cateva luni am intalnit un fost coleg de liceu. Era un baiat destul de aratos atunci. Acum e un porcusor rotofei cu bratele crapate de vergeturi. Dar merge la sala zilnic. Si e urias. Pentru un pitic. Adica cea mai naspa combinatie. La o bere , omu imi povestea cum a mancat prea multi morcovi , brocoli , radacinoase , mazare , fasole , ceapa verde , porumb , nuci , fistic etc. Si concluzia lui era ca din pricina excesului de legume tonele de carne de vita pe care le baga in el nu-si mai faceau efectul. Si ca toata lumea i-a spus ca o dieta cu mai mult de 30% carbo il va ingrasa. Asa ca de doua luni sau ceva de genu manca numa carne. Am gasit ca e cel mai amuzant lucru cu putinta.
  20. "The bikes are running well, but the V-strom has a trembling ...on the front wheel bellow 40km/h. Guys, please help with ideas, I don’t know what’s wrong with it." Adica ii tremura roata fata la sub 40kmh. Care le are cu mecanica poate ii face omului un bine si ii da un sfat.
  21. bre daca ati stii cat va urasc pentru incursiunile astea in grozavele locuri unde se balega vaca , ciripeste randunica si fosneste papusoiu , v-ati duce la vrajitoare sa va ceteasca din carti sa nu va deocheati. eu enduro nu stiu daca o sa pot face vreodata ca m-a lasat mama sa ma joc in noroaie cand eram mic dar un tractor tot imi iau lua-l-ar dracu. tare faine pozele , tare faina plecarea. la mai multe ! si bizoo.... las-o naibii de treaba si nu mai zgaria portiere inocente ca ai un nume de aparat. "traitorule din trecutule" !
  22. eu in 8 ani de B si un an juma de A nu am trecut pe rosu niciodata. ca am mai intrat ca bulache pe galben.. asta cu masina , rareori si pentru ca nu mai puteam opri in conditii de siguranta. adica bagam picioru in frana si ma opream in mijlocul intersectiei. cu motocicleta nu cred ca am intrat pe galben decat o singura data. sunt mult mai atent decat in conserva. daca ti la picioare nu stiu daca e o idee buna sa fortezi semaforul ca poate dai de unul ca mine care in 8 ani de condus rateaza un semafor pentru a treia oara in viata. insanatosire grabnica omului. bine ca nu a fost mai rau la cum arata masina aia.
  23. Nu mai luati mai oameni buni suplimente ca juma din ele nu ar trece peste testele FDA. de aia se numesc si suplimente ca sa poata ocoli organizatile guvernamentale. Altfel se numeau adjuvante medicale pentru obtinerea de rezultate rapide in sport. A se prescrie de catre doctor. Stati un dram si ganditi-va. Efedrina sau mai stiu eu ce este pe acelasi cantar cu vitamina B12 ? Ceva nu-i ok. In alta ordine de idei o doza buna de metamfetamina o sa te faca sa tragi de fiare pana ai sangerari anale. Asta constituie un argument bun sa te apuci ? Un culturist care se injecteaza sau ia pastile este in aceeasi masura un junkey ca si cel care ia heroina. Amandoi isi hranesc viciul. Unul viciul orgoliului si al infatuarii iar celalalt viciul dezumanizarii. N-are rost sa dezbatem care este mai periculos cat sa intelegem ca amandoua exemplele sunt apexuri de imoralitate. scuzati barbarismu. Congress defined the term "dietary supplement" in the Dietary Supplement Health and Education Act (DSHEA) of 1994. A dietary supplement is a product taken by mouth that contains a "dietary ingredient" intended to supplement the diet. The "dietary ingredients" in these products may include: vitamins, minerals, herbs or other botanicals, amino acids, and substances such as enzymes, organ tissues, glandulars, and metabolites. Dietary supplements can also be extracts or concentrates, and may be found in many forms such as tablets, capsules, softgels, gelcaps, liquids, or powders. ...................................................... This means that dietary supplements do not need approval from FDA before they are marketed. sursa : http://www.fda.gov/food/dietarysupplements...n/ucm110417.htm
  24. semaca las-o dracu de dezamagire ca am cautat pe net 2 ore ca sa descopar contul tau de flickr dupa singurul link postat aici. de o saptamana e in bookmarks si astept sa te pacalesc sa vad singur pozele. ai mila. baga-le la sila daca e. fara poveste , fara nimic. din iunie cred , de cand am vorbit am cautat sa fac bani. nu te-am mai contactat ca n-am reusit decat un 2500 de dolari de pus la buzunar. am zis ca daca o tin asa poate la anu reusesc dracu africa. dar orisicum. zi-ne o vorba ca ne-am tamponat toti in dan popescu. da un dram de culoare si anului asta. sunt sigur ca e o aventura formidabila. daca te-ai intors asa bosumflat trebuie sa fii fost.
  25. foarte frumos ! ma bucur mult pentru nebunia voastra. impartim acelasi sange banuiesc.
×
×
  • Creează nouă...