Jump to content

Voltaire

Membru
 • Posts

  141
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Website URL
  http://picasaweb.google.com/andrei.sandulache
 • Yahoo
  solaris_rom

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Stavanger
 • Carnet moto din
  2008
 • Motocicleta
  GT250, XL600V, NT650V
 • Numar Moto
  VLT
 • Club
  Riders of Norway

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  Hyosung GT 250 Comet '07, Honda Transalp XL600V '98, Honda Deauville 650 '04
 • Interests
  Foto, Anime, Riding

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Voltaire's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 1. Gestul conteaza, asa ca poti face cu ochii: sus, jos, dreapta, stanga. Sau cu limba, asa exersezi sa multumesti si fetele. Sau tragi ambreiajul...
 2. E un Transalp mai comod și mai urât Cară ca un catâr, nu se plânge și nu moare. O singură hibă cunoscută are: pompa de benzină originală face figuri. Ori îi faci by-pass si mergi fără (pierzi accesul la rezerva de benzină) ori un kit de reparație (cam 22£).
 3. Salutare, Anul acesta se va tine la la Mendig Air Base, la vreo 30km de unde se tinea pana acum (Nurburgring) in perioada 5-7 iunie. Main event vor fi Foo Fighters. Mai merge careva acolo cu moto/masina/tren/avion? Ar fi dragut sa ne vedem la un pahar de vorba intre concerte, plimbat prin imprejurimi, tinut de urat in zona de camping . Noi (eu cu pasagera) vom sta la cort in zona pentru moto. O sa ajungem cam pe Joi noapte. Vreun amator?
 4. De anul asta se tine la Mendig Air Base, s-a terminat cu Nurburing. Ca idee, merge careva la Rock am Ring?
 5. Bucuresti-DN3-Calarasi-DN3B-Fetesti, retur pe DN31-Oltenita-DN41-DN5A-DN5-Bucuresti
 6. Fă un cerc de sare în jurul motorului și dă-i cu Doamne Doamne sau pune niște bliduri cu puțină bere în ele (nu glumesc) și vezi ce iese.
 7. Daca apucati coasta de Vest prin Stavanger, dati un semn.
 8. E Griso. Cel cu argintiu de langa este Breva
 9. 1. Achi + pasager (2 invitatii) 2. Lupul Gri (2 invitatii) 3. Ma2ol + pasagera (2 invitatii) 4. Bogdan G + pasagera (2 invitatii) 5. Cucciolo - (1 invitatie) 6. icsu (1 invitatie) 7. RazvanM (2 invitatii) 8. Adam + pasager (2 invitatii) 9. Zven (1 invitatie) 10. Silviu1977+pasagera (2 invitatii) 11. Mono (2 invitatii) 12. iulianserban (1 invitatie) 13. tiby + pasagera ( 2 invitatii ) 14. vortex105 + pasagera (2 invitatii) 15.Kreptor(Victor)+pasagera (2 invitatii) 16. kidmeister (1 invitatie) 17. Nervoptik (1 invitatie) 18. VladuL (1 invitatie) 19. reck + pasagera (2 invitatii) 20. George + pasagera (2 invitatii) 21. jamy + pasager (2 invitatii) 22. Vlad + prietena (2 invitatii) 23. Andu (1 invitatie) 24. Anonymous+1 25. Alex (IF56EDI) +1 Total 42 invitatii
 10. Intreba cineva de program la ferry. In functie de district, opereaza o anumita companie. Norled - http://eng.norled.no/Default.aspx?pageid=1114 Tide sau Kolumbus - http://www.kolumbus.no/index.php?c=9&kat=English Kolumbus are si un planner bun (pentru autobuze ce-i adevarat) care poate fi folosit ca referinta si pentru trecerile cu ferry. Ideal este sa planificati trecerile cu ferry in timpul zilei (se pot face si cate 3-4 in functie de traseu, preturi intre 60 si 150kr) si bice noaptea daca va tine popoul. Daca este senin lumina este destula all night long. Ah, ca intrebase cineva pe pm. Vizavi de benzinarii, de principiu UnoX este cea mai ieftina pentru ca este "unmanned", fara personal. Preturile variaza intre 1,85 si 2,10 euro si sunt valabile mai toata ziua la toate benzinariile. Se practica variatia pretului in functie de ora (de exemplu dimineata si in week-end va fi pretul mai mic, pe la pranz creste apoi spre amiaza atinge cota maxima). Dupa cum zicea si ianachim benzinariile nu sunt asa frecvente ca la noi (nici popasurile) si ar fi bine ca la fiecare 150-180km (in functie de rezervor) sa se faca un plin ca sa se evite surprizele.
 11. Suntem pe perioada nedefinita si dormitor disponibil. +2 pisici De vazut: Preikestolen, Kjeragbolten, Lysefjord, cascada Månafossen (toate astea sunt pe langa Stavanger); Trolltunga, Via Ferata (langa Bergen); Atlantic Road (ceva mai la nord de Trondheim. Si bineinteles mers pe drumuri in jurul fiordurilor cu evitat ferry pe unde se poate. Ai prins o perioada proasta, anul trecut a fost de vis. Soare soare si iar soare. Cu loteria si vremea cam asta este. Cum o dai tot nu iese asa ca 2 cuvinte sunt foarte importante: waterproof / windstopper Nu ai voie pe plajele de pe coasta vestica. Locurile ingradite sunt ok daca anunti proprietarul. Recomandarea mea este sa campezi la oameni in curte, sau terenuri (anuntand pe cineva, moment in care s-ar putea sa ai surpriza sa dormi la caldurica inauntru ). Parcurile in localitati sunt de evitat (mai ales in week-end) din cauza culturii norvegiene (se fac praf, mai ales tineretul teribilist in vacanta). Vremea teoretic este stabila in August, dar un iulie-august ar fi excelent). Ca paranteza, prin martie/aprilie cand am inceput sa rulez erau -7 grade si un soare de invidiat. Cu cat mergi mai spre nord cu atat vara e vara, toamna e toamna; ploaia nu vine de mai multe ori pe zi (asta cum treci mai nord de Bergen - cea mai ploioasa localitate). Vremea este mult mai stabila pe partea etica a tarii (de aceea ruta catre Nordkapp prin Oslo este o idee buna, dar se pierde farmecul fiordurilor din Vest) Preturile care au fost scrise pe topic sunt corecte din pacate. Idea cu adventure food este foarte buna, Se gaseste si pe aici, numai ca alte preturi. Ca arzator un Pocket Rocket de la MSR este ideal (mic de incape in buzunar), butelii pe infiletare. Cardul poate fi folosit ca plata 97% din cazuri, rar gasesti locatii unde sa platesti cash (si totusi niste coroane in buzunar nu strica, just o be safe) Daca am ratat ceva intrebari/subiecte imi cer scuze, Intrebati ceva concret (topic/pm)
 12. Haha, bravas! Ianachim, aia este Pulpit Rock sau Preikestolen in norvegiana. Cand mai are cineva de gand sa dea pe aici sa ia legatura. Suntem si pe aici o comunitate moto. Mica, dar suntem
×
×
 • Create New...