Sari la conținut

Mica imprastiere pe asfaltul din Arad


Bosolanu
 Share

Postări Recomandate

Salut,

Se pare ca e vremea sa postez si eu aici.. sper sa fie ultima oara:P

Am zis cu inca un prieten sa profitam putin de vremea frumoasa(adica fara ploaie) si sa tragem o plimbare pana la Arad, am baut un suc si am plecat inapoi spre Tm, incepuse deja sa ploua.

Undeva inainte de iesirea din oras ,cred, este un pod cu linii de tramvai care are cate 4 piloni si la intrare si la iesire (probabil sa nu intre tirurile, cei din Arad il stiu sigur) ca sa eviti pilonul trebuie sa mergi pe linia de tramvai intre sine. In fata mea era prietenul celalalt cu pasager, il vad ca se dezechilibreaza face cateva manevre dubioase (stanga-dreapta) pune picioarele jos si el si pasagerul (are un chopper) si se redreseaza. In gand imi zic " sa vezi acuma ca astia scapara, eu sigur ma imprastii " si asa a si fost, am intrat si eu pe linia de tramvai, ca sa ocolesc o groapa am mers exact pe sina si am intrat in ditamai groapa care se afla pe de-a lungul sinei, la iesire am pierdut fata, motor in dreapta, eu in stanga :P).

Totul a fost ok, eu - echipament complet n-am avut nici cea mai mica problema, motorul f. putin julit iar pasagera o mica julitura la mana stanga si o durere de fund ( Nu-mi place sa merg cu pasager, m-am simtit extraordinar de prost si de vinovat ca am dat cu ea de pamant. Daca eram doar eu era experienta prin greseli, dar asa a fost doar prostie.)

Am fost placut surpins ca toate cele 4-5 masini care erau in zona in momentul imprastierii au oprit si ne-au intrebat de sanatate :(, ba chiar au venit si 3 jandarmi care erau in zona si au vazut toata faza sa ne ajute cu ce se poate.

In rest, sa mai lucreze si primaria lor la strazi.

Asfalt USCAT si fara linii de tramvai ! :)

L.e. Am uitat sa mentionez, totul se intampla undeva la 5-10 km/h

Editat de death_rider
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sinele de tramvai pt mine sint mare bau bau de cind m-am imprastiat (singur) anu trecut pe ele. Mobra asta mai mare sta mai teapan pe ele dar tot mi-e tirse asa ca sint precaut pe cit posibil. Pasagerul in situatia asta poate agrava problema repede de tot din cauza pozitiei... daca nici tu nici el nu aveti experienta, e destul de comisa si "you may brace for impact" :) .

 

Sanatate si tie si pasagerei...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

acolo intotdeauna ori trec inainte intre sine, ori merg intre bara si sina din dreapta (asta ii cel mai bine si cand intru si cand ies de pe pod); io de locul ala am scapat ca il stiu, dar am reusit odata sa ma imprastii vreo 200 m mai incolo intr-un audi de treaba (adica mi-o si dat bani ca s-o bagat in mine pe clasicul nu m-a vazut)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Podul ala este de cacao si asta-i adevarul.

Mda , asta ii situatia din pacate. Anul trecut cica au facut ei capetii podului, dar nu a tinut mult si din nou ii un dezastru. Eu stau in zona si circul zilnic peste acel pod. Cel mai bine ii sa intri pe langa acea bara si marginea podului. Ai cam 1 m ... si daca esti obisnuit cu liniile de tramvai nu ii mare scofala. Nu trebuie sa treci perpendicular cu ele, un pic sa le tai!

 

Bine ca nu ai patit mare lucru din aceasta intamplare nefericita. Mare grija la liniile de tramvai de peste tot !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...