Sari la conținut

Curiozitate...


Kali
 Share

Pot sa ajut?  

50 membri au votat

Nu ai permisiunea să votezi în acest sondaj, sau să vezi rezultate sondaj. Te rog autentifică-te sau înregistrează-te pentru a vota în acest sondaj.

Postări Recomandate

Nu stiu de ce, in ultimul an, poate mai mult ca oricand, am remarcat suferinta din jurul meu. Exista si foarte multe evenimente fericite, dar parca toate sunt umbrite de tristetea si saracia unor suflete care se zbat, zi de zi, ceas de ceas, sa-si croiasca drumul in viata.

 

Nu este un secret locul meu de munca pentru multi dintre cei care ma cunosc. Ma izbesc zilnic de situatii cel putin aiurea. Situatii pentru care, in majoritatea cazurilor, cei care platesc pretul sunt tocmai cei nevinovati. Copiii.

 

Mi-am amintit cum, cu niste ani in urma, un om luminat a incercat sa poarte pe umerii lui raspunderea pe care parintii prea tineri (16-17 ani) sau macinati de saracie au refuzat-o. Acesti parinti au lasat pe drumuri, in plata Bunutzului, cate o picatura din sangele lor, descotorosindu-se cu sau fara durere in suflet de puiul lor. Bunutzul care ocroteste toate drumurile a intalnit acesti ingerasi si i-a calauzit cum numai el stie spre acel om luminat, intr-un loc luminat si incalzit de inima atotcuprinzatoare a acestuia. Si, cum orice om are un nume, acestuia i s-a spus parintele Nicolae Tanase. Si locul a primit un nume: Valea Plopului (PH).

 

Acesta este locul in care Bunutzul i-a condus pe cei 230 de ingerasi. Este locul in care va propun sa ne adunam pe 20 decembrie, sa ne impletim pasii cu aceia ai copiilor. Sa incercam, atat cat ne sta in putere, sa le oferim putin din putinul nostru.

 

Asa cum ati observat, am deschis acest topic la sectiunea "Intalniri, evenimente, excursii", nu la "Actiuni caritabile". Poate ca ar fi bine sa facem din acest drum o intalnire a noastra cu noi toti si cu vlastarele in care clocoteste, zi de zi si ceas de ceas, viata. O viata fara parinti. O viata cu multi frati. O viata.

 

Stiu ca sunteti foarte multi voi, cei care doriti sa ajutati, si ca vreti sa faceti asta fara a fi neaparat nevoie de o sarbatoare speciala. Am primit multe PM-uri sau mesaje pe messenger in care eram intrebata daca anul acesta ne organizam in vreun fel in vacanta de vara sau de Craciun. Gandul m-a purtat din nou catre caminul de copii din Valea Plopului, dar, pana in acest moment, nu am luat legatura cu parintele Tanase. Am vrut sa va consult inainte de a o face.

 

Mi-as dori foarte mult sa raspundeti la poll-ul acestui topic. Nu pot sa va explic de ce, dar este foarte important pentru mine.

 

Va multumesc mult pentru rabdare,

 

Kali

Editat de Kali
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ma bucur mult ca pot vedea si asemenea topicuri printr multe altele, care nu neaparat sunt la acest nivel de interes umanitar! In acest moment pot face doar singurul fapt, ca sa fac cat mai cunoscut acest topic printre cunostintele mele in domeniul motociclist si nu numai, dar este foarte posibil ca voi resusi si eu sa fiu prezent acolo! Chiar imi doresc acest lucru!

Iti multumesc pentru initiativa si ai tot respectul meu!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Inteleg foarte bine Tipul Helper careia ii apartine Kali, dar totusi trebuie sa constat ca acest poll, ca sa nu fie manipulator, are nevoie cel putin de inca o optiune:

 

>Nu doresc sa ma implic in actiuni caritabile.

 

Exista multe explicatii pentru care aceasta optiune este obligatorie, una fiind ca pe acest forum intra oamenii care au ca pasiune motocicletele si acestia stiu ca cine alearga dupa mai multi iepuri nu prinde nici unul. :laugh:

Editat de ravenshield
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Va multumesc pentru reply-uri si pentru PM-uri. Sper ca in scurt timp sa se adune macar 100 de voturi, sa fie asa, un numar rotund. Intre timp, eu fac demersurile pentru a contacta caminul parintelui Tanase.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Kali, daca vremea va fi buna ar fi frumos sa merem cu motoarele pana acolo, asa sa mai inveselim inimile copiilor! Pe mine poti sa contezi, macar o punga cu cadouri pot sa gasesc! :laugh:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

DIn acest topic reiese ca foarte multi doresc sa se implice in campanii anti accidente majoritatea in limita timpului disponibil vor sa se implice fizic.

Ii invit pe toti sa foloseasca numarul de telefon de la mine din semnatura si sa stabilim o intalnire poate reusim sa facem o campanie cu adevarat mare pentru anul viitor. Ceva mai mult decat micile actiuni de pana acum.

Bun topic Kaly

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Va multumesc pentru promptitudinea raspunsurilor :alcy: Rog un admin sa inchida acest topic.

 

 

In speranta ca va mai fi citit vreodata, inchis fiind, ii rog pe aceia care o fac sa imi dea un PM daca doresc sa se implice o zi sau doua pe an in viata celor din jurul lor. Nu fac (si nici nu o sa fac) parte din vreo organizatie caritabila. Tot ceea ce fac porneste din convingerea ca lumea se poate schimba daca incepi cu tine insuti. Stiu, imatur, nu? :D S-auzim de bine! Va multumesc inca o data! :bow:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...