Florin Daniel Postat Noiembrie 18, 2009 Share Postat Noiembrie 18, 2009 Salutari, la cum se anunta vremea in 'uichend" vreau sa bag o cheia si sa raman peste noapte acolo o pensiune ceva, la un sprit etc. Plecare sambata pe la un 12 sa prindem caldurica asa.... Amatori??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
goul Postat Noiembrie 18, 2009 Share Postat Noiembrie 18, 2009 amator eu si la propriu si la figurat sa vad daca pot sa rezolv cu evenimentul meu de sambata seara cum am vorbit..sunt mai multe la mijloc..sa vad cum o dau la intors Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley_X Postat Noiembrie 18, 2009 Share Postat Noiembrie 18, 2009 pan acu bagai mare acu cheia....maine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Noiembrie 18, 2009 Share Postat Noiembrie 18, 2009 pai gs-isit sau fz-isit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Noiembrie 18, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 18, 2009 (editat) Munte bre ca au au anuntat astia mai cald la munte decat la mare. Ete colea ce zic astia: http://romanian.wunderground.com/cgi-bin/f...EATHER&MR=1 Editat Noiembrie 18, 2009 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brembo Postat Noiembrie 18, 2009 Share Postat Noiembrie 18, 2009 Auzi da'...de data asta crezi ca reusesti sa te trezesti de dimineata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Noiembrie 18, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 18, 2009 Auzi da'...de data asta crezi ca reusesti sa te trezesti de dimineata? pai nu mai plecam la 9, de data asta pe la 12, unu asa. Si da ma trezesc ca nu ma mai duc in club. Clubul il facem noi acolo in receptie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brembo Postat Noiembrie 18, 2009 Share Postat Noiembrie 18, 2009 da da....iar o sa consumi cat un marfar in player si "dimineata" de la ora 12 o sa zici ca stai in cada fierbinte...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fallen_Angel Postat Noiembrie 19, 2009 Share Postat Noiembrie 19, 2009 asi fi venit si eu dar nu pot sa raman pestenoapte la pensiune pentru ca nu ami permite finanta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Noiembrie 20, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 20, 2009 pana acum suntem suntem 6 motoare, cazare 50 lei/noapte persoana. (mancare la pachet pentru cine doreste) Plecarea la ora 12 din peco baneasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi2008 Postat Noiembrie 20, 2009 Share Postat Noiembrie 20, 2009 sunt prezent si eu,chiar imi era dor de o plimbare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Noiembrie 20, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 20, 2009 Traiasca domnu Emil !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Noiembrie 20, 2009 Share Postat Noiembrie 20, 2009 Salut Emile Ne vedem si noi odata pe an ca in rest n-am avut timp. Visinata o dau eu asa de revedere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi2008 Postat Noiembrie 20, 2009 Share Postat Noiembrie 20, 2009 aduc cu mine o palinca de la mama ei Cristi ,astept sa o savuram si visinata si palinca si ma bucur ca vii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Noiembrie 20, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 20, 2009 (editat) Si de la mine 2 sticle de J&B, gheata si granini de mere le luam de acolo................astept cu nerabdare gratarul ala de maine seara, sa i dau ture cu paharul in mana. si uimiti-va .........18 grade la munte maine si dovada http://romanian.wunderground.com/cgi-bin/f...uSelect=WEATHER Mesaj completat pana acum suntem asa: 1 suzuki gsr, un suzuki gs-eu, 2 enduro, 1 suzuki gsxr, si zeul. Dormim in cheia 50 lei/noapte cu mic dejun inclus/persoana. Mesaj completat mai sunt 2 camere disponibile adica 4 locuri. Editat Noiembrie 20, 2009 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raisa_c Postat Noiembrie 20, 2009 Share Postat Noiembrie 20, 2009 pana acum suntem asa: 1 suzuki gsr, un suzuki gs-eu, 2 enduro, 1 suzuki gsxr, si zeul.Dormim in cheia 50 lei/noapte cu mic dejun inclus/persoana. le-ai amestecat:)) deci 1 suzuki GS,1 suzuki GSR, 1 Suzuki gsxr ,1 suzuki DR800, un kavasaki KLE[?] and last but not least zeul tau. cine se mai inscrie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Noiembrie 20, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 20, 2009 plecarea din petrom baneasa la ora 12. Mesaj completat le-ai amestecat:)) deci 1 suzuki GS,1 suzuki GSR, 1 Suzuki gsxr ,1 suzuki DR800, un kavasaki KLE[?] and last but not least zeul tau. cine se mai inscrie? inca un gs-eu, Cristian alias goul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
goul Postat Noiembrie 20, 2009 Share Postat Noiembrie 20, 2009 plecarea din petrom baneasa la ora 12.Mesaj completat inca un gs-eu, Cristian alias goul este o onoare pentru mine !! I'LL BE THERE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Noiembrie 20, 2009 Share Postat Noiembrie 20, 2009 (editat) Eu va rog sa mai intirziati putin plecarea ca sa pot ajunge si eu , uni mai si muncesc chiar daca e Simbata. Plecarea la ora 13 din aceeasi locatie. Editat Noiembrie 20, 2009 de Cristifrig Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Noiembrie 20, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 20, 2009 hai ca i-am anutat, la ora 12,45 in peco alimentam si la ora 1 plecarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Noiembrie 20, 2009 Share Postat Noiembrie 20, 2009 Mersi NASULE ai o bere de la mine Fac tot posibilul sa ajung cit mai repede sa nu stati dupa mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raisa_c Postat Noiembrie 20, 2009 Share Postat Noiembrie 20, 2009 deci astia 8 suntem? ramane la 12:45 in benzinarie,nu va grabiti, nu intarziati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Noiembrie 20, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 20, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Noiembrie 20, 2009 Share Postat Noiembrie 20, 2009 (editat) Bai, sa aveti parte de vreme frumoasa, un whiskey rece sa va incalzeasca pe suflet si carnea de pe gratar sa nu va ingrase. Grija mare, ca desi o sa vi se para cald, asfaltul o sa fie rece si inseletor. PS: maine poate iau invoire de la cacaciosul cel mic si dau o fuga dupa voi. Editat Noiembrie 20, 2009 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
D3LeiCuie Postat Noiembrie 20, 2009 Share Postat Noiembrie 20, 2009 va urez umiditate si punct de roua maxima/minima dupa caz multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate