c0s Postat Mai 15, 2006 Share Postat Mai 15, 2006 Salut !! As avea si eu o intrebare. As vrea sa stiu si eu un scuter bun de pana in 125 cm. Ma intereseaza cel mai mult viteza si sa aiba 2 locuri . Pana acum nu prea am gasit si mi-ati fii de mare folos daca m-ati ajuta. Multumesc mult !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Mai 15, 2006 Share Postat Mai 15, 2006 toate scuterele de 125 au 2 locuri iar la viteza maxima nu e prea mare diferentza!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0s Postat Mai 15, 2006 Autor Share Postat Mai 15, 2006 toate scuterele de 125 au 2 locuri iar la viteza maxima nu e prea mare diferentza!!! Pai nu o fii prea mare ... dar nu stiu care este prin 120 km/h , sa zicem ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Mai 15, 2006 Share Postat Mai 15, 2006 www.bikez.com la unele modele zice shi top speed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0s Postat Mai 16, 2006 Autor Share Postat Mai 16, 2006 www.bikez.com la unele modele zice shi top speed Faza este urmatoarea : Eu nici nu prea stiu modele , deci nici nu prea stiu ce sa caut... . Tot ce stiu este Aprilia SR 50 sau Peugeot Speedfight 2. Am uitat sa spun ca as dori sa pot sa o conduc cu A1 deoarece am doar 16 ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0s Postat Mai 16, 2006 Autor Share Postat Mai 16, 2006 Am vazut un Gilera Runner VX de 125 de cm , care sincer sa fiu mi-a placut enorm. Ce parere aveti despre el ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bodho Postat Mai 16, 2006 Share Postat Mai 16, 2006 Aprilia Leonardo e destul de performanta si arata chair misto, pe de alta parte si SR 50 are performante destul de bune si arata si misto, dar pana la urma tu decizi...bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0s Postat Mai 16, 2006 Autor Share Postat Mai 16, 2006 Aprilia Leonardo e destul de performanta si arata chair misto, pe de alta parte si SR 50 are performante destul de bune si arata si misto, dar pana la urma tu decizi...bafta Stii cumva care esti viteza maxima la Aprilia Leonardo ?? Delimitata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bodho Postat Mai 16, 2006 Share Postat Mai 16, 2006 Stii cumva care esti viteza maxima la Aprilia Leonardo ?? Delimitata... cam 120km/h Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0s Postat Mai 19, 2006 Autor Share Postat Mai 19, 2006 Mai aveti si alte idei ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Mai 19, 2006 Share Postat Mai 19, 2006 Aprilia Leonardo e o alegere buna. E privit cam ca cel mai bun scuter la clasa sa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat Mai 19, 2006 Share Postat Mai 19, 2006 Pai nu o fii prea mare ... dar nu stiu care este prin 120 km/h , sa zicem ?? Nu ai dreptate ! Exemplu: BMW C1 topic chiar aici pe forum . In orice caz nu sunt multe exceptii... Asfalt uscat si salutari cu farul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 (editat) Mai aveti si alte idei ?? ar mai fi si yamaha aerox care arata fain... sau dak vrei neaparat de 125, Uite dak ar fi dupa mine... eu as alege aprilia SR... Take a LooK Editat Mai 30, 2006 de Snake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GBoY Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 Mai aveti si alte idei ?? yo am un piaggio nrg mc 2 sport edition!!sunt foarte multumit de el! este sport fara nici o modificare facuta d mine si prinde 90 - 100 km/h. yo tot 16 ani am si inainte am avut un skipper d 125 .la mi sau dus segmentii. te-as sfatui s iti iei un piaggio model k al meu sau model mai nou nrg 3. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 am deschis de curand un topic aici intitulat: scutere noi in romania intra pe siteurile respective shi afli mai multe detalii despre ceea ce cautzi tu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0s Postat Mai 30, 2006 Autor Share Postat Mai 30, 2006 Ms mult ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
filipgabriel Postat Iunie 21, 2006 Share Postat Iunie 21, 2006 Ms mult ! Man .. pe testate Aprilia Leonardo e cel mai comod si fiabil, daca motorul e in buna stare ia cu 2 persoane 130-140 km/h din cei 160 care ii are pe bord (stiu destui care au si nu au timp de postat pe aici) Dintre scuterele de 125 sa sti ca e cel mai reusit model ... compara caracteristici tehnice pe net si optice si da-ti singur cu parerea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate