c0sminel Postat Octombrie 26, 2012 Share Postat Octombrie 26, 2012 Ravenol este ulei nemtesc care eu il folosesc la masina si este un ulei de inalte calitate.dar la moto nu am auzit sa se foloseasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Octombrie 27, 2012 Share Postat Octombrie 27, 2012 Am pus bel ray si s-a facut liniste ) Cand da caldura ii pui 15w40/50 si va fi ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0sminel Postat Octombrie 27, 2012 Share Postat Octombrie 27, 2012 Roman(Neamt) 21 grade. o ieseala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Octombrie 28, 2012 Share Postat Octombrie 28, 2012 Si eu ieri o ultima tura pana la Mangalia... pacat ca a batut vantul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Octombrie 29, 2012 Share Postat Octombrie 29, 2012 Voi va mandriti cu plimbari, eu ma pot mandri ca m-am urcat pe ea dupa ce n-am vazut-o de o luna. Mi-a lipsit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0sminel Postat Octombrie 29, 2012 Share Postat Octombrie 29, 2012 gata cu plimbarile.au venit ploile si frigul.intram in modificari si reparatii de iarna. pt colegii ce au facut pagube. pompa frana fata cu tot cu maner,maneta ambreiaj cu tot cu sistem prindere pe semighidon,termocupla,semicadru cu tot cu cric le puteti gasi la mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comunistul Postat Octombrie 31, 2012 Share Postat Octombrie 31, 2012 salutare baieti,am si eu o intrebare am un fzr 600 din 92 si are ceva bai la cutia de viteza (inca nu stiu ce are),intrebarea este daca merita sa-l fac sau merge la dezmembrat?revin cu detalii cand stiu ce are.numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Noiembrie 4, 2012 Share Postat Noiembrie 4, 2012 Cum vrei. Poti sa-i schimbi motorul cu totul, poti cauta o cutie de viteze din dezmembrari..treaba ta. Cat dsp dezmembrat..s-ar putea sa stai cu piesele pe stoc mult si bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
K8th Postat Noiembrie 7, 2012 Share Postat Noiembrie 7, 2012 salut colegii...in weekend am dat si eu o tura....cu fzr meu...dar in acelasi timp am avut si batranul meu gs in plimbare imprumutat unui preten....a fost cred ca ultima pe anul asta!!.....vreau sa ii dau o alta culoare....si sa ii pun noile cauciucuri! o parere cam ce culoare i-ar sta bn la un fzr 4JH??! Ps!...cum atasez poze pt k nu vad nikieri attach!!!???!??! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Noiembrie 8, 2012 Share Postat Noiembrie 8, 2012 Vrei sa-i dai o culoare simpla sau sa-i faci o schema de culori, precum cele originale? Ii sta bine in alb perlat, negru lucios si ... nu stiu. Daca e alb in acte cel mai simplu e sa-l vopsesti tot alb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
K8th Postat Noiembrie 9, 2012 Share Postat Noiembrie 9, 2012 deokmdata nu e trecuta nici-o culoare in acte!....ma gandeam sa-l fac tot alb cu actibildurile originale si jantele sa la fac portocalii....! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Noiembrie 11, 2012 Share Postat Noiembrie 11, 2012 Ar merge o schema de culori alb/rosu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Noiembrie 17, 2012 Share Postat Noiembrie 17, 2012 De vanzare yamaha yzf 750 1994. stare buna de functionare, inmatriculata Pret de vanzare 1200 euro sau se dezmembreaza. telef 0724 668 648 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rylalex Postat Noiembrie 21, 2012 Share Postat Noiembrie 21, 2012 Pentru cei interesati am aproape toate piesele din motor pentru FZR 600 R. Chiuloasa, cilindrii, pistoane, vibrochen, ambreiaj, cartere, electromotor, pompa de apa, de ulei, baie de ulei, capace motor. Instalatie electrica, juguri, rezervor, toate scaritele, schimbator, roata spate. Preturi mici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0sminel Postat Noiembrie 22, 2012 Share Postat Noiembrie 22, 2012 Muncesc la codita.urmeaca bascula si roata de 4jh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flubber26 Postat Noiembrie 22, 2012 Share Postat Noiembrie 22, 2012 sincer promite ceva ,dar mai ai de finisat, spor la ''codita''in continuare.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0sminel Postat Noiembrie 23, 2012 Share Postat Noiembrie 23, 2012 pai am zis ca muncesc nu ca am terminat.o sa vedem ce o iesi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Noiembrie 23, 2012 Share Postat Noiembrie 23, 2012 Esti pe drumul cel bun cosmine. P.S: Cumpar buson ulei umplere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0sminel Postat Noiembrie 23, 2012 Share Postat Noiembrie 23, 2012 mai este ceva de munca.trebuie smilgheruit ultima data si pregatit de vopsit.as fi vrut sa il foliez dar am zis ca se intinde folia de pe rezervor daca mai pica benzina si m-am hotarat sa il vopsesc VIOLET ca asa e in acte.si la masca fata sa ii fac bad boy look.vedem ce o iesi.nush daca acea tabla de sub codita(am un lapsus pt denumire) ce culoare sa o fac.idei ceva? un sfat ce marca de cauciuc sa achizitionez pt fata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Noiembrie 23, 2012 Share Postat Noiembrie 23, 2012 undertail. Am Dunlop SportMax SportSmart si e bun. Poti pune Pilot Road2, e foarte folosit. Cam orice, sa fie lipicios. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sconx Postat Noiembrie 23, 2012 Share Postat Noiembrie 23, 2012 Am o foaie/pinion spate de FZR 1000 (47 dinti) inca bun.Nu am ce face cu el. Doresc la schimb un contact frana de la pedala impreuna cu arculetzul din dotare.Sau un pinion spate de xj 600 in aceeasi stare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Noiembrie 23, 2012 Share Postat Noiembrie 23, 2012 undertail. Am Dunlop SportMax SportSmart si e bun. Poti pune Pilot Road2, e foarte folosit. Cam orice, sa fie lipicios. SportSmart sunt de departe cele mai bune gume cu care am mers de cand am motorul... eu unul cel putin, nu am reusit sa le depasesc limitele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Noiembrie 24, 2012 Share Postat Noiembrie 24, 2012 clar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0sminel Postat Noiembrie 25, 2012 Share Postat Noiembrie 25, 2012 FZR 600 3HE PT piese.,in rest sunt toate piesele.PRETURI ACCESIBILE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Noiembrie 25, 2012 Share Postat Noiembrie 25, 2012 Nu am inteles nimic din post ) Ma intereseaza buosnul de la ulei umplere si m-ar mai interesa si maneta de soc. Mai mult busonul de ulei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate