yo4hgx Postat Decembrie 23, 2012 Share Postat Decembrie 23, 2012 Incercati sa schimbati pe NEW TIMES (2012)... meniul din stanga jos. Ride Safe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
..:::ZAR:::... Postat Decembrie 24, 2012 Share Postat Decembrie 24, 2012 Asta e tot ce vad eu.... nu am nici un new times in partea de stanga sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Decembrie 24, 2012 Share Postat Decembrie 24, 2012 Partea stanga JOS... "Change Theme" > "NEW TIMES (2012)" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Decembrie 24, 2012 Share Postat Decembrie 24, 2012 I-a da click pe poza si pe urma mergi pana in josul paginii, dar jos de tot, vei observa ca dupa ce dai click pe poza se duce mult in jos. O arata si mare doar ca e enervant. Pe tema veche asa face acum, nici quote nu poti da cum trebuie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Decembrie 24, 2012 Share Postat Decembrie 24, 2012 site`ul e PRAF,PRAF,PRAF ! poate se sesizeaza cineva sa faca ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Decembrie 24, 2012 Share Postat Decembrie 24, 2012 Nu forumul. Doar tema veche e praf, deoarece a fost adaptata pe engine-ul noului forum. Daca iti setezi tema noua e ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0sminel Postat Decembrie 24, 2012 Share Postat Decembrie 24, 2012 cam asa a iesit vopseaua.am si carenele laterale dar le montez cand da caldura ca trebuie sa dau carburatoarele jos pt a verifica nivelul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
..:::ZAR:::... Postat Decembrie 24, 2012 Share Postat Decembrie 24, 2012 REZOLVAT CU TEMA NOUA! Multumesc colegului yo4hgx! Un craciun FERICIT tuturor! c0sminel - foarte frumoasa acea nuanta de albastru! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0sminel Postat Decembrie 25, 2012 Share Postat Decembrie 25, 2012 (editat) e un albastru metalizat.luata din catalogul de la DACIA ).a fost de munca la modificat codita Editat Decembrie 25, 2012 de c0sminel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
..:::ZAR:::... Postat Decembrie 26, 2012 Share Postat Decembrie 26, 2012 pune si tu mai multe poze cu codita din toate unghiurile... lateral... lateral jos... spate... din diagonala... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0sminel Postat Decembrie 27, 2012 Share Postat Decembrie 27, 2012 o sa ii fac cand o sa ajung pe la ea sa vad cum o mai duce la dos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
..:::ZAR:::... Postat Decembrie 27, 2012 Share Postat Decembrie 27, 2012 (editat) Azi pot sa ma bucur impreuna cu voi si sa va spun ca am facut rost de carena dreapta fata - a venit tocmai din Anglia, impreuna cu capacul de monopost... si ca orice plastic care are o varsta mai trebuie refacuta 1-2 prinderi si sunt in regula! In ceea ce priveste stadiul proiectului avem asa: 1. Definire proiect - restaurare la forma originala - check (acesta e obiectivul) 2. Adunare piese necesare: carena stanga fata (multumiri lui Tibi Ionita) carena de burta (multumiri lui Tibi Ionita) carena de dreapta fata (multumiri lui Tibi Ionita - aceasta carena v-a ramane ca si rezerva deoarece n-am gasit timpu necesar pt a finaliza reparatia ei) carena de dreapta fata (in stare buna multumiri e-bay) suportii originali de carene semighidoane originale (multumiri lui Tibi Ionita) Mai am nevoie de: carena fata care inconjoara farurile (am constatat ca actuala carena care o am pe motor este putin ciopartita in zona oglinzilor) roata fata (e putin indoita si totusi vorbim de motociclete nu de masini - siguranta circulatiei) In primavara motocicleta v-a primi asa: anvelope noi garnituri noi pentru carburatoare (cele care prind carb-urile de blocu motor) cabluri noi de acceleratie vopsea proaspata mansoane noi semighidoane parbriz double bubble nou Am sa revin si cu poze cand o sa fie totul gata! Cam asa am in plan sa iasa sau cat se poate de apropiat! Am uitat sa mentionez ca trebuie sa ii fac o servisare la suspensia fata si sa ii dau si un kit nou de lant! Editat Decembrie 27, 2012 de cs_05_hho Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0sminel Postat Decembrie 27, 2012 Share Postat Decembrie 27, 2012 Am si eu o nelamurire urgenta ca sa stiu ce sa fac.la FZR-ul meu am janta pe spate de 3,5j si am un fzr pt piese care are janta spate de 4j exista vro diferenta daca o pun pe motorul meu?probleme la alinierea lantului sau doar e mai lata unde vine cauciucul.daca intra pe bascula nu cred ca am probleme nu? sa masor distanta de la disc la foaie la amandoua jante? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Decembrie 27, 2012 Share Postat Decembrie 27, 2012 Incearca, asa vezi cel mai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
..:::ZAR:::... Postat Decembrie 27, 2012 Share Postat Decembrie 27, 2012 cu siguranta sunt ceva diferente... in principiu acea jumatate de inchi se traduce doar pe zona unde vine pusa anvelopa!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0sminel Postat Decembrie 27, 2012 Share Postat Decembrie 27, 2012 (editat) o sa o montez zilele astea.dar in principiu daca distanta de la disc la foaie si interioru la bascula au aceeasi valori inseamna ca e mai lata doar cum zice CS.. unde vine anvelopa.si o sa pun si eu ceva mai lat:D Editat Decembrie 27, 2012 de c0sminel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
..:::ZAR:::... Postat Decembrie 27, 2012 Share Postat Decembrie 27, 2012 Caut carena de fata care inconjoara farurile pt FZR 600R 4jh!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Decembrie 27, 2012 Share Postat Decembrie 27, 2012 Ce ulei aveti in gand pentru viitorul sezon? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
..:::ZAR:::... Postat Decembrie 27, 2012 Share Postat Decembrie 27, 2012 tot acelasi ca si pana acum Motul sau Castrol! si un 10W-40 sa fie ca si multigrad! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Decembrie 28, 2012 Share Postat Decembrie 28, 2012 Mi se pare a fi prea subtire 10w40. Cel putin in manualul de 3he scrie 20w40 sau 10w30, in functie de temperatura, prima la cald, cealalta la rece. Exista sintetice si semi si la 15w si la 20w. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
..:::ZAR:::... Postat Decembrie 29, 2012 Share Postat Decembrie 29, 2012 Un ulei subtire permite motorului sa se tureze usor... un ulei gros e pt motoarele de mosi care nu prin EVER peste 6000 de ture Cu asta am circulat sezonu trecut 10W-40 si nu s-a intamplat nimic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Decembrie 29, 2012 Share Postat Decembrie 29, 2012 Nu e pentru motoare de mosi, e pentru motoarele care sunt gandite pentru un ulei de aceasta vascozitate. La temperaturi mari uleiul se subtiaza. Am folosit 15w50 si, la fel, nu a patit nimic, nici nu are ce pati.Ba chiar sunt foarte tentat sa pun 20w50, cam cum scrie la carte... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
..:::ZAR:::... Postat Decembrie 29, 2012 Share Postat Decembrie 29, 2012 (editat) pune ce doreste inima ta! eu stiu ce ulei am sa aleg p.s. motorul tau oricum e 3he cu diferente de constructie fata de 4jh - asa ca nu putem aveam ambii acelasi tip de ulei! Editat Decembrie 29, 2012 de cs_05_hho Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Decembrie 29, 2012 Share Postat Decembrie 29, 2012 Da, asta e clar. Insa asa, in general vorbind, 15w sau 20w nu e neaparat ulei pentru "mosi". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
..:::ZAR:::... Postat Decembrie 31, 2012 Share Postat Decembrie 31, 2012 UN AN NOU FERICIT TUTUROR COLEGILOR PE 2 SI PE 4 ROTI! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate