Jump to content

mad.alin

Super Membru
 • Content Count

  706
 • Joined

 • Last visited

About mad.alin

Contact Methods

 • Yahoo
  mad.alin

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 • Carnet moto din
  2005
 • Motocicleta
  Yamaha
 • Numar Moto
  parr
 • Club
  vcs

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  moto

Recent Profile Visitors

1,466 profile views
 1. Eu vorbesc de niste reactii spontane, nicidecum de metode pe care le aplic in diverse situatii. Cu siguranta nu am niste reactii corecte(chiar lucrez la asta) si probabil si scuteristul a constatat ca a fost o gresala sa scuipe dar hai sa nu ne mai purtam ca si cum asta a gasit un geam deschis la o masina si a flegmat in masina. Daca tu cauti pe fb detalii despre scuterist si ne spui ca este un mizerabil pentru ca este divortat.....discutia noastra se opreste aici.
 2. Permis am din 2005. Dar nu vad nicio relevanta.....Nebuni sunt si acum la fel cum erau si in trecut. chiar am patit de cateva ori, si filmat chiar. Am patit si sa fiu sa nevoit sa intru pe acostament din cauza unui tit care depasea alt tir. Ideea este ca reactionam diferit in momentul in care ne este pusa viata in pericol. Uneori trag pe dreapta sa imi trag sufletul si sa constientizez cat de aproape am fost de moarte, alteori fac spume si sar sa il desfiintez pe prost (desi poate ala ma rupe pe genunchi). Important in intamplarea duduiei este ca nu vine nimeni sa te scuipe din senin. Tu vad ca insisti pe ideea cum ca scuteristul s-a bagat intre masina si bordura. Duduia sustine ca nu a facut absolut nimic gresit, un alt coleg sustine ca duduia conducea ca o tuta si de aceea a fost scuipata, scuteristul spune ca a fost calcat de duduie si ca aceastsa este nebuna. Care este adevarul? Tu ai fost acolo de sustii una si buna ca ala s-a bagat intre masina si bordura si este singurulu vinovat?
 3. Nu ma intelege gresit, nu sunt de acord cu ce a facut scuteristul (mai ales in zilele acestea) dar unii soferi merita batuti pentru modul iresponsabil de a conduce. Ideea este ca scuteristul nu s-a luat gratuit de duduie fara ca aceasta sa nu ii faca ceva. Scuza cu nu a aparut in oglinda mea mi se pare penibila. Iar partea in care posteaza pe fb si nu stie ce sa faca mi se pare epica.
 4. Pana la urma este magar si scuteristul, trebuia sa ii apara in oglinda...
 5. pentru hornet e mare relantiul. Releul de incarcare poate fi defect...incarca doar atunci cand e rece. Am patit asta. Deci nu trebuie scos din ecuatie
 6. Daca poti, cumpara Thor Force Knee Guards...sunt geniale
 7. E plin orasul de maimutoi ca si-au pus ei placute pe trotuar si au dat chiar si cu vopsea. La mine este unul mai istet care a marcat chiar 2 locuri si are un panou cu un singur numar de masina ::)). Dar nu il baga nimeni in seama.
 8. Frumos. Cum ai lipit capacele?
 9. Niciodata sa nu apesi pedala de schimbator usor. Apasarea se face ferm.
 10. https://soupysperformance.com/bmw/s1000r/s1000r-billet-adjustable-kickstand-lowering-link-combo-kit.html Salut! Cat ar ajunge acest kit pana in Bucuresti? Multumesc!
 11. Daca furca si jugurile nu sunt strambe cel mai probabil necesita o servisare furca. Am patit exact ca tine si problema era ca cantitatea de ulei din jambe, una avea mai putin.
 12. Am patit ceva asemanator. Dar in cazul meu a fost pompa de frana. Dupa ce am schimbat garniturile si pistonul nu am mai avut problema asta.
 13. https://www.sportsbikeshop.co.uk/motorcycle_parts/content_prod/234250
 14. mad.alin

  Casca

  https://www.helmetcity.co.uk/shop-by-brand/hjc-helmets/hjc-rpha-11/?product_list_order=price
 15. Intai plateste amenda. Dupa care te ocupi de contestatie. In cazul in care reusesti sa anulezi amenda iti primesti banii inapoi. Altfel risti sa platesti integral amenda. Din pacate organul nu trebuie sa demonstreze ca ai incalcat legea ci tu trebuie sa demonstrezi ca ai luat amenda pe nedrept. Partea cu martorii este foarte delicata. In urma unui conflict am depus plangere si au existat 3 martori( colegi de munca). In momentul audierii 2 dintre ei brusc nu stiau ce s-a intamplat(doar ultimul a declarat cele intamplate). O alta persoana audiata chiar a mintit foarte mult mult in declaratii.....deci nu te baza pe martori.
×
×
 • Create New...