Sari la conținut

mad.alin

Super Membru
  • Număr conținut

    722
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    mad.alin

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2005
  • Motocicleta
    Yamaha
  • Numar Moto
    parr
  • Club
    vcs

Informații profil

  • Motociclete detinute
    moto

Vizitatori Recenți Profil

2.061 citiri profil

mad.alin's Achievements

  1. 0:47-galben 0:50-rosu 0:55- masina loveste motociclistul.
  2. Daca spui si ce model de hornet ai sigur o sa te ajute cineva. Eu te pot ajuta cu finala stock de hornet 2007(PC41).
  3. Eu vorbesc de niste reactii spontane, nicidecum de metode pe care le aplic in diverse situatii. Cu siguranta nu am niste reactii corecte(chiar lucrez la asta) si probabil si scuteristul a constatat ca a fost o gresala sa scuipe dar hai sa nu ne mai purtam ca si cum asta a gasit un geam deschis la o masina si a flegmat in masina. Daca tu cauti pe fb detalii despre scuterist si ne spui ca este un mizerabil pentru ca este divortat.....discutia noastra se opreste aici.
  4. Permis am din 2005. Dar nu vad nicio relevanta.....Nebuni sunt si acum la fel cum erau si in trecut. chiar am patit de cateva ori, si filmat chiar. Am patit si sa fiu sa nevoit sa intru pe acostament din cauza unui tit care depasea alt tir. Ideea este ca reactionam diferit in momentul in care ne este pusa viata in pericol. Uneori trag pe dreapta sa imi trag sufletul si sa constientizez cat de aproape am fost de moarte, alteori fac spume si sar sa il desfiintez pe prost (desi poate ala ma rupe pe genunchi). Important in intamplarea duduiei este ca nu vine nimeni sa te scuipe din senin. Tu vad ca insisti pe ideea cum ca scuteristul s-a bagat intre masina si bordura. Duduia sustine ca nu a facut absolut nimic gresit, un alt coleg sustine ca duduia conducea ca o tuta si de aceea a fost scuipata, scuteristul spune ca a fost calcat de duduie si ca aceastsa este nebuna. Care este adevarul? Tu ai fost acolo de sustii una si buna ca ala s-a bagat intre masina si bordura si este singurulu vinovat?
  5. Nu ma intelege gresit, nu sunt de acord cu ce a facut scuteristul (mai ales in zilele acestea) dar unii soferi merita batuti pentru modul iresponsabil de a conduce. Ideea este ca scuteristul nu s-a luat gratuit de duduie fara ca aceasta sa nu ii faca ceva. Scuza cu nu a aparut in oglinda mea mi se pare penibila. Iar partea in care posteaza pe fb si nu stie ce sa faca mi se pare epica.
  6. Pana la urma este magar si scuteristul, trebuia sa ii apara in oglinda...
  7. pentru hornet e mare relantiul. Releul de incarcare poate fi defect...incarca doar atunci cand e rece. Am patit asta. Deci nu trebuie scos din ecuatie
  8. Daca poti, cumpara Thor Force Knee Guards...sunt geniale
  9. E plin orasul de maimutoi ca si-au pus ei placute pe trotuar si au dat chiar si cu vopsea. La mine este unul mai istet care a marcat chiar 2 locuri si are un panou cu un singur numar de masina ::)). Dar nu il baga nimeni in seama.
  10. Frumos. Cum ai lipit capacele?
  11. Niciodata sa nu apesi pedala de schimbator usor. Apasarea se face ferm.
  12. Daca furca si jugurile nu sunt strambe cel mai probabil necesita o servisare furca. Am patit exact ca tine si problema era ca cantitatea de ulei din jambe, una avea mai putin.
  13. Am patit ceva asemanator. Dar in cazul meu a fost pompa de frana. Dupa ce am schimbat garniturile si pistonul nu am mai avut problema asta.
  14. mad.alin

    Casca

    https://www.helmetcity.co.uk/shop-by-brand/hjc-helmets/hjc-rpha-11/?product_list_order=price
  15. Am cumparat anul trecut si totul a fost ok. Anul asta am facut comanda, mi-au luat banii si dupa 4 zile de asteptare i-am contactat. Nu mai aveau marimea de casca pe care o doream. Mi-au returnat banii.
×
×
  • Creează nouă...