Sari la conținut

mad.alin

Super Membru
 • Număr conținut

  614
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Despre mad.alin

 • Rang
  mad.alin

Metode de contact

 • Yahoo
  mad.alin

Profil

 • Sex
  Male
 • Locatie
  Bucuresti
 • Carnet moto din
  2005
 • Motocicleta
  Yamaha
 • Numar Moto
  parr
 • Club
  vcs

Informații profil

 • Motociclete detinute
  moto
 1. mad.alin

  Ungere lant moto cu ulei de motor pt. Depozitare

  Pe cel did scrie sigur. Am citit asta pe kitul pe care eu l-am inlocuit anul acesta.
 2. mad.alin

  accident jud. Vaslui

  Din pacate ai dreptate
 3. mad.alin

  suzuki gsxr 600 k7

  Multumesc ca imi duci tu de grija la ceea ce fuck si ce nu. Poti sa dormi linistit....sunt bine. Daca erai atent la discutie poate iti dadeai seama ca nu este cazul sa mai faci o postare fix degeaba.
 4. mad.alin

  suzuki gsxr 600 k7

  Sunt de aceeasi parere
 5. mad.alin

  suzuki gsxr 600 k7

  Da si nu.... exista destui care isi asigura busoane ulei, suruburi etriere, etc. fara sa folosesca motocicletele pe circuit
 6. mad.alin

  suzuki gsxr 600 k7

  culoare albastra si sarma galvanizata...
 7. mad.alin

  suzuki gsxr 600 k7

  Nu am spus-o neaparat ca un lucru rau. De multe ori motocicletele de circuit sunt mult mai bine intretinute decat multe motociclete " de strada" . Habar nu am daca este si cazul de fata. ,Dar daca a fost folosita si pe circuit, este foarte important sa cunoasca asta si viitorul posesor. Nu crezi?
 8. mad.alin

  accident jud. Vaslui

  In primul rand nu vorbeam cu tine, nu inteleg de ce te bagi ca reclama in film. Daca te informai cu privire la accidentul din link, iti dadeai seama ca este vorba fix de ceea ce discutam cu paulynos: mosulica nu s-a asigurat din spate ca este depasit si a ajuns mort. Si nu era intrare in curte, ci un drum comunal asfaltat. Toate cele bune! » Post actualizat in 06 Nov 2018 12:41 Tocmai asta este problema: tine de obligatia ta, daca virezi, sa te asiguri ca poti face manevra in siguranta. Asta presupune sa te asiguri si din spate. Crezi ca in cazul accidentului din link au fost gasiti vinovati cei care efectuau depasirea? NU! Orice manevra pe care o faci in trafic, o faci dupa ce te asiguri ca o poti face in siguranta. In cazul dat de tine este clar ca daca ai avut timp sa iti dai seama de intentiile soferului din fata incerci sa eviti accidentul. Doar nu esti nebun sa iti continui depasirea. Dar eu vorbeam strict de obligatia ta de a te asigura din spate in momentul in care virezi. Atat!
 9. mad.alin

  accident jud. Vaslui

  Este o diferenta imensa intre a acorda prioritate si a te asigura din spate. Daca tie, atat logica cat si instinctul de conservare iti spun ca nu este cazul sa te asiguri si in spate, cine sunt eu sa te contrazic.... http://www.curier.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=96056&Itemid=374 vezi aici care sunt consecintele in cazul neasigurarii din spate.
 10. mad.alin

  accident jud. Vaslui

  Adica tu cand virezi stanga nu te asiguri si din spate?
 11. mad.alin

  suzuki gsxr 600 k7

  Conducte frana metalice, protectii bascula, parbriz DB, manete rabatabile ambreiaj si frana, rezervor lichid frana fata rizoma, semighidoane gilles tooling, buson ulei rizoma, probabil data pe circuit....
 12. Daca erai rider adevarat iti dadeai seama care este pretul
 13. mad.alin

  problema pornire gsxr

  in talon scrie gsxr 600 cu 750 cc ))
 14. mad.alin

  Detinatori de Yamaha R1

  Cu PC nu cred ca poti seta temperatura la care sa porneasca ventilatoarele. Stiu ca poti face mult mai multe modificari cu cu ECU flash decat cu un PC.
 15. mad.alin

  Detinatori de Yamaha R1

  Da...singurul producator care are patentata solutia asta este supersprox din cate stiu. Si are un pret de 3 ori mai mare fata de una din otel. iar castigul in greuatate cred ca este nesemnificativ pe strada
×