Tendon Postat Aprilie 2, 2008 Share Postat Aprilie 2, 2008 plase cu protectii hard la super pret. detalii aici: /index.php?showtopic=190509 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unick Postat Aprilie 4, 2008 Share Postat Aprilie 4, 2008 am nevoie de un robinet pt rezervor ala din care dai pe rezerva gasesc pe undeva??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Aprilie 4, 2008 Share Postat Aprilie 4, 2008 am nevoie de un robinet pt rezervor ala din care dai pe rezerva gasesc pe undeva??? Nu cred sa gasesti "robinet", FZR'urile nu au asa ceva, datorita inclinarii cilindrilor si respectiv pozitiei carburatoarelor alimentarea nu se face gravitational ci prin intermediul unei pompe de benzina. Exista un comutator electric de "rezerva", dar ala e alta poveste... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanLudus Postat Aprilie 4, 2008 Share Postat Aprilie 4, 2008 Nu cred sa gasesti "robinet", FZR'urile nu au asa ceva, datorita inclinarii cilindrilor si respectiv pozitiei carburatoarelor alimentarea nu se face gravitational ci prin intermediul unei pompe de benzina. Exista un comutator electric de "rezerva", dar ala e alta poveste... Cred ca te inseli... la mine la rezervor este la fel... on, stop si rezerva... din pacate acuma e pe on, ca l-a rupt un prieten anu' trecut... da-i bine si asa... benzina sa fie Noroc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Aprilie 4, 2008 Share Postat Aprilie 4, 2008 Cred ca te inseli... la mine la rezervor este la fel... on, stop si rezerva... din pacate acuma e pe on, ca l-a rupt un prieten anu' trecut... da-i bine si asa... benzina sa fie Noroc... Nu sustin ca e imposibil sa ma insel, insa toate FZR400 pe care le'am vazut eu aveau pompa de benzina si respectiv comutator electric pentru "rezerva"... Ce model exact si ce an de fabricatie e al tau? Pune si tu o poza sa elucidam "enigma"... Ride Safe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vinkator Postat Aprilie 5, 2008 Share Postat Aprilie 5, 2008 Nu sustin ca e imposibil sa ma insel, insa toate FZR400 pe care le'am vazut eu aveau pompa de benzina si respectiv comutator electric pentru "rezerva"... Ce model exact si ce an de fabricatie e al tau? Pune si tu o poza sa elucidam "enigma"... Ride Safe! Comutatorul electric pentru rezerva unde este situat? Am si eu un Fzr din '93 de 400cc si am robinet . Si apropo sa nu va duceti la service-ul de pe Bd. Metalurgiei nr. 454, sector 4 ,mi-a tinut carenele la vopsit 2 luni si cum asta nu ar fi fost tot mi le-a si crapat apoi le-a lipit cu fibra care apoi s-a crapat iar....asa ca a trebuit sa mi le lipesc singur pana la urma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanLudus Postat Aprilie 5, 2008 Share Postat Aprilie 5, 2008 Nu sustin ca e imposibil sa ma insel, insa toate FZR400 pe care le'am vazut eu aveau pompa de benzina si respectiv comutator electric pentru "rezerva"... Ce model exact si ce an de fabricatie e al tau? Pune si tu o poza sa elucidam "enigma"... Ride Safe! Al meu e de 600... oricum ziceai ca nu au robinet... o sa pun si poze in curand... pe vremea asta naspa nu m-am mai intalnit cu fezerica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unick Postat Aprilie 5, 2008 Share Postat Aprilie 5, 2008 (editat) al meu e din 93' si tot asa avea(on rezerva si off) s-a rupt pe on dar l-am rezolvat eu provizoriu si pot sa il dau si pe rezerva cu o surubenita dreapta...provizoriu Editat Aprilie 5, 2008 de unick Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neo Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 am piese din fzr de vanzare,pentru voi pentru ca mi-a placut forumul astept oferta si nu comentez pretul printre altele am 2 filtre de aer noi,pinion si foaie noi ne montate,alt set pinion foaie si lant care am 300 km cu ele (mai exact 220 sau cam asa ceva) dupa ce imi revin am sa imi cumpar tot un fzr buna motoreta am avut:( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 am piese din fzr de vanzare,pentru voi pentru ca mi-a placut forumul astept oferta si nu comentez pretul printre altele am 2 filtre de aer noi,pinion si foaie noi ne montate,alt set pinion foaie si lant care am 300 km cu ele (mai exact 220 sau cam asa ceva) dupa ce imi revin am sa imi cumpar tot un fzr buna motoreta am avut:( Din ce sa'ti "revii"?... sper ca n'ai avut vre'un accident! Ce "piese" ai?... pentru 600? Ride Safe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neo Postat Aprilie 8, 2008 Share Postat Aprilie 8, 2008 am avut si acident,piese de 600, am totul mai putin motorul si cutia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanLudus Postat Aprilie 8, 2008 Share Postat Aprilie 8, 2008 Nu ti-a ramas cumva busonu de la ulei ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neo Postat Aprilie 8, 2008 Share Postat Aprilie 8, 2008 din pacate nu,daca imi spuneai il opream ca respectivul avea unu a fost la mine un coleg sa incerce cdi-ul am descoperit de ce nu mergea al meu este setat pentru comanda exupului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Aprilie 8, 2008 Share Postat Aprilie 8, 2008 din pacate nu,daca imi spuneai il opream ca respectivul avea unu a fost la mine un coleg sa incerce cdi-ul am descoperit de ce nu mergea al meu este setat pentru comanda exupului. Exista un montaj care "pacaleste" CDI'ul sa "creada ca vede" servomotorul de la EXUP, conceput pentru cei ce vor sa puna alt sistem de evacuare "full"... nu mai stiu link'ul dar la o adica se poate gasi. Ride SAfe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unick Postat Aprilie 8, 2008 Share Postat Aprilie 8, 2008 (editat) arenele mai le ai?? si oare se potriveste robinetul de la rezervor:-? Editat Aprilie 8, 2008 de unick Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_danu Postat Aprilie 9, 2008 Share Postat Aprilie 9, 2008 Ma intereseaza oglinda dreapta ... posibil amandoua .. da-mi un pret pentru ambele variante pe PM ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neo Postat Aprilie 9, 2008 Share Postat Aprilie 9, 2008 am oglinzi de dreapta 2 noi noute dar sunt de r6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanLudus Postat Aprilie 12, 2008 Share Postat Aprilie 12, 2008 Aseara i-am schimbat toba... i-am pus una facuta de la 0 (zero) de un prieten de al meu... vreau sa va spun ca am ramas impresionat. Mai trebuie sa o vopsesc negru si e gata . O sa pun poze si un filmulet in viitor... suna de ruuupeeee No ciaules bulaaaaaan LE: Am promis , am promis ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sogard82 Postat Aprilie 16, 2008 Share Postat Aprilie 16, 2008 sunet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 16, 2008 Share Postat Aprilie 16, 2008 Suna super bine!!! Cred ca a avut ceva de munca la acea toba! Phiu asa mi-i un dor de Fezerica mea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vinkator Postat Aprilie 16, 2008 Share Postat Aprilie 16, 2008 sunet eu nu vad nimic atasat? cum pot asculta sunetul? de la ce model ai codita ? R6? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanLudus Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 Codita... nu stiu ca asa am luat-o... oricum e orobila codita originala... Uite inca un filmulet... cand am schimbat guma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vinkator Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 Codita... nu stiu ca asa am luat-o... oricum e orobila codita originala... Uite inca un filmulet... cand am schimbat guma Frumos burnout...eu nu imi permit ca sunt scumpe gumele Vand FZR-ica asa ca am de donat o coditza originla cu tot cu stop pt Fzr de 400.Vreau sa imi iau Yamaha Thundercat Apropo ...poate stiti pe cineva care vrea sa o cumpere --->FZR-ica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sogard82 Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 ma laud si eu putin..... sa-mi spuneti daca va place cum suna fzr-ul meu inca ceva cine are un releu de incarcare pt fzr....nu mai incarca e dus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neo Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 ma laud si eu putin.....sa-mi spuneti daca va place cum suna fzr-ul meu inca ceva cine are un releu de incarcare pt fzr....nu mai incarca e dus cred ca te pot ajuta eu inca mai am ceva piese inclusiv releul,pentru cine mai vrea piese am tot mai putin motor si cutie,preturile le faceti voi si nu discut daca sunt de bun simt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate