DanLudus Postat Aprilie 8, 2008 Share Postat Aprilie 8, 2008 Nu ti-a ramas cumva busonu de la ulei ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neo Postat Aprilie 8, 2008 Share Postat Aprilie 8, 2008 din pacate nu,daca imi spuneai il opream ca respectivul avea unu a fost la mine un coleg sa incerce cdi-ul am descoperit de ce nu mergea al meu este setat pentru comanda exupului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Aprilie 8, 2008 Share Postat Aprilie 8, 2008 din pacate nu,daca imi spuneai il opream ca respectivul avea unu a fost la mine un coleg sa incerce cdi-ul am descoperit de ce nu mergea al meu este setat pentru comanda exupului. Exista un montaj care "pacaleste" CDI'ul sa "creada ca vede" servomotorul de la EXUP, conceput pentru cei ce vor sa puna alt sistem de evacuare "full"... nu mai stiu link'ul dar la o adica se poate gasi. Ride SAfe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unick Postat Aprilie 8, 2008 Share Postat Aprilie 8, 2008 (editat) arenele mai le ai?? si oare se potriveste robinetul de la rezervor:-? Editat Aprilie 8, 2008 de unick Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_danu Postat Aprilie 9, 2008 Share Postat Aprilie 9, 2008 Ma intereseaza oglinda dreapta ... posibil amandoua .. da-mi un pret pentru ambele variante pe PM ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neo Postat Aprilie 9, 2008 Share Postat Aprilie 9, 2008 am oglinzi de dreapta 2 noi noute dar sunt de r6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanLudus Postat Aprilie 12, 2008 Share Postat Aprilie 12, 2008 Aseara i-am schimbat toba... i-am pus una facuta de la 0 (zero) de un prieten de al meu... vreau sa va spun ca am ramas impresionat. Mai trebuie sa o vopsesc negru si e gata . O sa pun poze si un filmulet in viitor... suna de ruuupeeee No ciaules bulaaaaaan LE: Am promis , am promis ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sogard82 Postat Aprilie 16, 2008 Share Postat Aprilie 16, 2008 sunet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 16, 2008 Share Postat Aprilie 16, 2008 Suna super bine!!! Cred ca a avut ceva de munca la acea toba! Phiu asa mi-i un dor de Fezerica mea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vinkator Postat Aprilie 16, 2008 Share Postat Aprilie 16, 2008 sunet eu nu vad nimic atasat? cum pot asculta sunetul? de la ce model ai codita ? R6? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanLudus Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 Codita... nu stiu ca asa am luat-o... oricum e orobila codita originala... Uite inca un filmulet... cand am schimbat guma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vinkator Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 Codita... nu stiu ca asa am luat-o... oricum e orobila codita originala... Uite inca un filmulet... cand am schimbat guma Frumos burnout...eu nu imi permit ca sunt scumpe gumele Vand FZR-ica asa ca am de donat o coditza originla cu tot cu stop pt Fzr de 400.Vreau sa imi iau Yamaha Thundercat Apropo ...poate stiti pe cineva care vrea sa o cumpere --->FZR-ica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sogard82 Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 ma laud si eu putin..... sa-mi spuneti daca va place cum suna fzr-ul meu inca ceva cine are un releu de incarcare pt fzr....nu mai incarca e dus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neo Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 ma laud si eu putin.....sa-mi spuneti daca va place cum suna fzr-ul meu inca ceva cine are un releu de incarcare pt fzr....nu mai incarca e dus cred ca te pot ajuta eu inca mai am ceva piese inclusiv releul,pentru cine mai vrea piese am tot mai putin motor si cutie,preturile le faceti voi si nu discut daca sunt de bun simt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanLudus Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 (editat) Fain, fain... vezi pe la dezmembrari ca tre sa gasesti ! Gume la fel la 80-100 de lei gasesti (am gasit eu spate)... azi maine tre sa o schimb si pe aia de pe fata... ma gandesc sa ii fac un burnout Editat Aprilie 22, 2008 de DanLudus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 Fain, fain... vezi pe la dezmembrari ca tre sa gasesti ! Gume la fel la 80-100 de lei gasesti (am gasit eu spate)... azi maine tre sa o schimb si pe aia de pe fata... ma gandesc sa ii fac un burnout sa ne arati si noua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sogard82 Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 da-mi tu un pret rezonabil pt releu...chiar nu stiu cat sa zic ...astept un pm . multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanLudus Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 sa ne arati si noua Glumeam... iti dai seama da-mi tu un pret rezonabil pt releu...chiar nu stiu cat sa zic ...astept un pm . multumesc Ma uit maine cat face unul nou, si o sa iti caut si unu SH (ca vad ca tie ti-e lene ) Numai bine... salutare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sogard82 Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 pai am cautat sh si nu am gasit.... intradevar nu am cautat decat pe aici pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 (editat) Glumeam... iti dai seama du-te mah! serios? si totusi chiar si in gluma...ai fi mare om sa faci asa ceva Releu nou de FZR este in jur de 100 euro din cate imi amintesc...Am schimbat si eu la fostul FZR...vad ca e ceva obisnuinta la modelul asta, ar trebui sa vina la vanzare cu releu de rezerva le: la power motors e 100 euro Editat Aprilie 22, 2008 de raven30hell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sogard82 Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 da ...probabil e una din problemele lor....oricum sunt si batrane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanLudus Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 Scuze, doar acu am vazut ca ai FZR de 400, am sunat la "cineva" si nu potriveste cu cel de la 600. Iti pot aduce nou la 84 de euro. Dan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 ceva cifre legata e consum? salutare ...nu stiu sigur cat consuma dar eu cu 350 lei am venit din Timiosara pana in Alba Iulia..iar in alba sa termiant..consuma ff putin!! salutare ...nu stiu sigur cat consuma dar eu cu 350 lei am venit din Timiosara pana in Alba Iulia..iar in alba sa termiant..consuma ff putin!! a ...sa ma prezint sunt marius, sunt din Alba si de curand am luat si eu jucaria asta...e de 600 cmc si imi place f f mult cum trage, cei drept la ture joase e cam puturoasa da de la 8-9mii trage de te speri:) eu am dat 1500E cu acte la zii si cu modificarile din poza..se vor vedea.. am dat mult? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sogard82 Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 multumesc.te anunt dupa sabatori ....momentan am alte cheltuieli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuzzy Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 le: la power motors e 100 euro atunci eu de ce am dat 60 pe el? apropo de piese si serios vorbind: anvelopa spate pentru fezerica mea la 80-100 lei unde gasesc? am gasit doar la peste 150 de lei.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate