Sari la conținut

Patrick Moto in misiune la Sofia


Postări Recomandate

post-43313-1259078567_thumb.jpg

Dar sa stiti ca nu le-a fost usor baietilor si fetelor de la Patrick Moto weekend-ul asta! Au trebuit sa se deplaseze pana la Sofia, de unde au avut de adus acasa mai multe medalii! Vorbim putin despre festivitatea de premiere a Uniunii Balcanice de Motociclism, care a avut loc pe 21 noiembrie, v-ati prins, la Sofia... Flacaii nostri si vajnica Sorina au facut furori in Campionatul Est European de Enduro, asa ca cineva trebuia sa ia atitudine!

Destul de plicticoase ceremoniile astea de premiere, noroc ca Patrick Moto a facut diferenta. Sala festiva a hotelului "Mockba" s-a colorat brusc in verde fluorescent cand au aparut ai nostri in infamele lor camasi, pline de AC/DC si Metallica, veti vedea in curand despre ce este vorba, daca nu cumva de noua tinuta a pilotilor Patrick Moto!

 

post-43313-1259078987_thumb.jpgPatrick s-a tinut de cuvant si de data asta si a evitat sa apara la costum, se pare ca nu ar fi purtat asa ceva in viata lui. Sa incepem cu el, pentru ca e cel mai tare Veteran din Estul Europei, iar acesta nu era gol dupa cum insinua Tara, ci era populat de grecii Tremkatzis si Kotsanidis, care nu au avut nici o sansa in fata vulcanicului Patrick. Desi, el a recunoscut sportiv ca la prima etapa din Grecia de abia isi mai impingea motocicleta in parcul rece, asa de tare l-au muncit elenii!

 

post-43313-1259079135_thumb.jpgTrecem la fete, unde Sorina Sandu a devenit campiona, chiar daca s-a luptat cam singurica cu cararile padurii, in Grecia, Romania si Bulgaria. A dovedit, a acumulat experienta si acum e gata pentru un challange mult mai aprig, Campionatul European, unde participarea ei este aproape sigura. O duzina de "pilotese" si sase etape o asteapta pe Sorina, sa ne dovedeasca de ce e in stare si sigur e in stare, ca doar e cea mai tanara domnisoara care a terminat Red Bull Romaniacs!

 

post-43313-1259079479_thumb.jpgLa E3, podium in intregime romanesc, Andras Elek campion, Tudorel, vice-campion si Mani Gyenes pe locul trei! Bulgarilor le-a placut asa de mult configuratia asta incat i-au mai chemat odata pe "scena" si baietii s-au conformat, chiar daca era vorba de o mica eroare de organizare. Andras ar cauta si nu ar cauta sponsori pentru anul care vine, iar Tudorel declara ca a spart plafoanele personale, desi Tara insinua - din nou - ca s-ar fi plafonat. Oricum Tudorel pare a fi cel mai sufletist, declarandu-ne ca el s-a bucurat cel mai mult pentru echipa.

 

 

 

post-43313-1259079548_thumb.jpgLa E2, maestrul Ervin loveste din nou si isi apara "centura" de campion est-european, cu Tara cel nazdravan pe urmele lui, care ne spune ca in 2010 se va ocupa serios de enduro extrem, adica vedeti voi, Hell's Gate, Erzberg, Red Bull Romaniacs, asa sa-l ajute Dumnezeu!

 

post-43313-1259079589_thumb.jpgLa E1, Marton Szilveszter e in fruntea lantului trofic, adica a iesit campion si ne-a declarat ca se grabeste acasa la Satu Mare sa isi vada de antrenamente!

 

Una peste alta, baietii s-au distrat la Sofia, au stresat putin si co-locatarii de la etajul 13,asta la orele mici ale diminetii, insa important e ca au apucat in sfarsit sa viziteze capitala Bulgariei, ca prea de multe ori au trecut pe acolo fara sa vada altceva decat ecranul GPS-ului, grabiti sa ajunga pe la vreun concurs!

post-43313-1259079703_thumb.jpg post-43313-1259079801_thumb.jpg post-43313-1259079855_thumb.jpg

post-43313-1259079923_thumb.jpg post-43313-1259079955_thumb.jpg post-43313-1259079992_thumb.jpg

 

PS> Suntem curiosi sa aflam ce spuneti despre designul camasilor Patrick Moto...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ASA DA ROMANILOR,ASA DAAAA :D

 

MAXIME FELICITARI PTR SEMI-ROMANUL PATRICK.(spune-ne totusi de unde aveti camasile alea bengoase ca vrem si noi un set,mai ales ca sunt fan metallica,motorhead,etc etc)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ASA DA ROMANILOR,ASA DAAAA :D

 

MAXIME FELICITARI PTR SEMI-ROMANUL PATRICK.(spune-ne totusi de unde aveti camasile alea bengoase ca vrem si noi un set,mai ales ca sunt fan metallica,motorhead,etc etc)

 

Mesaj completat

ASA DA ROMANILOR,ASA DAAAA :D

 

MAXIME FELICITARI PTR SEMI-ROMANUL PATRICK.(spune-ne totusi de unde aveti camasile alea bengoase ca vrem si noi un set,mai ales ca sunt fan metallica,motorhead,etc etc)

nici o problema, vom comanda si pt. tine, marimea XXS, am vazut ca ai slabit foarte tare,!!!! sunama pentru detalii

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...