xel Postat Mai 16, 2006 Share Postat Mai 16, 2006 ptiuuu ptiuuu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Mai 16, 2006 Share Postat Mai 16, 2006 de unde is pozele alea? asra ai uitat sa specifici.... sanatate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Matei Postat Mai 16, 2006 Share Postat Mai 16, 2006 despre ce e vorba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat Mai 16, 2006 Share Postat Mai 16, 2006 pare un road trip:)...iarna!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xel Postat Mai 16, 2006 Autor Share Postat Mai 16, 2006 pozele sunt facute iarna asta cand dintr-o discutie la tel a iesit o mica drumetie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Mai 16, 2006 Share Postat Mai 16, 2006 Beton dar cu frigul cu a fost ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xel Postat Mai 24, 2006 Autor Share Postat Mai 24, 2006 Beton dar cu frigul cu a fost ? cel mai nasol a fost ca nu aveam manusi care sa protejeze bine...nu m-am putut invata cu cele de iarna pt ca erau prea groase si ma deranjau la condus...asa ca am folosit o pereche de manusi de vara si le incalzeam pe motor... cel mai nasol a fost ca nu aveam manusi care sa protejeze bine...nu m-am putut invata cu cele de iarna pt ca erau prea groase si ma deranjau la condus...asa ca am folosit o pereche de manusi de vara si le incalzeam pe motor... pozele de vara sunt facute la ploiesti...anul trecut kidule...tipul care apare in fotografii si pe motorul meu e mihai...cel cu ajutorul caruia a filmat mircea la bucuresti...unele din poze sunt chiar din prima zi a transalpului lolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miramax Postat Mai 24, 2006 Share Postat Mai 24, 2006 Pun si eu vreo doua poze, doar-doar de m-o baga si pe mine cineva in seama (el nu spune,dar era frig a dracu!) caliatatea lasa de dorit...scuze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geza.benedekfi Postat Mai 24, 2006 Share Postat Mai 24, 2006 (editat) Hai sa pun si eu niste poze (mai vechi )... ( apropo: - Cand incepe sezonul motociclist ??? ) Editat Mai 24, 2006 de geza.benedekfi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xel Postat Mai 30, 2006 Autor Share Postat Mai 30, 2006 ( apropo: - Cand incepe sezonul motociclist ??? :grinbandi cred ca anul asta voi reusi sa prind doar sezonul rece...se pare ca vara tre sa stau prin spitale in loc sa ma bucur de iarba...dar nu-i problema...sper sa bem o bere la bacau in cazul in care vii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xel Postat Mai 31, 2006 Autor Share Postat Mai 31, 2006 iata ca am mai dat de cateva poze din sezonul rece...am plecat din vaslui pe la 1 si am trecut prin roman si iasi...am ajuns in vaslui pe la 7 dar pe drum am avut parte de ploaie ninsoare ceata soare...initial trebuia sa ma intalnesc cu un prieten din pascani in roman dar surpriza ...nu a mai putut ajunge,asa ca am plecat spre iasi... iata ca am mai dat de cateva poze din sezonul rece...am plecat din vaslui pe la 1 si am trecut prin roman si iasi...am ajuns in vaslui pe la 7 dar pe drum am avut parte de ploaie ninsoare ceata soare...initial trebuia sa ma intalnesc cu un prieten din pascani in roman dar surpriza ...nu a mai putut ajunge,asa ca am plecat spre iasi... iata ca am mai dat de cateva poze din sezonul rece...am plecat din vaslui pe la 1 si am trecut prin roman si iasi...am ajuns in vaslui pe la 7 dar pe drum am avut parte de ploaie ninsoare ceata soare...initial trebuia sa ma intalnesc cu un prieten din pascani in roman dar surpriza ...nu a mai putut ajunge,asa ca am plecat spre iasi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xel Postat Iunie 1, 2006 Autor Share Postat Iunie 1, 2006 scuze dar merge foarte greu... mai vin... mai vin... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Iunie 1, 2006 Share Postat Iunie 1, 2006 scoate-l baaa pe gras din poza.....ca ti-a stricat carena anul trecut.... salutari cristinei si lu' grasu daca te mai vezi cu el ne vedem la bacau daca vii........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xel Postat Iunie 5, 2006 Autor Share Postat Iunie 5, 2006 ba kidule sincer am un chef nebun de un drum la munte dar cred ca tre sa ma multumesc si cu o betie crunta la bacau si sincer sper sa rezist la mai mult de 1 bere avand in vedere ca de cand cu mana...si spitalu' tot bag halbe sa pot dormi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solo Postat Iunie 5, 2006 Share Postat Iunie 5, 2006 tot prima intrunire de iarna a fost cea mai tare 650km pe 2 roti in februarie /index.php?...pic=35334&st=10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xel Postat Iunie 6, 2006 Autor Share Postat Iunie 6, 2006 tot prima intrunire de iarna a fost cea mai tare 650km pe 2 roti in februarie si cat am vrut sa vin si io...dar nu-i problema tre' sa mai fie..poate ne adunam mai multi... tot prima intrunire de iarna a fost cea mai tare 650km pe 2 roti in februarie si cat am vrut sa vin si io...dar nu-i problema tre' sa mai fie..poate ne adunam mai multi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dro Postat Iunie 6, 2006 Share Postat Iunie 6, 2006 whoa, cool stuff ... felicitari ... eu am gasit o palma de nisip si m-a costat semnalizatorul, altii se dau pe gheata. O nelamurire, vad un zzr in poze, ai intrat cu el pe gheata ?!?!?!?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miramax Postat Iunie 6, 2006 Share Postat Iunie 6, 2006 ZZ-r ul e al meu ..nu m-am dat pe gheata ,dar era al dracu de frig!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XXXL! Postat Iunie 6, 2006 Share Postat Iunie 6, 2006 (editat) "se intalneste om cu om da munte cu munte" mosul ala cu mustata a tras o teapa de 1500euro cu un kawasaki smenuit la serii si acte Editat Iunie 6, 2006 de mihaisarghe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xel Postat Iunie 18, 2006 Autor Share Postat Iunie 18, 2006 "se intalneste om cu om da munte cu munte" mosul ala cu mustata a tras o teapa de 1500euro cu un kawasaki smenuit la serii si acte imi pare rau dar io habar nu aveam ca motorasu e stricat la acte...oricum mosul s-a plimbat cam 2 ani asa..cand ma intalnesc cu el am sa-i atrag atentia...cred ca a nici el nu stia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Iunie 18, 2006 Share Postat Iunie 18, 2006 Salut, Mircea din SV sunt. Uite, mai pun la colectia ta de poze Si asta a fost facuta cand am "furat" dominatorul lui Kidu si am facut o tura impreuna cu Mihai prin camping la Bacau. Si inca una de la Bucuresti cand ne-am intalnit la mitingul pentru Alex XX. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xel Postat Iunie 21, 2006 Autor Share Postat Iunie 21, 2006 salut si merci...in sfarsit am scos si io fetita...primele poze dupa intalnirea de la bv..sper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Iunie 21, 2006 Share Postat Iunie 21, 2006 salut si merci...in sfarsit am scos si io fetita...primele poze dupa intalnirea de la bv..sper Am auzit ca ai gasit piese. Acum... spor la reparat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xel Postat Iunie 30, 2006 Autor Share Postat Iunie 30, 2006 frumos oras.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f_zoltan Postat Iunie 30, 2006 Share Postat Iunie 30, 2006 Xel batrane, esti un adevarat star, asteptam vesti de la tine cu sufletul la gura. Am inteles ca esti purtatorul stafetei, da-ne vesti, ca ne uscam de dorul ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate