Redresor Postat Noiembrie 25, 2009 Share Postat Noiembrie 25, 2009 Salut prieteni, As vrea sa stiu mai multe despre motocicletele Carpati si Carpati Super. Detaliile tehnice mai importante , diferentele dintre ele ma intereseaza in principal si anii intre care au fost construite. Am gasit cateva topicuri , dar as vrea ca acest topic sa fie mai punctual... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Noiembrie 25, 2009 Share Postat Noiembrie 25, 2009 http://veteran.ro/articole/web/3/48 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Noiembrie 26, 2009 Share Postat Noiembrie 26, 2009 http://veteran.ro/articole/web/3/48 Aia sunt mai slab documentati decat noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redresor Postat Noiembrie 26, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 26, 2009 E bun articolul despre Mobra, dar eu cautam mai mult despre Carpati. Cei care au pot sa spuna cateva caracteristici tehnice si diferente intre cel simplu si Super Mesaj completat E bun articolul despre Mobra, dar eu cautam mai mult despre Carpati. Cei care au pot sa spuna cateva caracteristici tehnice si diferente intre cel simplu si Super Mesaj completat Am aflat ca Super Carpati avea 68cc iar Carpati simplu avea 49cc....Cate viteze aveau? 3 schimbate de la ghidon? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 Cate viteze aveau? 3 schimbate de la ghidon? Da, 1-0-2. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 Stai ma... cum era aia: "motoreta Carpati, stati in c u r si reparati" Ce vremuri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate