plachibibi Postat Noiembrie 26, 2009 Share Postat Noiembrie 26, 2009 Salutare! Care este dormic de o plimbare pana la Cheia, mancat niste mici, baut o bere (cu sau fara alcool) vin cu urmatoarea propunere: -Marti 1 decembrie, punct de intalnire benzinaria Petrom din Baneasa, ora 9.00 Numai bine! Mesaj completat Toata lumea sta acasa de Ziua Nationala sau aveti motocicletele bagate la hibernat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amitzu Postat Noiembrie 27, 2009 Share Postat Noiembrie 27, 2009 Salutare!Care este dormic de o plimbare pana la Cheia, mancat niste mici, baut o bere (cu sau fara alcool) vin cu urmatoarea propunere: -Marti 1 decembrie, punct de intalnire benzinaria Petrom din Baneasa, ora 9.00 Numai bine! Mesaj completat Toata lumea sta acasa de Ziua Nationala sau aveti motocicletele bagate la hibernat? Or fi aflat oamenii ca mergi ca nebunu si o dau totzi cotita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plachibibi Postat Noiembrie 27, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 27, 2009 Or fi aflat oamenii ca mergi ca nebunu si o dau totzi cotita Bravo! La replica asta nu ma asteptam! Nu ramane decat sa demonstrez contrariul Deci, care te coafeaza o Cheia de 1 zi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Noiembrie 27, 2009 Share Postat Noiembrie 27, 2009 E putin. Poate intoarcere pe Bv. Si luni 30 nu se prea lucreaza, este punte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Noiembrie 27, 2009 Share Postat Noiembrie 27, 2009 Punte intre someri poate, eu sunt la job !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plachibibi Postat Noiembrie 27, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 27, 2009 E putin. Poate intoarcere pe Bv. Si luni 30 nu se prea lucreaza, este punte! Luni lucrez! In ceea ce priveste intoarcerea discutam, vedem in functie de vreme si altele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy Angel Postat Noiembrie 27, 2009 Share Postat Noiembrie 27, 2009 Cred ca ma bag. Vrb atunci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plachibibi Postat Noiembrie 27, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 27, 2009 Cred ca ma bag. Vrb atunci. Ok. Mesaj completat Cine mai doreste un mic la Cheia?(il dau eu pe primu ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Impulse Postat Noiembrie 28, 2009 Share Postat Noiembrie 28, 2009 Cred ca vin si eu. Luni spun sigur daca vin sau nu (mai trebuie umblat pe la motor si nu vreau sa am surprize), bine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plachibibi Postat Noiembrie 28, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 28, 2009 E ok. Vorbim luni atunci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plachibibi Postat Noiembrie 28, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 28, 2009 ora 9.00 petrom baneasa Mesaj completat Va-ti mai hotarat intre timp? Mesaj completat Haideti domnilor ca va fi cam ultima zi mai frumoasa din acest an. Se merita o plimbare scurta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy Angel Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 I`m in!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plachibibi Postat Noiembrie 30, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 30, 2009 I`m in!!!! Perfect! Crezi ca daca am muta ora 9.00 cu ora 10.00 ar fi mai bine din pct de vedere temperatura? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Impulse Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 Si eu ma bag, cred ca ar fi mai bine. Dar am o intrebare cum ajung acolo( ca am auzit ca se inchid drumuri care duc la benzinarie, este adevarat sau nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
X-eL Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 as veni si eu am dar am deja o excursie planificata la munca pentru 1 decembrie ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plachibibi Postat Noiembrie 30, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 30, 2009 Si eu ma bag, cred ca ar fi mai bine. Dar am o intrebare cum ajung acolo( ca am auzit ca se inchid drumuri care duc la benzinarie, este adevarat sau nu? Ok. Ramane atunci ora 10.00!!! Am inteles din ce am vz la televizor, ca vor fi inchise bd.Kiselef si Prezan. Nu stiu din ce parte a Bucurestiului vii insa trebuie evitata zona pietei charles de gaulle, arcul de triumf, kiselef! Eu vin dinspre soseaua Giurgiului si voi alege varianta Unirii - Piata Victoriei - Aviatorilor - Nicolae Caramfil - pe DN1 fac stanga si am ajuns! Mesaj completat as veni si eu am dar am deja o excursie planificata la munca pentru 1 decembrie ) Poate data viitoare (nu 1 decembrie urmator ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy Angel Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 sper sa nu alergati ca "nebunii" viteza de croaziera? vad ca aveti SS-uri ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plachibibi Postat Noiembrie 30, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 30, 2009 sper sa nu alergati ca "nebunii" viteza de croaziera? vad ca aveti SS-uri ..... De obicei respect limita in localitati mai ales segmentul de drum Buc-Ploiesti (camere fixe si nu numai), in afara o mai pisc putin 120-140km si peste dar stai fara grija ca mergem in asa fel sa fie bine pentru toata lumea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy Angel Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 De obicei respect limita in localitati mai ales segmentul de drum Buc-Ploiesti (camere fixe si nu numai), in afara o mai pisc putin 120-140km si peste dar stai fara grija ca mergem in asa fel sa fie bine pentru toata lumea! good! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plachibibi Postat Noiembrie 30, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 30, 2009 Haideti cu confirmari! Va asteptam sa mai rotim pt ultima data pe anu asta o Cheitza! Mesaj completat Astept doritori pana la ora 22.00 astazi 30.12.2009! Dupa aceasta ora care doreste sa ni se alature obligatoriu trebuie sa plateasca primul rand de mici si bere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy Angel Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 Haideti cu confirmari!Va asteptam sa mai rotim pt ultima data pe anu asta o Cheitza! Mesaj completat Astept doritori pana la ora 22.00 astazi 30.12.2009! Dupa aceasta ora care doreste sa ni se alature obligatoriu trebuie sa plateasca primul rand de mici si bere! bine ca am zis primu..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plachibibi Postat Noiembrie 30, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 30, 2009 Mai aveai timp pana la 22.00 Haideti k pot face si discount-uri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 Petrom baneasa poate fi blocat pt defilare. Eu vin la benzinaria de la aeroport. Opriti si acolo. Am fost astazi Buc- Buzau- Nehoiu. Soseaua extra. Cam 10 grade arata la bord FJR-ul. Am pus supracostumul de ploaie. Mesaj completat Aeroport, dupa Otopeni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 sa inteleg si eu, va duceti si va intoarceti seara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy Angel Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 sa inteleg si eu, va duceti si va intoarceti seara? da... pt o zi scurta. deci unde ne intalnim? la aeroport Otopeni langa benzinaria Lukoil? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate